Kootussa Ravissa

21. lokakuuta 2013

Se kuuluisa jääkausi...

Tänään sitten oli se ensimmäinen päivä, mitä edellisessä postauksessa manasin, eli jäätikkökeli. Ei lunta, mutta kaikki paikat jäässä. Ensimmäinen kerta tälle syksylle kun joutuu todeta "en sitten menekkään ratsastamaan kun kenttä on jäässä" :/ Saavuin tallille vähän ennen viittä, ja silloin näky oli pettymys. Ajattelin että kenttä sulaa iltapäivään mennessä yön jäljiltä mutta turha toivo. Ei se kenttä läpijäässä ollut, mutta vähän sellainen kohmeinen. Päätin sitten ottaa Hertan liinan päähän sen selänpidennysnarun kanssa ja menin taluttelemaan kentälle. Yhden pienen juoksutusympyrän tein, eli kohmeinen pinta meni kavion ansiosta rikki ja alta paljastui pehmeää ja joustavampaa maata. Tällä ympyrän uralla sain sitten vähän tehtyä mummohölkkää Hertan kanssa. Hertta liikkui ihan kivasti, eli ei ollut pohja huono, kun sen ensin sai "kaivettua".
Tässä oli masentava näky kun saavuin katsomaan kenttää...
Onneksi kuulemma vähän taas lämpiää. Sitten tietty mennään vesisateessa mutta sitten mennään!
Pakko yrittää pitää jonkun asteisessa liikkeessä Hertta kuitenkin, sillä perjantaina päästään pitkästä aikaa Hyyppärään taas valmennukseen, eli MANEESILLE! :) Ihanaa, en ole kuukauteen päässyt sinne ja nyt sitten päästään taas. Tulee kyllä tarpeeseen, vaikka Hertta on kyllä ollut ihan hyvä nyt, mutta aina itse tarvitsen sitä pientä piiskausta. Ja aina joka valmennuksesta jää jotain ajateltavaa, vaikka asioita olisi tehty ennenkin. Kyllä se vaan tekee terää!

Toivotaan että huomenna pääsen selkään asti jos kenttä on pehmeämpi lämmön ansiosta iltapäivällä. Jos ei muuta niin käyntijuttuja menen työstämään selästä käsin ja taivutteluja. Tänään siis kevyt eteenalas-juoksutus pikaseen, eiköhän sekin tehnyt ihan hyvää. Talleilun jälkeen lähdinkin sitten vähän aiemmin klippaamaan naapuritallin hevosta, kun ei tallilla mennytkään niin kauaa kuin luulin.

Myyn muuten pari tarpeetonta tavaraa pois! Laitan tänne blogiin jos jotain kiinnostaa ostaa, mutta myöhemmin lisään nämä myös Facebookissa sinne Hevosmerkkitavaroiden kirppikseen! Itse siis asun Järvenpäässä, mutta liikun paljon naapurikunnissa ja myös Helsingissä koulussa, joten voin johonkin tuoda näytille jos tarvitsee. Voin myös lähettää postissa jos ostaja maksaa postikulut. :)
Eskadronin ProActive neopreenisuojat etu ja takajalkoihin! Vanhempi malli, näitä ei enää tehdä. Vähän käytetyt (kisasuojina kauden 2013 muutamissa kisoissa), aina pesty käytön jälkeen, mutta toki tarroissa on muutama hassu karva, mutta tarrat ovat edelleen tosi napakat. Koko FULL, etujalansuojat hieman pienemmät.
Etusuojat 40€ (ovh 59,90€)
Takasuojat  45€ (ovh 65,90€)

TAI
yhteishintaan 80€ koko setti!

Samat suojat sisäsyrjältä.  Sisäsyrjä keinonahka vahviketta, eli kestää hivutusta paremmin kuin neopreeni! (Hertta ei hivuta, joten näitä ei ole "hivutettu".
Etusuojissa 3 tarraa, takasuojissa 4 tarraa.

Jacsonin tummanruskeat suitset. Koko Full, menee tosi isopäiselle hevoselle. Hertalla on pitkä pää, mutta sillekkin nämä olivat pienimillä säädöillä mitä saa. Kivan tuntuinen nahka, helposti avattavat selkeät soljet. Eivät ole olleet käytössä ainakaan 6 vuoteen.
Hp. 10€ (ovh 30 €)

Alaturpis on kadonnut, mutta paikka sille löytyy edelleen. 2 kommenttia

  1. mikä pohja teidän kentällä on? kivituhka vai ihan hiekkako? :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!