Kootussa Ravissa

8. tammikuuta 2015

Esittelyssä One K- kypärä + arvonta!

ARVONTA ON SUORITETTU!

Onnetar suosi nimimerkillä "Likka" ja "Jonna T". Onnittelut! Teihin otetaan sähköpostilla yhteyttä.
*Postaus toteutettu Keravan Horse & Riderin kanssa*Ensin iso kiitos sponsorilleni Keravan Horse & Riderille tästä aivan mahtavasta kypärästä!
Olen ensimmäistä kertaa elämässäni siinä tilanteessa että mulla on useampi oikeasti hyvä kypärä käytössä. Vielä vuosi sitten mulla oli vain yksi ikivanha kypärä jolla oli pudottu monta kertaa. Nyt vuoden sisään mulla on yhtäkkiä 3 kypärää, joista uusin on uuden uutukainen merkki One K. Tästä kerron nyt lisää.


One K on merkkinä Suomessa vielä aika tuore. Ulkomailla se on kuitenkin jo todellakin muodissa. Valmistajan kotisivuille pääset tästä: http://onekhelmets.com/
Näitä kypäriä voi jo ostaa Keravan Horse & Riderista.

One K muistuttaa kovin paljon ulkonäöltään Samshieldiä. Se on kuitenkin paljon edullisempi kuin Samshield. Näihin kypäröihin saa kaikenmaailman lisäsvarustetta aina aurinkosuojasta headset järjestelmään. Näihin en ole sen kummemmin perehtynyt, mutta valmistajan sivuilla pääsee lukemaan lisää.

One K on ehkä paras kypärä tähän mennessä mun päähän. Ensimmäinen kypärä, jonka kanssa mulla ei ole alkanut särkemään päätä!
Siinä on irroitettava sisusta, joten pelkästään erilaisissa "täytteillä" pystyn muokkaamaan sitä mun päähän sopivammaksi. Kuori on mun tapauksessa kokoa L, mutta jos se olisi vaikka ollut liian iso, voisin helposti hommata siihen paksummat täytteet, jolloin siitä tulee sopivampi. Toisaalta, kesäkuumalla voin keventää täytteitä ja päinvastoin talvella sinne voisin laittaa paksumpaa fyllinkiä. Helppoa! Kuori pysyy samana, sisustaa vaihdellaan.

Valmennuksissa käytämme nykyään erillistä headset järjestelmää, eli minulla on korvassa "kuulolaite", johon valmentaja kuiskii. Testasin jo tätä kypärää valmennuksissa ja tämän kypärän kanssa se kuulolaite pysyy korvassani ilman teippiä. Kiitos tukevien ja paksujen leukaremmien! Remmi ikäänkuin painaa laitteen korvaa vasten. Kypärät joissa on ohuemmat narut leukaremmissä eivät pidä tätä kuulolaitetta mun korvassa, vaan joudun teipillä sitomaan laitteen kypärän remmeihin kiinni (ja aina väliin ja hiuksiä, jotka sitten repeytyvät irti, auts).

Kypärän testausta. Hertallekkin "kypärä" päähän teeman mukaisesta ;)
Tämä kypärä on paljon kevyempi ja ilmastoidumpi kuin esim. minun Charles Owen Ayr8. CO:n kypärästä tykkään myös, se tuntuu ehkä kaikista turvallisimmalta kun on niin "potta", mutta ilmastointia siinä on aika kehnosti. One K:ssa taas pää hikoilee selvästi vähemmän.
Toisaalta, ennenvanhaan kaikilla oli joko se kananmunakypärä, tai sitten itselläni Prismasta ostettu Wembleyn painava potta. Ei ollut puhettakaan mistään keveydestä ja ilmastoidusta! Olen kyllä sitä mieltä, että on se kumma jos ratsastaessa ei saa pää hikoilla. Sehän on urheilua... ;)
Eli mielestäni ilmastointi ei ole kypärässä se tärkein ominaisuus. Kypärän täytyy olla istuva ja suojaava, vaikka se sitten hiostaisikin.
Kuitenkin pakko myöntää, että välillä  vähän ällöttää laittaa kypärä päähän kun siinä on vuoden hiet imeytyneet täytteisiin ja haju on erittäin "miellyttävä". One K on nyt ensimmäinen kypärä mulla jossa nuo täytteet voi tuosta vain irrottaa ja pestä. Kieltämättä tosi näppärää!

Ihan tyylikäs kypärä!
Sivustakin katsottuna se näyttää kivalta, eikä mun kokoa 61 pää näytä niin isolta.
Itselleni One K oli merkkinä täysin tuntematon, mutta kuulemma se on kovaa vauhtia tulossa Suomeenkin. En itse juurikaan seuraa mitään ratsastusmuotia, joten tulen vähän jälkijunassa, mutta niitä joita kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan.
Hintakaan ei ole se kaikista kallein, mutta tietenkin tuunammalla ja lisäosilla sitä lompakkoa saa kevennettyä niin halutessaan timangeilla, blingillä ja vaikka elektroniikalla.

Oman kypäräni malli on Defender Suede Air. Se on mustamatta ja siinä on kiiltävä tuo keskiosan koriste. Mielestäni todella tyylikäs kypärä, sopii varmasti frakinkin kanssa! Muutenkin jatkossa olen ajatellut siirtyväni enemmän ja enemmän kypärän käyttöön radoillakin. Nyt kun kerta on niin hienoja kypäriä, niin todellakin sopii kisa-asuun!


Sitten lopuksi vielä huomio kaikille

Keravan Horse & Rider lahjoittaa tämän postauksen yhteydessä pidettävään arvontaan palkinnon!

Palkintona on 2 kappaletta 50 euron lahjakortteja Keravan Horse & Rideriin!
Voittajia arvotaan siis kaksi kappaletta, joista kumpikin voittaa itselleen 50 euron lahjakortin Keravalle. Voittajat saavat itse päättää, käyttävätkö lahjakortin verkkokauppaan vai myymällään.

