Kootussa Ravissa

30. lokakuuta 2013

Halloween kekkerit Keravalla!

Meitsi on suuntaamassa ensi perjantaina, eli 1.11 Keravan Horse & Rideriin Halloween pippaloihin. :) Liike on poikkeuksellisesti auki 10-20 ja itse ainakin olen menossa sinne iltasemmalla, sillä klo 18-20 on pientä tarjoiltavaa tiedossa, eli ei muutakuin suut makiaks! ;)

Toki koko mesta on taas täynnä huipputarjouksia, mm. suitset -20%, sekä erä vaatteita edulliseen hintaan, Hilton Herbs tuotteet -15% ja pipot -20%. 
Jos siis suitset vetelevät viimeisiään tai pää uhkaa kohmettua talven tullen, niin Keravalle vaan tsekkaamaan alennettuun hintaan suitset ja pipot!

Pitää nyt vielä mainita että taas on järjestettynä myös arvonta! :)

LISÄYS! : Jos et pääse paikan päälle, niin perjantaina on myös verkkokaupassa KAIKKI tuotteet -15% (paitsi rehut)! Muistakaa laittaa tilauksen yhteyteen alekoodi Halloween13 


Nähdään Keravan Horse & Riderissa!


Ps. Hertta oli tänään oikein mukava! Tuuppasin ensin itse kanget päässä sillä, oli tosi herkän oloinen heti kättelyssä. Kaverini meni myös selkään ja kivalta näytti ja taisi ihan tykätäkkin Hertasta. Kuka nyt ei... ;)

5 kommenttia

 1. Mukavaa halloweenia teille! :)

  VastaaPoista
 2. tuli näin mieleen, kun itsellä +2 h ajomatka Keravalle ja koulua kolmeen + siihen päälle vielä pari hevosta rasastettavana, että kun luin jostain, että netissäkin on tarjouksia, niin onko ne nää samat -20 suitsista jne? heppa tarvis suitset ja kuski pipon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pe on verkkokaupassa KAIKKI -15% (paitsi rehut) :)

   Poista
  2. Niin ja siis perjantaina ton -15% alen saa koodilla Halloween13 :) muista se!!! :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!