Kootussa Ravissa

Sponsorit

Keravan Horse & Rider on nimensä mukaisesti Keravalla sijaitseva ratsastus- ja hevostarvike liike. Laajaan valikoimaan kuuluu parhaat laatu merkit, kuten Pikeur, Animo Eskadron, Dyon, Charles Owen, Kingsland, Mountain Horse, Bucas jne... Samat tuotteet löytyvät myös verkkokaupasta. Kannattaa tykätä sivuista Facebookissa, niin pysyt mukana ajankohtaisissa uutisissa, sekä kuulet ensimmäisenä tuoteuutuksista, tarjouksista ja arvonnoista!

--->> Tykkää Facebookissa!

------------------------------------------------------------------------------------------------Kuulun monen muun ratsastajan lisäksi Horserider Teamiin. Teamin jäsenet ovat kaikki tavoitteellisesti kilpailevia ratsastajia, joita Keravan Horse & Rider tukee ja sponsoroi. Teamimme esittelysivuille pääset TÄSTÄ
Tiimin tarkoituksena on mahdollistaa ratsukoille laadukkaat varusteet sekä säännöllisillä tapaamisilla luoda tsemppifiilistä ja vaihtaa ajatuksia kilpailijoiden kesken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilitoimistopalvelut pk-yrityksille
Lusitanohevoset----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hertta syö Hartogin laadukkaita rehuja!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!