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavasti:

 •  Vastaa kysymykseen tämän postauksen kommenttiboxiin: Mikä on sinun suosikkikypäräsi ja miksi?
 • Muista laittaa kommentin yhteyteen nimesi tai nimimerkki, sekä sähköpostiosoite. Ilman sähköpostia en voi ottaa mahdollisen voiton sattuessa yhteyttä!
 • Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ja nimet julkaistaan tässä postauksessa myöhemmin.
 • Arvonta päättyy sunnuntaina 11.1 klo 21.00!  Jätä osallistumisesti siis ennen sitä!


  ONNEA ARVONTAAN!


116 kommenttia

 1. Mun suosikkikypäräni olisi Charles Owenin Fiona, mutta en sitä malttanut ostaa kun viime keväänä kypärää uusin.

  hansikas@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Mun suosikki on myös Charles Owenin Ayr8 ja aijon sen vielä joskus ostaa :) tykkään kun sen voi muokkaa omanlaiseksi!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Suosikki tällä hetkellä shamshield. Itsellä se ihan perusmalli ja ensimmäinen kypärä, jonka kanssa pää ei särje. Ennen en edes tiennyt, että kypärä voi olla niin hyvä päässä.:) Hyvännäköinen toi uus kypärä muuten.

  jencha90@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuohan voisi olla varsin näppärä kypärä ostoslistalle! Mun suosikkikypärä on Samshield, joskaan en ole raaskinut sellaista vielä(kään) ostaa. Siinä kiehtoo tyylikäs ulkonäkö ja korjausmahdollisuus =)
  mira.flinkkila@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun lemppari on CO Wellington, jossa kyllä saisi olla hieman parempi ilmastointi kesällä ;)

  -Nea
  nea.helmi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mä en ole ihan kauheasti noihin kypäriin perehtynyt, ja olen ollut hyvin tyytyväinen Horzen Halo Rideriin. Se on hinta-laatusuhteeltaan hyvä, kohtuu kevyt, sopii malliltaan mun päähän enkä näytä se päässä ihan sieneltä, niinkuin monen kypärän kanssa käy. Uusi kypärä kieltämättä _tulis_ kyllä tarpeeseen sen putoamisen jälkeen, kun Lähitapiolakaan ei korvannut kypärää kun en mennyt lääkäriin, joten pidänpä peukkuja pystyssä :)

  piiahokas at geemail piste kom :)

  VastaaPoista
 7. Mun lemppari on ehdottomasti CO Wellington Classic, on aina miellyttänyt mun silmää yksinkertaisuudellaan jo kauan. Vihdoinkin sain myös ostettua tän ittelleni! Tuntuu myös turvalliselta kun ekaa kertaa kiinnitin huomiota noihin turvamerkintöihin, tossa on korkeimmat mitä voi olla, ja edellisessä oli alhasimmat..

  Janina on nimi ja janinapee@hotmail.com säpo :-)

  VastaaPoista
 8. Mun suosikkikypärä oli edellinen sileällä pinnalla ja koon säädöllä oleva kypärä. Se oli kevyt, ilmava ja mukava päässä. en muista äkkiseltään sen merkkiä ja mallia. Mutta tipuin sillä pää edellä jäiselle kentälle, joten uusi etsinnässä!

  VastaaPoista
 9. Mun lempparikypärä on Charles Owen Wellington. Se vaan on niin ihanan klassisen näköinen =) suvi.tohola@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Minun lempparikypärä on Charles Owen ayr8. Se on ulkonäöltään silmää miellyttävä, sekä sen ulkonäköä voi myös muokata. Kypärä istuu päähäni täydellisesti. Ainoita kypäriä, jotka käyvät päähäni. Kiinnitysremmit ovat todella laadukasta ja pehmeää nahkaa.
  Venla.noppis@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Minun lempparikypärä on tällä hetkellä Gpa titium, kun en paremmasta tiedä. :) Uusi paremmin kouluradoille sopiva kypärä on kyllä hakusessa. lea.oinonen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mun ehdoton suosikki on Samshield Premium. Mulla on aina ollut ongelmia sen kanssa, kun otsa hikoaa kypärässä jonka seurauksena tulee ihottumaa otsaan. Shamshield on tehty niin että se ei suoranaisesti otsan osalta ole kiinni ihossa joten ilma pääsee kiertämään paremmin. Ongelma on poistunut tämän myötä. Kypärä myös tuntuu taivaallisen hyvältä päässä ja näyttää myös hyvältä. Ainoa miinus on juurikin tuo hinta :(
  jenni_paakkari@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mä olen aina myös tosi jälkijunassa eikä mulla ole varaa pistää kypärään mitään tonnia, tai oikeastaan edes kovin montaa satasta. Tykkään mun kypärästä, joten sanotaan Lami-Cell Swarovski. Sopii mun päähän ja kokosäädöllä saa kivasrti tilaa esim talvella kypärähupulle. Plussaa myös irrotettavista täytteistä, saa joskus pestyä. Itse en ole myöskään koskaan ymmärtänyt, että miksi se pää ei saisi yhtään ratsastaessa hiota :D

  Seuraavaksi jos kypäräkaupoille lähdetään niin ostan western-teemaisen kypärän, Troxelin Sierra tai Cheyenne Rowdy voisi olla aika jees :) En suostu ratsastamaan pelkällä stetsonilla ainakaan tähän hätään, kyllä sen kypärä pitää olla.

  Emma
  sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. Oma lemppari kypärä on ehdottomasti Charles Owenin hampton. Se on niitä ainoita kypäriä jotka istuu omaan päähän ja on vielä ulkonäöllisesti omassa päässäni kivannäköinen. Ja muutenkin kivannäköinen kypärä. :) Ainut miinus on se, että se on kesällä hieman kuuma.

