Kootussa Ravissa

23. syyskuuta 2013

Keravan Horse & Riderissa tapahtuu


Ensi keskiviikkona, eli 25.9 Keravan Horse & Rider myymälässä vietetään Charles Owen-päivää, joten myymälä on auki poikkeuksellisesti klo 10-19. Keskiviikkona on tarjouksia Charles Owen, Veredus ja Equiline merkeiltä, sekä näiden merkkien edustajia on myös läsnä tapahtumassa klo 15-19!
Itse ainakin olen keskiviikkona menossa katsastamaan tilanteen! :)

Tarjouksia on mm:
Charles Owen kypäristä -10% (myös tilaustuotteet)
Veredus suojat ovat myös -10% (myös tilaustuotteet) sekä nämä itse testaamani Vereduksen magneettisuojat ovat keskiviikkona jopa -15% tarjouksessa! (Nämä magneettisuojathan ovat sitten vain tilaustuotteena, arvosteluni kyseisistä suojista TÄÄLTÄ)
Myös Equilinen Ontagon huovat ovat -10% (myös tilattuna haluamillasi väreillä)

"Build Your Own AYR8"
Keskiviikkona on myös mahdollisuus tilata AYR8 kypärä haluamillaan väreillä ja kanteilla. Hintaan kuuluu 2 eri kanttinauhaa. Myös siis näistä keskiviikkona tilatuista kypäristä saa 10% alennuksen (ovh 439,-)
Nyt jos on tarpeellista ostaa uusi kypärä, niin kannattaa ehdottomasti suunnata keskiviikkona Keravalle ja hyödyntää näitä tarjouksia! Itse ainakin olisi aika panostaa kunnolliseen kypärään... :)

2 kommenttia

  1. Pitääkin poiketa :) Sait lukijan! http://elamaetelassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa joukkoon! :) pitää käydä kurkkaa sunki blogia :)

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!