Kootussa Ravissa

20. heinäkuuta 2013

Taktinen veto

Päätin jättää sittenkin Lappeenrannan kisat väliin ja siirsin tähtäimen siitä seuraavalle viikonlopulle Tampereen kansallisiin, jossa on mahdollista mennä molempina päivinä luokat. :)
Lappeen kisat olisi mennyt aikamoiseen säätämiseen. Ensinnäkin lauantaina oon töissä klo 14 asti, jonka jälkeen  mulla  ois puoltoista tuntia aikaa käydä tallilla ratsastaa, laittaa kamat valmiiks, ja siinä ajassa vielä pitäisi ehtiä junalle joka lähtee Helsinkiin, sillä olen menossa eräälle keikalle lauantai illaksi. Keikkahan kestää varmasti jonnekkin puolyön tietämille, ja ottaen huomioon, että jos tulisi aikanen lähtö Lappeeseen (pitkä matka ajaa) niin aikamoiseks sählingiks menee.
Tuntuu myös tyhmältä ajaa hervoton matka yhden luokan takia, joka ratsastettaisiin jokatapauksessa vain harjoitusmielessä Va A luokkia varten.

Alunperin olisin tottakai halunnut mennä koko viikonlopuksi Lappeenrantaan ja ratsastaa monta luokkaa. Mutta tämä nyt meni puihin ensinnäkin työvuorojen ja tämän konsertin takia, niin anti olla! Panostan mieluummin Tampereen kisoihin, sinne pääsen molempina päivinä, joko ajaen edestaas la ja su, tai yötä ollen. :) Siellä on myös kivat luokat, lauantaina ois meijän eka kansallinen Pyhä Yrjö ja sunnuntaina sitten FEI:n Va B. :)

Nyt mulla on aikaa treenata rauhassa tonne Tampereelle PSG:tä varten. Löydettiin myös muitakin kisoja nyt elo ja syyskulle jossa pääsen vääntää tota PSG;tä, niinkuin olisi enemmän pikkuhiljaa tarkoitus alkaa siirtyä sinne päin. Ei tässä ikuisesti Va B:tä voi hinkata!

Ensi vuonna sitten pidän huolen ettei mitään esteitä tule Lappeenrannan kisareissulle! =)

Näitä päästään vääntämään sitten TRE:llä. :)

4 kommenttia

 1. Hertta näyttää ihanan keskittyneeltä tossa kuvassa! :D Ja pitää vielä tähän mainita, että edellinen postaus oli tosi hyvä - saa vähän vinkkejä viikoksi omaankin treenaamiseen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy keskittyy piruetissa ettei mee jalat solmuu! :D

   Kiva kun tykkäsit :) tuli paljon positiivista palautetta joten alan kyllä jatkossakin niitä tekee useemmin :)

   Poista
 2. http://jassujavilu.blogspot.fi/2013/07/viikonlopun-tapahtumia.html#comment-form

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!