Kootussa Ravissa

7. syyskuuta 2013

niin se onni kääntyy

Tänään oli ihan kuin eri hevonen. Piukee, hidas ja jopa laiskan tuntuinen. En edes verkassa saanut sille omaa moottoria päälle vaan joka askel oli patistelua eteeenpäin! Ikään kuin olisi ajanut autoa käsijarrupäällä. Hertalla oli maha ihan sekasin, kiva oli kotona kisojen jälkee pestä häntää... Jos sillä oli maha kipeä ja siks oli niin haluton?

Noh, eihän se radalle paljoa parane. Hyytyi täysin! Periaatteessa rikkeetön rata mutta laaduton. Mua melkeen hävetti radan jälkeen kun esitetin tollasta nenällään mullan kyntämistä. Pros 60, 8% ja toka ei sijoittunut. Jos edes raviohjelma olisi ollut niin sujuvaa kuin yleensä niin olisi tullut rusetti. Prosentit oli kyllä ihan aiheelliset, oikea tuomio. Kehuja oli kyllä kommenteissa ja "tsemppiä seuraavaan kertaan!". Näkivät että parempaankin pystytään. Mun suosikkituomarit vieläpä!

Mutta!!!
Ihan sama.
Eilen saavutettiin meijän päätavoite, eli kansallisen pyhän yrjön 60% raja rikki ja kirkkaasti menikin. Oon nii fiiliksissä vielä Ypäjän radasta että ei paljoa haittaa yks alue va b! :)

4 kommenttia

 1. Teetkö Hertalle ikinä shakki ruutuja kisoihin? Jos teet, niin miten ne tehdään? Itse kisaan seuratasolla toista vuotta, ja haluaisin tehdä kisahepalleni semmoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tehny :) mut niitä voi tehä kyllä helposti sellaisella sapluunalla. Eli meillä ainakin on sellanen muovi "alusta", jossa on shakkikuvio. Sitten se alusta asetetaan esim hevosen lautasten päälle ja harjaat vastakarvaan sen sapluunan päältä. Näin ollen tulee se harjattu kuvio, voi laittaa päälle viel lakkaa tai jotain jolla se pysyy koko kisojen ajan. :) noita sapluunoita taitaa saada ihan hevostarvike liikkeistä. :)

   Poista
 2. Aina ei kulje! Mutta onnea kuitenkin hyvästä tuloksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi voottaa, ei edes joka kerta :) mutta ylipäätänsä tää kausi on kyllä mennyt yli odotusten!

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!