Kootussa Ravissa

21. heinäkuuta 2013

Va B:10 videona

Sain ladattua Youtubeen viime kisojen radan, laitetaan nyt tännekkin näkyville. :)

4 kommenttia

 1. Tahdittaako sun hevonen tuossa alun raviosuudessa :O ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa joo, siinä vaiheessa kun tullaan alkutervehdyksen jälkeen suoraan tuomaria kohti ja kaarroksessa. Tunsin tämän selkään ja täysin mun moka, en valmistellu... :) Pitäisi yrittää pitää sama tahti ja tasapaino myös kaarteissa, mutta mä vaan huitasin tuon alkupätkän niin H alkaa vaappua kun häviää tasapainoa. Skarppasin kyllä ku huomasin että se valahtaa etupainoseksi kun en tarpeeksi ratsastanut sitä läpi kulman, joten onneksi sain asian korjattua ja jäi vaappuminenkin pois loppuohjelmaan. :)

   Tällä mä tarkotan just sitä jos ei ole paino takaosalla niin kaarteissa ja esim avot ja sulut menee tollaseks tahdittamiseks ja vaappumiseks. Tuomarikin oli kommentoinut että "kaatuu kaarteeseen". Pitäisi taas muistaa ratsastaa se jokainen askel... :P

   Poista
  2. Ja avot on ollu meille aina vaikein. Tahditus tulee kun tasapaino hävii. Kumma juttu kun valmennuksissa ei tätä ongelmaa ole kun joku on ärjymässä mulle että "ratsasta". ;)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!