  Nea
  neakaroliiina@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Seuraava kypärä minulla tulee olemaan todennäköisesti Charles Owenin Ayr8 tai joku hyvin samantyylinen. Hienon näköinen (omalla tuunauksella tämä tietty tulisi;>) ja sen verran mitä olen päässyt kokeilemaan niin istuu mun päähän<3

  Emmi
  emtommola@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Minulla on ollut vain kaksi: eka oli Horzen perinteinen samettimalli, joka oli numeron liian suuri. Nyt minulla on Eurohunterin kypärä, jossa on irrotettava pehmuste. Olen alusta asti käyttänyt huivia tai tuubihuivia kypärän alla juuri hikoilun takia, eikä mun kypärä ole sen ansiosta yhtään hikinen. Jos käyt blogissani ja näet kuviani, huomaat että joka kuvassa kypärän alta pilkottaa huivi. Talvipakkasilla käytän kypärämyssyä.
  Sähköposti on info@ellikki.fi

  VastaaPoista
 17. Mun lemppari on CO:n Ayr8, se on mulla sekä kisoissa että kotona käytössä. Mulla on tosi iso pää ja monet kypärät näyttää ihan hölmöiltä päässä ja puristaa ohimoilta mutta CO ei! Miellyttää myös silmää, hinta- ja laatusuhde kohdillaan:)
  Juttqa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Lempparikypäräni on Lami-Cellin Swarovski. Se on minusta tosi nätti ja montaa kypärää kokeiltuani tämä istua päähän parhaiten :) Itse en ole valmis laittamaan kypärään monia satoja euroja, joten tässä on hintakin ihan kohdallaan.

  Likka.K@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mulla ei montaa kypärää ole ollut. Käyttänyt ne ihan loppuun asti. Tarvitsisin jo uuden kypärän. Mun lemppari minkä mä olen omistanut niin on gpa kypärä. Kevyt ja hyvännäkönen myöskin ollut tattinin kypärä tykkäsin siitä myös.
  Haaveissani on samshieldin kypärä. Kokeilin sitä ja se oli niin nappi päähäni,todella kevyt ja myöskin hyvännäköinen mutta huh niin kallis.

  Lotta
  lotta885@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Minun suosikkini on John Whitakerin Vicrory. Se on hyvännäköinen ja testattu 2014 Ruotsissa turvallisimmaksi kypäräksi. Siksi se on minun valintani.

  Jonna
  jopo@iki.fi

  VastaaPoista
 21. Tällä hetkellä lemppari on ehdottomasti CO Professional kypärä, joka istuu täydellisesti päähäni. Unelmoin kuitenkin Antareksen kypärästä, ja sen aion hankkia heti kun finanssipuoli sen sallii :)

  Ylamononengreta@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mulle tulee seuraavaksi kypäräksi CO Ayr 8. Suht ok hinta ja hyvän näköinen sekä sopii mun päähän. Jos olis rahaa tuhlattavaksi ostaisin jonkun hienon tuunatun Samshieldin kunnon blingeillä. ;)

  Rosse
  rosse.db@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Tykkään perinteisestä Charles Owen Classicista. Kaipaisin ite kumminkin juurikin tuota pestävyyttä ja hengittävyyttä lisää, mutta kypäränä ulkonäöltään miellyttää minua. Hyvännäköinen tuo esittelykypärä. Täytyypä heti kahtastaa Horse&Riderin sivut!

  satu.aavakoski@ekval.fi

  VastaaPoista
 24. Käytössä edelleen Eurohunterin samettipintainen kypärä, tummansininen. Ikää sillä jo 10 vuotta joten olisi varmasti aika ostaa uusi...

  Katja Hallavuori
  caddy86@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Itselläni ei ole kokemusta "hienoista" kypäristä. Mielestäni kypärä on kuitenkin tärkeä ja käytän itse Horzen Halo Rideria, joka on ihan ok, perus kypärä, mikä ajaa asiansa hyvin.

  Espada@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Mun suosikkikypärä on mikä tahansa, mikä menee soikiopäähän :D tällä hetkellä käytössä joku horse comfortin peruspotta, uusi pitäisi ostaa.

  Tiina
  tiina.lepojarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Heh, pakko nyt osallistua arvontaan ja paljastautua lukijaksi näin täällä bloginkin puolella ;)

  Olen ollut kovin tyytyväinen omaan perus Uvexiini, jossa on säätövaraa ja juurikin ne irrotettavat pehmusteet :). Jos nyt saisin valita uuden, niin silmää miellyttäisi ehkä eniten myöskin Uvexin Suxxeed Glamour.

  Maria
  mariarunonen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mulla ei ole varsinaista lempparikypärää, tällä hetkellä päässä keikkuu perinteinen Horka, ihan semmonen samettipäällysteinen peruskypärä. En oo jotenkin päässy näiden uudempien kypärämallien maailmaan, valitettavasti.

  Sari

  sari.vasenkari@hongkong.fi

  VastaaPoista
 29. Mulla ei ole lempikypärää, mutta keveys ja pestävä sisusta ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ominaisuuksia. Muokattavuus ja nätti ulkokuori ovat ehdottomasti plussaa. Tämä esittelemäsi malli kuulostaa ja näyttää kaikinpuolin aika kivalta!

  Pikkuakka
  pikkukilometrit @ gmail . com

  VastaaPoista
 30. Itse ihastuin omaan uuteen BR:n Viper Pro Swarowski-kypärään. :) Säädettävä kypärä, jossa on kivat timanttikoristeet. Tykkään myös kypärässä olevasta nahkan kaltaisesta pinnasta. Kypärä on enempi sporttista mallia, mutta istuu päähäni kuin unelma! Kypärä on myös hirmu kevyt ja ilmastointi toimii todella hyvin. Kaikinpuolin olen ollut kypärään hirmu tyytyväinen. Tuo BR tuntuu sopivan pääni muodolle parhaiten, aiemmin aina ollut ongelmia juuri sen kanssa, että kypärä alkaa painamaan jostain kohtaa kun ratsastaa pidempään. Tämän uuden kypärän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa, sillä säätöjä voi vaihtaa.

