Kootussa Ravissa

5. syyskuuta 2013

Huomenna Ypäjä & PSG

Hertta taitaa keskiravin silmät kiinni ;)
Kaverini kokeili Herttaa, kuva maaliskuulta 2013.

Meidän startti on huomenna klo 19.15 about, eli iltavuoro napsahti!
Ei olisi voinut paremmin mennä... Mulla on koulua klo 10-12 eli hyvin ehdin Helsingistä himaan, ja tallin kautta Ypäjälle. Alunperin olin varautunut että lintsaan koulusta kun on kisat, mutta JUURI tuona perjantaina on läsnäolopakko kyseisellä tunnilla. Tunnilla valitaan kukin opiskelija oma lopputyön aihe, eli olisin ollut aikamoisessa liemessä jos olisin jättänyt sen välistä... :P Mutta tuuri kävi ja starttaan koko luokan viimeisenä vasta illalla!

Huvittavaa, silloinkun olisi mahdollisuus sijoittua, niin starttaan luokan ekana ja joudutaan odottamaan koko päivä kisoissa luokan loppumista. Nyt sitten kun ei ole mahdollista sijoittua, niin starttaan viimeisenä, jolloin olisi ollut helppo jäädä palkintojen jakoon jos sijoitus olisi tullut. :P Noh, mutta mieluummin ilta-aika, jotta kerkeen tosiaan kouluunkin.

H oli tänään aikas kiva ratsastaa! Eilen keskiviikkona se oli vähän "Nooooh, mä nyt liikutan ton Nooran äkkiä läpi" asenteella kun taas minä olin "Nooooh, mä nyt treenaan tosi hyvin ton Hertan läpi". Eli hiukan sai tehdä hommia, että sai tammaa viriteltyä. Onneksi koti-ope oli katsomassa menoa niin saatiin aika kivasti kulkemaan. Oli kyllä huomattavasti parempi sitten tänään kun eilen oli tuupattu läpi. Ainut ongelma tuli laukanvaihdoissa joka neljännellä. Laskuongelmia mulla ja että laukka ei painuisi lavoille. Muuten tuli kaikki kivasti. Laukkasulku-siksakki ja piruetit meni kerralla hyvin, sekä kolmoset.

Huomenna on TOSI kova seura Pyhässä Yrjössä.. Ei toivoakaan kärkisijoille, mutta tavoitellaan sitä 60% tulosta! Jos siinä seurassa se saadaan niin voidaan olla tyytyväisiä.

3 kommenttia

 1. Hurjasti tsemppiä, hyvin se menee! Ja Laaksolla tavataan ehkä lauantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin että siellä tod näk törmäillään :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!