Kootussa Ravissa

9. syyskuuta 2013

PSG video

Latasin Ypäjän PSG:n suorituksen Youtubeen. Ilmeisesti video ei näy mobiililaitteilla, vaikka juurikin kännykällä itsekin sen sinne latasin. Jos joku tietää, miten videot saa kaikille laitteille näkyviksi niin neuvoja otetaan vastaan!
Ens kaudella sitten vielä paremmin ja lisää sujuvuutta tohon niin hyvä tulee! Harmittaa noi piruetit, kun ne ei tässä radassa ollut niin hyvät kuin yleensä. Ollaan niistä saatu jopa kehuja joskus, mutta nyt kyllä huitaisin ne liian nopeesti läpi. Jotain kommunikaatio ongelmia siinä tuli. Ollaan saatu jopa 7 pirueteista, tässä numerot oli 6 pintaan.


Kisakausi lähenee tosiaan loppuaan ja enää on jäljellä (ehkä, jos saadaan joukkue) aluejoukkuemestaruudet Lohjalla 21.9, sen jälkeen PSG aluekisoissa Järvenpäässä 29.9. Siinä ne kisat sitten tälle vuodelle onkin. EHKÄ mennään lokakuussa yhdet kansalliset Ypäjällä, riippuen mitä luokkia on tarjolla. Mutta sinne ei ole mitenkään pakko mennä, katsotaan miltä näyttää. Jos loka/marraskuussa on naapuritallin seurakisoja, voisin siellä käydä rataharjotuksia tekemässä treenimielessä.

 H:n kanssa kuitenkin jatketaan treenejä niin kauan kun kenttä on sulana. Sitten vasta kun huonot kelit tulevat ja kenttä jäätyy niin annan H:lle ihan kunnon lomaa joksikin aikaa. Itse talvihan aina yritetään treenata olosuhteidein sallimissa rajoissa, pyrin käymään ahkerasti maaneeseilla harjottelemassa, sillä ensi kaudella tahdon kyllä nostaa nuo PSG radat vielä korkeammalle ja aion kokeilla Intermediate I:stä, jos kokoamisasteen nostaminen onnistuu. Mitään varsinaista "lepokautta" en talven aikana anna erikseen, sillä maaneesittomana meidän on pakko treenata silloin kun on tilaisuus. Joulukuussahan yleensä monet pitävät lepokauden hevosilleen, mutta mä en voi nimetä yhtä ainutta ajanjaksoa jolloin päätän että hevonen on lomalla, vaan se lomailee silloinkun ei olosuhteiden pakosta pääse treenaamaan. Eli jos kenttä on peiljäässä, niin se saa mieluummin vapaapäivän silloin, treenataan sitten seuraavana päivänä jos pohjat on paremmat.

Ja lomailulla en tarkoita hevosen seisottamista tarhassa ja tallissa, vaan että liikunta on kevyttä. Lähinnä liinan päässä, tai kävelylenkkejä. :) Hertan pää tykkää lomailusta, mutta kroppa tuntuu olevan jo sen verran vanha, että älytön seisottaminen ei mummelille sovi. Jäykistyy tosi paljon.
Hierontaakin pyrin Hertalle tekemään enemmän.

Ideaali kisa ja treenikausihan on niin, että kesällä kisataan ja talvella treenataan uusia juttuja oikein kunnolla. Meillä se menee ihan päinvastoin. Kesällä kun on treenimahdollisuudet paremmat, niin treenataan hikihatussa JA samalla yritetään käydä kisoissa. Talvella sitten yritetään treenata sitä mukaan kunnolla, jos vain pystyy. Olisi paljon helpompaa jos olisi maneesi mutta kun ei ole niin näillä mennään! Lähimmälle maneesille onneks on tosi lyhyt matka traikulla ja valmennuksia jos otan talvella niin nekin on maneesissa. Toisaalta, jos on kiva talvi (talvi ei kyllä voi olla ikinä kiva...) ja jos kentän pohja onnistutaan pitämään hyvänä, niin aika täyspainoisesti pystyy treenaamaan kentällä melkein kaikkea! :)

Kuvia vielä Ypäjältä.

8 kommenttia

 1. Kyllä tuo puhelimella näkyy (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Samsungil ei näy, ja kaverini jolla on Iphone niin sanoi ettei hänelläkään näy? :D Mielenkiintoista! Meijän Ipadillakaan ei näkyny.

   Poista
 2. Nokia lumialla ei ainakaa näy ja itsekkin haluisin tietää miten:)

  VastaaPoista
 3. Jos linkität youtubeen niin ainakin näkis. Itellänikään ei näy vaikka muissa blogeissa videot useimmiten näkyvät. Googleta?

  VastaaPoista
 4. Pitää yrittää selvittää. Itse kuitenkin yleensä puhelimella katson niin olisi kiva nähdä aina riippumatta siitä mitä vehjettä käyttää. :)

  VastaaPoista
 5. Nyt löysin kyllä kohdan tuosta videosta, missä on vaihtoehtona "Ei, älä anna näkyä matkapuhelimessa ja TV:ssä" mutta tätä vaihtoehtoa ei pysty muuttamaan! enkä tosiaan tiedä miksi tuo asetus on joissakin videoissa ja joissakin ei mitä Youtubeen lataan... Outoa. Eli ilmeisesti en voi jälkikäteen tuota enää asettaa näkyväksi mobiililaitteille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla näkyy joidenkin postauksien videot puhelimella (sII) ja joidenkin taas ei. tätä en nyt kokeillut puhelimella.
   mutta saattaa olla ihan vaan kiinni mobiiliverkostakin, ettei jaksa ladata videota ja sitten ei muka näy.

   Poista
  2. Joo katsoin omaa videolistaani youtubessa, ja osassa oli tää "kielto mobiililaitteille" ja osassa ei. Enkä kyllä yhtään osaq sanoa mistä johtuu! Pitää testaa, että jos lataa videon koneelta Youtubeen näkyykö se kännyköissä. Sit taas jos lataa kännykäl niin ei kai näykkään? Tälläisen yhtälön luulen löytäneeni mun videolistasta.

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!