  marli_ (at) windowslive.com

  VastaaPoista
 31. Jee arvonta!
  Minulla on ollut elämäni aikana vain 5 kypärää, niistä tämän hetkinen eli Charles Owenin Wellington on suosikkini. Se on turvallinen, klassinen kypärä. Kypärän pitää ehdottomasti olla turvallinen mutta mielestäni myös tyylikkyys on tärkeää, tässä on molemmat. Ja tämä vielä sattuu olemaan itselleni sopivan mallinen, jotenkin mun päähän tuntuu olevan hankalaa löytää oikean mallista kypärää.
  meri.t.taskinen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 32. Tällä hetkellä käytössä on ihan perus "halppis" kypärä, mutta näistä hienommista tulee aina välillä haaveiltua :D. Ennenkaikkea kypärän istuvuus on tärkeä, mutta myös ulkonäkö ja materiaali. Jos nyt pitää mainita suosikki kypärä niin se voisi olla Lamicell:in V-AIR Swarovski, koska tämän olen ajatellut hankkivani. :)

  Eve
  eve.h( at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. Suosikkikypärä tällä hetkellä co wellington, joka on luottokypäräni. Hiostaa kesäisin, talvella taas erittäin mukava :) sopii päähän erinomaisesti. Yksinkertaistettu ulkonäkö.

  jenni.heppa@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Tällä blogilla on kyllä jotain mua vastaan, tää on nyt kolmas kerta kun kirjotan samaa kommenttia... Mutta on kyllä oikeesti kivan näkönen kypärä!

  Mun lemppari on Charles Owen Wellington Classic joka multa löytyykin tällä hetkellä. Saunahan se on ja kesäkuumalla olis miellyttävämpää käyttää vähän kevyempää kypärää, mutta kaiken kaikkiaan muuten ihan super! Sopii sekä esteille että kouluun, on mukava päässä ja semmonen aika klassinen "aina muodissa" -päähine. Sitten kun tulee aika ostaa uusi voi hyvin olla, että päädyn tohon samaan malliin!

  s0fiaa123@hotmail.com on sähköposti :)

  VastaaPoista
 35. Lempikypäräni on Samshield, koska se on niin hienon näköinen.

  Taru Lindholm
  taru.lindholm@hotmail.fi

  VastaaPoista
 36. Suosikki kypärä tällä hetkellä Charles Owenin Ayr8, todella tyylikäs ja turvallisen oloinen. Tälläisen haluaisin myös itselle joskus ostaa, tietysti itse valituissa väreissä.

  jasmin.saa@outlook.com

  VastaaPoista
 37. Itse olen tykästynyt kovasti Horzen kypärääni. Siinä on ihanan silkkinen pinta ja keskellä hopeinen kaari. huono puoli on se että pampulalla on huono ratsastaa sillä taka tuki painaa sen päälle.
  Minulla on tälläinen harmaa musta kypärä:
  www.horze.fi/ratsastuskypärät/horze-halorider-kypärä/30015.html#DG/BL

  ella.reini@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Itselläni on BR zenithin ratsastuskypärä, jonka voin todeta tosi hyväksi. Sopivan hintainen, kaunis ja simppeli. Mutta suosikkini on kuitenkin samshield, kaunis ja kevyt kypärä. :) Pidän myös tietyistä gpa:n malleista. Niissä onkin sitten hintaakin, nii ei tule sen takia ostettua.
  tiiti.talala@hotmail.com
  http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 39. Omistan itse normaalin Halorider mustan kypärän. Tälläiselle hevosenomistajalle, joka harrastelee kotona ja käy aina silloin tällöin tallikisoissa, riittää perus kypärä. :D Haaveissa olisi säädettävä kypärä. Kuitenkin tuollakin kypärällä mennään, kun on hyvä ja perus harrastajalle sopiva kypärä! :)

  villivarsu@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Lempparini on tällä hetkellä käytössäkin oleva Charles Owen Wellington Classic. Sopii aika hyvin päähän kuin päähän ja talvella ihanan lämmin, vaikka kesäisin onkin sitten aina hikinen... Oon haaveillut myös Ayr8 mallista!

  pumpulinen@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Olen jo jonkin aikaa unelmoinut Pikeur GPA Speed Air Evolution Bicolour-kypärästä, niin kivan oloinen. Kallis hinta on kuitenkin esteenä, kun omaa hevosta ei ole, enkä kilpaile vaan harrastan hevosia vain kerran viikossa ratsastaen.

  hilla.sippola@gmail.com

  tanaan-huomenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 42. Minun ensimmäinen oma ratsastuskypäräni oli juurikin Prismasta ostettu Wembley, joka palveli uskollisesti reippaasti yli 10 vuotta. Painavahan se oli eikä ehkä mikään maailman tyylikkäin mutta käyttötarkoitukseensa oikein hyvä. Vuosi sitten Wembleyn lukityssysteemi hajosi ja ostin pitkällisen harkinnan jälkeen uuden, Horze HaloRider -kypärän. Tämä on osoittautunut varsin mukavaksi kypäräksi, sillä se on kevyt, pysyy napakasti päässä muttei purista vaan tuntuu mukavalta, ei keiku kuten vanha kypäräni. Eipä ole pääkään hionnut muttei myöskään palellut, ja sisään saa hyvin talviaikaan kypärähupunkin mahtumaan. Lisäksi kypärä on pysynyt hyvin puhtaana, koska on päällinen on vettä ja likaa hylkivää mikrokuitukangasta. Sanottakaan vielä, että hevosen kanssa monta "loukkaantumista" jäänyt kokematta, kun kypärän lippa - eikä suinkaan nenäni tai silmälasini - on ollut ensimmäisenä vastassa hevosen heilauttaessa päätään liian lähelle.

  Suvililja
  suvililjanet@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Oma suosikkini on tuttu ja turvallinen CO Wellington Classic. Pidän sen hillityn tyylikkäästä ulkonäöstä ja istuvuudesta omaan päähän. Ilmastoinissa tosin olisin tässä kohtaa parantamisen varaa ;)

  liisatiitola@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mun lemppari on Casco Mistrall jossa on kiristys kypärän takana ja sopii siis sekä pipon kanssa että ilman, ei heilu päässä eikä leukahihnalla tarvitse kiristää jotta pysyisi paikallaan. Ja sopii pyöreään ja soikeaan päähän. Eikä näytä jättimäiseltä potalta ;) On myös hyvin ilmastoitu, tosin talveksi kaipaisin peruspottaa joka lämmittäisi.
  Kaisa Määttänen, kaisa@maattanen.net

  VastaaPoista
 45. Tän hetkinen suosikki on oma vanha charles owenin yr8 kypärä, koska se on tähän mennessä ollut ainoa hyvin istuva ja päätäsärkemätön kypärä, jokseenkin se on todella kuuma ja kaipais ilmastoidumman kypärän rinnalleen arkikäyttöön, mutta toistaiseksi en ole uskaltanut alkaa edes etsimään toisenlaista kypärää, maksais varmaan hunajaa... :D

  m.tammin@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Ainoa "kunnon" kypärä joka minulla on ollut on CO Wellington Classic, joten se on ehdottomasti suosikkini. Tyylikäs, klassinen ulkonäkö ja käyttömukavuus (pientä hiostamista lukuun ottamatta) tekevät siitä mieleisen!

