Kootussa Ravissa

29. heinäkuuta 2013

Perus maanantai...

Hyvin alkoi taas tämäkin viikko!
Aamulla nousin sängystä ylös ja niskasta kuului "naks" ja nyt ei pää käänny vasemmalle ilman järkyttävää vihlontaa. KIVA! Töistä en oikeastaan voi olla pois, vieläpä nytkun viimeistä viikkoa sielläkin  viedään, joten kaikki ylimääränen ruumillinen työ pois ja koitetaan saada jokunen kääntymisaste niskaan lisää Tampereen Dressage Festivalia ajatellen. Onneksi farmaseuttiopiskelijana ja vuosi sitten peräänajokolarissa olleena mulla löytyy kaapista jo valmiiksi kaikennäköstä särkylääkettä ja lihasrelaksanttejakin on jäänyt yli, joten lääkitys ainakin on kohdillaan!

H saikin tästä päivästä sitten vapaan. Tuskinpa se pahakseen pistää. La ja su kuitenkin ratsastin molempina päivinä ihan kunnolla joten lepo ei ole pahitteeksi. Huomasin viikonloppuna ratsastaessani että ötökät tuppaa kiusaamaan näillä helteillä, varsinkin jos menee illemmalla ratsastamaan niin pikkukärpäsiä pörrää munkin korvissa ja nenäänkin yrittävät. Yäk. Tästä tulikin mieleeni sitten, että kun Tampereen kisat ovat ulkona, niin pitäisi varmaan hommata erikseen kisakorvahuppu Hertalle, ettei sitten ainakaan radalla ötökät haittaisi niin paljoa. Mulla on harmaa Eskadronin korvahuppu mutta mun mielestä se ei radalle sovi mustavalkoisen värimaailman kanssa, joten päätinpä mennä Keravan Horse & Rideriin hakemaan kisakorvahuppua, kun satuin töistäkin sinne ehtimään (ja sen verran autoa pystyin ajamaan, kunhan ei vasemmalle tarvitse hirveästi katsella ;) )

Ostin sitten ihan klassisen nätin tummansinisen Eskadronin korvahupun. Ei mitään turhia krumeluureja vaikka blingista ja tingelitangelista tykkäänkin. Kouluradalla ei mitään turhaa!

Tarttuihin mukaankin sitten uusi pourkki elektrolyyttiä Hertalle, edelliset loppuivat taas. Kulutus on yllättäen suurta näillä keleillä. Ennen käytin Black Horsen elektroyyttiä mutta siinä kulutus on vielä kovempaa kun päivän annostus on 3 mittalusikallista. Vaihdon elektrolyytin nyt Cortaflexin Apple Lytesiin. Hinta ei mikään kamala ollut, varsinkin kun tässä on annostus vain yksi mittalusikallinen päivässä! Koostumus on siis aikas hyvä.

E-vitamiinikin vetelee meillä viimeisiään. E-vitamiinia tykkään lihasten takia syöttää urheiluhevoselle, joten ostin myös tarjoustuotteena clubilaisille olevan Natural Vitamin E & Selenium purkin. Tämäkin on koostumukseltaan parempi ja riittoisa, sekä mukana tulee seleeniä, joka sekin on lihaksille hyväksi.

Mukaan tarttui nyt sitten oikeastaan onneksi vain tarpeellista, vaikka vaatepuolella olisi ollut kaikennäköstä houkuttelevaa ja ajattelin kisasaappaitakin ostaa itselleni synttärilahjaksi jossain vaiheessa elokuuta... Noh, säästellään rahaa siihen asti (= eli odottelen että opintotukea alkaa taas tulemaan.:D "Kivaa" olla opiskelija...)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!