Kootussa Ravissa

10. syyskuuta 2013

Super Hjärta!

Meni kyllä tänään tosi kivasti! Ei yhtään samanlainen tahmatassu kuin lauantaina Laaksolla!
Laitoin paalinnaruista kauhukahvan satulaan. Nyt voin sitten harjotella sitä hyvää tuntumaa ja tasasta istumista sekä pehmeää kättä. On kyllä fiksu keksintö. Tuntui ainakin H tykkäävän, tukeutui kivasti kuolaimeenkin.


Ylähuuli venyyyy

Keksin "uuden" harjotuksen meille. Se tuli puoli vahingossa, kun ajattelin tehdä laukkasulkua pääty-ympyrällä, mutta heti kun annoin sulku-avut niin H heittäytyi piruettiin! Eihän se käy. Se on nyt oppinut tän piruetin ja meinaa tarjota sitä joka ikiseen apuun mitä laukassa teen.
Nyt sitten laitoin raipan sisäkäteen, jottei se kaadu sisäpohjetta vasten ja yksinkertaisesti pyysin sulkutaivutusta pääty-ympyrällä. Hetki sillä aina meni tajuta ettei oikeasti tarvitse tehdä piruettia vaan laukka jatkuu kaarevalla uralla sulkutaivutuksessa. Tätä tein molempiin suuntiin ja suorituksen jälkeen laukkasin kevyessä istunnassa kenttää ympäri vähän vapaammassa muodossa. H pehmeni tässä tosi kivasti ja laukka tuntui menevän selän läpi. Ravikin parani lisää ja oli tosi aktiivista ja isoa ravia. :)

Kokeilin myös ravissa pohkeenväistöä. Tuntui tekevän niitä aika kivasti! Varmaan isoin ero oli se että mulla oli tasanen tuki tarjota edestä enkä vedä itteeni tasapainoon hevosen suusta _vahingossakaan_. Suosittelen testaamaan tuota kauhukahvaa. En mäkään pitänyt siitä kuin välillä kiinni ja välillä vaan toisella kädellä, en edes molemmilla. :)
Miksei H voinut lauantaina olla näin kiva ratsastaa? Nytkin sillä oli ollut kaksi vapaata alla ja noin kiva ja herkkä. Ilman kannuksia menin tänään ja oli tosi nopea reagoimaan, ja lauantaina ei liikkunut eteen sitten millään. Mulla oli seuraavana päivänä reidet ihan jumissa kun meni niin kauheeksi tuuppimiseksi koko rata.

Kävin tänään myös kaverini kanssa Keravan Horse & Riderissa. Ostin parilla kympillä Eskadronin huovan kun halvalla sain! Viimeinen kappale oli. Kaverini patisti ostamaan sillä "sä voisit heittää jo niitä sun vanhoja reikäsiä rättisatulahuopia menemään". Ai mitenniin en oo varustefriikki? Ostin myös niitä uusia saapassukkia kun vanhoista menee jo koko jalka läpi... :) tilasin myös uudet ridahousut itelleni. Oon kuolannu noita Pikeureja jo keväästä asti ja nyt uskalsin viimein tilata, sillä tarviin uudet housut vanhojen reikästen tilalle. Niin on blingiä ja tingelitangelia taas! Mutta vasta sitten kun vanhat on roskiskamaa...

Pähee väri!
Näitä odottelen saapuvaksi!

PS. Äänestys on tosiaan päättynyt ja toivepostaus tulee olemaan sitten mun varusteista. En henk.koht itse tykkää pahemmin varustepostauksista, mutta kaikkea pitää kokeilla! =) Alan pikkuhiljaa kyhäilemään tätä, julkaisen lähiaikoina mun rikkinäisistä kamoista! ;)

4 kommenttia

 1. Hah! Pitäisi munkin tehdä varustepostaus - tulisi takuulla aika erilainen kuin yleensä bloggareilla. Haalistuneita satulahuopia, kuraisia loimia, joiden pohjaväriä ei edes erota.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D mulle aina porukka huomauttaa "no sä et ainakaa oo varusteratsastaja" kun meen vanhoissa huppareissa ja kulahtaneissa kamoissa tallille. Oon monesti saanu kuulla tästä kun kysyin ääneen omista saapassukistani "mitä toi KL tarkoittaa?" :D

   Poista
 2. :D :D :D
  juuri tollasia varustepoustauksien kuuluisi ollakin ;)
  Mä tosin odotan vielä sitä "Näin tuuppari pintelöi etc"- esittelyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha!!! :Dd voisin tähän varustepostauksen yhteyteen näyttää miten käärin pintelini!! :D ja "näin tuuppari harjaa hevosensa" ja "näin tuuppari puhdistaa (ts. Ei puhdista) varusteensa" :Dd

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!