  Kreeta
  kreetakerkkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Itselläni on ollut näitä edullisempia ja tällä hetkellä Horzen Halo Rider. Se istuu päähäni hyvin ja on suht perinteinen. Sädettävä olisi hyvä mutta tykkään enemmin näistä perinteisemmistä malleista. Harmikseni nykyinen kypäräni on aavistuksen iso, koska pykälää pienempi oli sitten liian pieni. Näin talvella olen käyttänyt alla ohutta putkihuivia, että näkyvyys säilyy myös hypätessä ;). Nimi on Marika ja s-posti: kiviakaviouralla@gmail.com.

  VastaaPoista
 48. Mun lempikypärä on ehdottomasti Back on Trackin EQ2. Se istuu päähän hyvin irrotettavien ja eripaksuisten pehmusteiden ansiosta.

  -Päivi-


  malakias1@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Omana suosikkina on ehdottomasti CO Ayr8 Leather Look, niin tyylikäs! Oma ikivanha GPA vetää viimeisiään joten olisi uuden hankinnan aika, kun vaan raaskisi ostaa..

  Reeta,
  reeta.heinonen@netti.fi

  VastaaPoista
 50. Mun suosikki kypäräni on Pikeur GPA Titium se on ihan älyttömän hieno ja sellainen että siihen ei helpolla kyllästy ja samalla myös yksinkertainen. Ja ennenkaikkea kypärä on turvallinen

  Annika
  annika_taskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Ehdotonta suosikkia on vaikea nimetä. Samshieldejä ihailen, mutta olen mieltänyt niiden olevan "parempien" ratsastajien kypäriä - ei siis mulle... ;) Charles Owenit istuvat ehkä omaan päähän parhaiten. Ayr8 on ollut hankintalistalla, se siis ehkä - tosin tuo kommenttisi siitä, että sekään ei hengitä, ei kuulosta kovin hyvältä, kun kuvittelin Ayrin tuovan huiman muutoksen nykyiseen Wellingtoniin.

  Tuo OneK näyttää ja kuulostaa hyvältä, pitää tutustua siihenkin!

  sannas35(at) gmail.com

  VastaaPoista
 52. Oma suosikki on co ayr8, juurikin tuon mallin vuoksi. Itsellä on niin oudon muotoinen pää, mutta tuota joskus koitin niin sopi hyvin.
  Anni
  anninohteri@live.fi

  VastaaPoista
 53. Pidän itse eniten Samshield kypäristä. Tykkään niiden ulkonäöstä ja istuvuudesta. Saa ostettu erilaisilla blingeillä ja koristeilla varustettuja kypäriä.
  Aino
  aino.helmiorvokki@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Mun lempi kypärä on CO ayr8. Mulla on se musta harmaana. Ite tykkään tosi paljon kun se istuu mun päähän tosi hyvin:) ja näyttää kivalle. Mun mielestä se että ei oo tuuletusaukkoja kypärässä ei oo tärkein vaan se että se on hyvä ja istuu päähän! Ja mun sähköposti on : wilma.leminen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Itse pidän charles owen hamptonin ratsastuskypärästä. Se on tyyllikkään yksikertainen ulkonäöltään ja ruskeat kiinnitysremmit tuo kivan lisäsiläyksen siihen. Uuden kypärän hankinta alkaakin olla jo ajankohtainen.

  One K näyttää myös tyylikkäältä!

  Heli H.
  helihuotari-@outlook.com

  VastaaPoista
 56. Suosikki on merkkinä GPA. Istuu päähän ja ulkonäkö miellyttää, löytyy erikseen Titanium kouluratsastukseen ja Speed Air esteille:)
  Emma
  emmahakkarainen98@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mun silmä tykkää Charles Owenin Classicista, mutta en sitten tiedä miten se istuisi mun soikiopäähän :) tällä hetkellä on käytössä Euro-Lite, joka on ihan ok.
  tiina.saransaari@iki.fi

  VastaaPoista
 58. Minulla on vaan sellanen halppis kypärä mutta tuo postauksen kypärä kyllä kuulostaa hyvältä!

  Elina
  elina.tommola@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Charles Owenin kypärät niiden ulkonäön perusteella, erityisesti Showjumper XP tai Wellington Classic. Kouluratsastajalle erityisen tyylikkäitä.

  Hanna, hannallukkarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Horze Atlantic zhelter on suojannut viimevuodet päätäni. Mieli tekisi ostaa uusi, kivemman näköinen, mutta yhtä hyvin päähäni asettuva kypärä. Voisihan tuota yrittää itse tuunata vaikkapa timantein :-) panostan valmentautumiseen ja teen hankintoja vasta, kun oikeasti tarvitsen - turvallisuudesta tinkimättä.

  Salla, sallstra(a) hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Ehkä eniten pidän MM-kisajoukkueilla joskus nähtävistä "lippukypäristä", joissa on siis pieni kaistale maan lippua väritettynä, mutta muuten kypärä on musta- erityisesti Britannian kypärät ovat ihania! Mutta ihan kaupasta ostettavista tykkään eniten Harry Hallin Legend Crystal- kypäristä, vaikken vielä ole valitettavasti yhtäkään omistanut :) Tykkään kyllä tosi paljon myös ihan perus samettikypäristä, joissa on vaaleat hihnat ja jotakin pieniä yksityiskohtia :)
  Omaan päähäni istuu kylläkin parhaiten ihan Prismasta ostetut Eurohunterit, mutta eipähän tule tuhlailtua pelkän ulkonäön takia! :P

  //Siiri,
  siiri.jaaskelainen@wippies.fi
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 62. Mulla on joku halpa kopio nyt, eikä ihan paras ole . Kaverilla Uvex, joka kyllä vaikuttaa varsin mukavalta ja kevyeltä! Ostan harkiten, kun tarvetta on. Mahdollisimman hyvin istuva kypärä, hyvin sopivilla kiinnityshihnoilla olis paras, merkistä riippumatta.

