Kootussa Ravissa

20. toukokuuta 2013

Lepotauko

H saa nyt maanantain ja tiistain vain oleskella tarhassa ja liikkua miten itse lystää. Juoksutin sen sunnuntaina liinassa selänpidentäjä narulla ja kyllä pakko todeta, että puhtaasti liikkuu molempiin suuntiin ravissa ja laukassa. Ehkä omaan silmään näkyy oikean takajalan aavistuksen suorempi liike tai sellainen "kiertävä" liike. Itse jo aloin spekuloimaan oisko sillä kinnerpatti tulossa/menossa... Noh, sille en voi mitään, ja jos H ei ole ep normiliikunnassa niin kyllä sillä voi mielestäni mennä. Ja mielellään se liikkuukin. Keväällä H:lle on tehty taivutuskoe, ja silloin sai pyöreät nollat kaikista jaloista.
 Hetkeki vain lopetan noiden piruettien ja piffien vääntämisen, koska tuntuu että tälläiset kokoavat temput käy sinne takalistoon. Pitäisi oppia, että niitä ei tehdä tolkuttomasti päivästä toiseen...

Hieron H:n läpi sitten keskiviikkona ja ratsastan myös. Painelin eilen takaa ja kyllä siellä jumeja tuntuu takalistossa. Torstaina lähdetään sitten tunnille Hyyppärään taas pitkästä aikaa! Tulee kyllä tarpeeseen.

Tonnikeijukainen pääsi kesän makuun

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!