  Virve, virveeronen@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Tällä hetkellä mulla on joku Ridzin peruskypärä joka on ihan tavallinen pottamallinen kypärä pienellä ilmastoinnilla. Itse kuitenkin tykkään, sillä se on tosi tukeva ja pysyy loistavasti päässä eikä heilu mihinkään suuntaan. Aivan kelvollinen siis tällaiselle puskailijalle.. :D
  Joku hieno timanteilla koristeltu oisi kyllä enemmän mun mieleen, myös tuollainen kuin One K:n kypärä olisi nätti, mutta minua ei hirveästi kiinnosta millainen se kypärä on ulkonäöllisesti.

  Maija K. , betttie00@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Lempparikypäräni ovat vanha CO Wellingtonini ja sen tilalle hankittu Samshield Premium. CO on klassisen kaunis, olen aina tykännyt niistä. Valitettavasti otsani iho ei tykkää kypäristä, jotka osuvat otsaan, joten Samshieldin Premium oli ainut vaihtoehto, sillä siinä jää otsan ja kypärän väliin pieni ilmastointiväli.
  Samshield oli aluksi vähän ison näköinen ja oli kummallista, kun ilmaa meni otsa-osasta kypärän sisään, mutta parin viikon jälkeen se tuntui täysin omalta. Samshield saa siis palvella minua seuraavat ainakin tuhat vuotta, sillä olihan se ihan järjettömän kallis, vaikka olikin hintansa arvoinen ostos.
  nelli.paakkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Lempikypäräni on jo kymmenisen vuotta minua suojannut ja edelleenkin käytössä oleva Harry's Horsesin ruskea kypärä. Nahkaiset leukahihnat ja suklainen väri miellyttävät edelleenkin silmää!
  lundgrenriina@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Tällä hetkellä käytössä Horzen Halo Rider. Halpa ja oikein toimiva peruskypärä harrasteluun, mutta haaveissa on hyvännäköinen CO Professional tai Ayr8.

  Johanna, johanna.suni@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Mulla on 11 vuoden aikana ollut vain 3 kypärää, joista viimeisin on ehdottomasti paras. Kyseessä on Pikeurin prosafe classic, josta tykkään siksi, että se on kevyt ja sopii pyöreään päähäni. Lisäksi siinä on irrotettava sisusta ja hyvät ilma-aukot.

  Laura
  aaltonenlaura9@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Jos nyt hankkisin kypärän, olisi se CO Ayr8 sen simppelin ulkonäön ja istuvuuden takia. Omat kypärät tällähetkellä kuitenkin ihan iskussa, ettei "tarvetta" ole, ellen ala ihan työkseni päälleen lentelemään..

  hanna.korpisaari@hotmail.fi

  VastaaPoista
 69. Ehdoton kypärä suosikki on Samshield Shadowmatt. Sen loistava ulkonäkö on plussaa ja kaikkein hienointa on, että se on hyvä päässä. Lisäksi sitä pystyy itse vähän tuunaamaan, josta aina ropisee pisteitä.

  Lotta
  innku-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Itselläni ei ole hirveämmin kokemusta erilaisista huippu kypäristä mutta jos saisin päättää minkä ottaisin lukemieni perusteella olisi kypärä valinta varmasti tämä. Ihanaa kuulla että voi vaihdella pehmusteita, kun itselläni ongelma on aina välillä ettei talvella mahdu pipoa alle ja kesällä tulee taas niin kuuma. :)
  Guaggo
  guaggo.rautiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Ompas kivan näkönen kypärä :)

  Oma suosikki on ehdottomasti Antares. Siihen saa myös noita itse laitettavia täytteitä, se on turvallisen tuntuinen päässä, mutta silti melko kevyt. Oma mulla on ollut jo varmaan 6 vuotta joten uusi olisi raaskittava ostaa jossain vaiheessa. Sen verran rakas se kuitenkin on, että aina kun tipun suojaan käsillä heti ensimmäisenä kypärää... Hölmöä, mutta minkäs sille voi kun rakastaa kypäräänsä niin paljon ;)

  Terkuin
  Erika
  erika.hanhisuanto@hippola.net

  VastaaPoista
 72. Mä tykkään "pyöräilykypäristä" :D Tällä hetkellä käytössä on Cascon Mistrall, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Tykkään kevyestä ja ilmavasta tuntumasta. Sopii mun päähän, vaikka vallitseva mielipide näistä munakypäristä tuntuu olevan vähän kielteinen, hehe.

  anna-riikka.lillman@netti.fi

  VastaaPoista
 73. Mun suosikkokypärä on ehkä tällä hetkellä Charles Owenin AYR8. Olen harkinnut sen ostoa tässä lähiaikoina, mutta mikäli voitan niin lahjakortti taitaa mennä sittenkin tuohon OneK:hon. Tällä hetkellä mulla on Jacsonin CO Wellingtonin näköinen kypärä, ja sekin on kyllä pysynyt hyvänä pari vuotta. En osaa päättää! ;)

  emmametsanoja@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Muutaman kerran olen joutunut kypäräni uusimaan ja aina lukuisista vaihtoehdoista huolimatta olen valinnut Choplinin perus kypärän, joten se on suosikkini. Mukava päässä, kestävä ja hinta luokka on sopiva bubjetilleni :)

  emilia.niinimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Itse olen rahallisesti panostanut enempi muihin ratsastusvarusteisiin kuin kypärään, mutta kaunis on Antareksen Classic. Tiedäpä vaikka seuraava oma kypäräkin olisi tällainen. Aina saa haaveilla :)

  anna.koukonen@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Minun suosikkini on ollut Charles Owenin Hampton. Se istuu hyvin mun nuppiini, vaikka onhan se vähän semmoinen iso ja painaja rohjo :D Aikaisempien pottien kanssa päätä on alkanut särkeä, mutta tuo CO on ollut kivan pehmeän tuntuinen päässä eikä sitä oikeastaan ole edes huomannut.
  Voisipa harkita tällaista One K -kypärää seuraavaksi perus-treenikypäräksi!

  Sähköpostini on elppi94@gmail.com :)

  VastaaPoista
 77. Lemppari on tietysti tämänhetkinen ainokaiseni, Charles Owenin Wellington Classic. Se on klassisen kaunis ja istuu täydellisesti tähän kuuppaan, jota niin helposti alkaa vanne puristaa. Ainut huono puoli tuossa kypärässä on ilmastointi, tai siis sen puute – kevyempi kesäkypärä onkin hankintalistalla. :)
  Emilia, e.kaupinmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Mun on pakko myöntää, että mulla ei varmaan moista ole. En edes tiedä nykyisen kypärän merkkiä. Mikä vaan mikä päähän menee on mulle fine, kertonee jotain käyttäjän muotitajusta.. :D

  Laura, llaura.hiltunen@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Helppo vastata, kun käyttökokemusta on vain ja ainoastaan ensimmäisestä ja ainoasta kypärästäni: Horzen halvimmasta mahdollisesta samettipotasta. :D Uusi kypärä tulisi siis tosi tarpeeseen!

  Muikku, muikkuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Suosikkikypärä on ehdottomasti Mountain Horsen Aero Pro-kypärä. Tyylikäs, koristeellinen mutta todella käytännöllinen ja laadukas.

  Email on pajusensara@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Horzen kopio Charles Owen Wellingtonista. Halvempi ja ihan yhtä kiva, mielestäni perinteinen ja tyylikäs kouluratsastajalle.

  rita.nurminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Casco Mistral keveytensä ja istuvuutensa ansiosta- outi.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Tällä hetkellä käytössä Wembley fox, joka on myös suosikkini. Laadultaan ja istuvuudeltaan suhteellisen hyvä, vaikkei tosiaan kallis ole. :)

  Nea Saunamäki
  nea.saunamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 84. BR Zenith Swarovski on ollut omaan päähäni kaikkein sopivin, harmillisesti koira päätti tuhota sen käyttökelvottomaksi :/

  laura.vaaraniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Mullekin tuo One K on merkkinä uusi tuttavuus, mutta hyvältä näyttää kyllä ja tulee varmasti näkymään enemmän myös kisaradoilla :)

  Oma suosikkini on CO Ayr8. Mukava päässä eikä materiaali ota nokkiinsa tuulesta tai vesisateesta. Sen kanssa kehtaa esiintyä kisoissa sekä humputella ihan vaan kotona. Mulla on myös kaksi muuta CO kypärää, mutta Ayr8 ehdoton lemppari niistä :)

  jenni.santanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Suosikkini ovat Charles Owenin kypärät, jotka ajattoman klassisia ja itselläkin sellainen käytössä hyväksi todettu :)
  annika.paakkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Samshield kypäränä jo monta vuotta ja paras kypärä ikinä reilun 40 vuoden harrastusuran aikana.
  markkola@hotmail.com, Riina.

  VastaaPoista
 88. Mulla on vain yksi kypärä, jolla tiputtu jo muutamaan otteeseen. On ollut vain Prisman ja "halppiskypäriä", joten en osaa lempparia sanoa. Tuo sinun kypäräsi näytti kyllä todella hyvältä!

  Milja Husu
  milja.husu@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 90. Mulla on tällä hetkellä Lami-Cellin Transformer ja siihen olen ollut tyytyväinen. Se on kevyt, hyvin ilmastoitu ja säätömahdollisuus on aivan loistava juttu! Kypärän kokoa on helppo säätää vaikka kesken ratsastuksen jos otsasuonet alkavat liiaksi pullottaa :D

  Anu
  anualkoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Minulla on neljäs tai viides kypärä menossa ja se on hööksistä tilattu Coolmax CRW. Tosi kevyt ja ihan hyvä kypärä, ainut huono puoli on ehkä leukaremmin kiristysmahollisuus loppuu ns. kesken. Kuitenkin parhaaksi käyttämäkseni kypäräksi sanoisin Charles Owen Wellington Classic -kypärän. Lainasin kerran sitä kaverilta ja suoraan sanottuna niin ihana kypärä että ei voi olla tottakaan. Istui tosi hyvin päähän, ei puristanut mistään, kevyt ja ulkonäöltään hyvännäköinen. Olen aina unelmoinnut sellaisesta samettikypärästä. Harmillisesti se maksaa aivan liikaa, että voi jäädä vain unelmaksi. :)

  Susanne Mathlin
  susanne.mathlin@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Oma suosikkini on Samshield! teresa.haveri@hotmail.com, Teresa Haveri

  VastaaPoista
 93. Mulla on käytössä uvexin kypärä. Se on kevyt ja säätövarakin on tosi hyödyllinen. Mun unelma kypärä ois just joku Samshieldin näköinen:)

  Laura
  laura.julia.gronroos@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Charles Owen Wellington Professional. Kypärä on todella tyylikäs ja vaikuttaa turvalliselta.

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Mun lempikypärä on Charles Owen Wellington Classic, tosin ei tuo CO Ayr8 Leather Lookkikaan huono ole. Classic on kuitenkin juuri mun päähän nakutettu ja aina tyylikäs, pienestä hiostavuudesta huolimatta ihan paras!

  idamannila@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Jenna Laaksovirta09 tammikuuta, 2015 20:36

  Ite vasta hiljattain ostin itelleni uuden kypärän, se on merkiltään horka, en itse siitäkään merkistä ennen ole kuullut mutta kypärä on toiminut! kypärä oli sopivan hintainenkin opiskelijabudjetilleni:-) tämä kyseinen horkan kypärä löytyy horkan sivuilta ja siellä kypärän nimenä tai tiedoissa ainakin lukee "SAFETY HELMET CONDOR STRASS" ihastuin kypärään ja istui täydellisesti päähän! ihanaa löytää itselleen sopiva kypärä!

  tässä mun sähköposti! jenna.laaksovirta@suomi24.fi

  ps. aivan mahtava plogi! etenkin treenvinkit on hyvää luettavaa!!

  VastaaPoista
 97. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 98. Omasta mielestäni samshield on todella hyvän näköinen ja paljon kehuttu:) Eniten siinä kiehtoo kestävyys ja ulkonäkö. Ehkä itsekkin sen joskus hankin ;) Mut myös halonrider menee kunhan on vain kypärä suojaamassa päätä, vaikka silti sen pitää näyttää myös hyvältä! :)
  iidaemppu@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Mulla nyt on niin tylsä (eli halpa) maku, etten alkuun meinannut edes arvontaan osallistua, mutta kun nyt olen Suomeen tulossa niin ehkä täytyy ottaa kaikki keinot käyttöön shoppailu varojen kartuttamiseksi ;)

  En edes ole perillä mitä hienoja kypärä malleja on olemassa kun itse aina tyydyn kohtuu hintaisiin. Kalliita en viitsi ostaa, kun kuitenkin tipahtelen niin usein, että sitten vaan ärsyttäisi kun pitäisi kypärää vaihtaa (vai onkohan enää edes sääntöä olemassa että tippumisen jälkeen pitäisi vaihtaa kypärä?! joskun 10 vuotta sitten homma meni vielä niin). 2013 hööksin alekorista löytyi 20e kypärä joka palveli hyvin reilun vuoden ja nyt käytössä on paikallisen urheiluliikkeen Decathlonin perus potta. Silläkin on kuitenkin tipahdettu jo muutaman kerran eli hankinta olisi taas edessä.
  j.m.kurki@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Oma kypärä on aina ehdottomasti suosikkini. CO ayr8 leather look with piping. Olen itse sen suunnitellut joten se on tietenkin aina omaan silmään hyvän näköinen, myös 12 tuuletusaukkoa ja erityisen pehmustettu kypärä on mukava päässä, enkä enään edes pysty laittaa päähäni vanhaa, aivan tavallista kypärä mallia. Ulkonäöllisesti pidän myös todella paljon Antareksen malleista, todella kauniita ja niihinkin saa suunniteltua oman makunsa mukaan, päässä en ole kokeillut. Myös tietenkin Samshieldit näyttävät hyvältä usean päässä kisaradoilla, ja pidän niiden ominaisuuksista kuten että kokoa pystyy säädellä . Suosikkeja on siis monia !

  Seela, seela.poni@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Hah vielä ehtii! Suosikki kypäränäni toimii tällä hetkellä oma upo uusi kypäräni Swarovski LAMI-CELL tosi kevyt ja kaunis kypärä ja juuri sopivan napakka mun pieneen päähän. Hintakaan ei paljon päätä huimaa :) anniina.maenpaa24@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Samshield, mustaksi mataksi tuunattuna :)

  caisa.inkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Pakko kai sanoa, että suosikkikypärä on vuosia vanha Pikeurin GPA titium, kun en ole saanut ostettua uutta.. ykkösenä ostoslistalla on ollut, mutta jotenkin kaikki muu menee näiden omien turvatarpeiden edelle. Kovasti olen kyllä kuolannut uutta kypärää, charles owenia tai samshieldiä.

  anna.im.stenius@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Samshield on lempparini, istuu päähän todella hyvin ja myös näyttää tosi hyvältä!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Mun lempi kypärä on tällä hetkellä Harry's Horsen Challenge. Kypärä on tosi kevyt ja mukava päässä ja siinä on säätömahdollisuus. Ei ollut edes kauheen kallis ja on vielä kivan näköinen! :)
  n.suolaniemi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 106. Lemppari ja se ainoa päähän istuva kypärä on Hööksin oma merkki mitä ei valitettavasti enää edes valmisteta (sniif). Useampi (kallisikin) merkki on kokeiltu ja on tylsää kun liian iso kypärä valuu silmille tai sitten on se vanne kiristää päätä olo niin nykyinen ei tunnus missään :-).
  laura.a.tamminen@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Charles Owen Wellington.. Uutta kylläkin vailla..verkkokaupastahan niitä saisi :))
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Mun ehdoton suosikki on Samshield! Kypärä tuntuu päässä todella miellyttävältä ja sitä jaksaa pitää kesälläkin päässä monta tuntia hyvän ilmastoinnin ansiosta. Se on myös tosi tyylikäs. :)
  muusaenjala@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Tällä hetkellä oma suosikkini CO Wellington, muotoilultaan simppeli ja päässä mukava.
  s.kuoppa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 110. Musta halorider koska se on niin yksinkertainen ja mukava päässä.
  kristiina.tiilikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Itselläni ei ole monia kypäriä ollut, mutta niiden joukosta suosikiksi noussut Horse comfortin ilmastoitu ja säädettävä kypärä. Siistin näköinen pienenpienillä yksityiskohdilla, ihanan viileä, säädettävä täydelliseksi päähän ja edullinen.
  kaisa.hiltunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 112. Mun suosikki kypärä on Lami-Cell Elite V-Air kypärä. Se on yks ainoista kypäristä jotka sopii mun päähän ilman että pää näyttää järkyttävän isolta :D Lisäksi se on tosi kivan näkönen ja kevyt, irrotettavilla pehmusteilla. Talvella tarpeeksi lämmin ja kesällä ihanan viileä.

  - Julia
  - juulia.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Mun suosikki, mitä oon katsellut, on Streamline CRW kypärä. Jossain vaiheessa sen varmaan ostan! Se on kivannäköinen ja säädettävä, Ja blingbling on kiva lisä :D
  tiamikaela(at)outlook.com

  VastaaPoista
 114. Oho hups en huomannut :D lukivirhe xD

  VastaaPoista
 115. Kiinnostuksesta kyselen, paljon tuollainen maksaa? Itselläni kypärän metsästystä :)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!