Kootussa Ravissa

9. toukokuuta 2013

Kauden eka rusetti!

Sijoituttiin sitten kuudensiksi 63,01% ja vihreä rusetti tuli kotiin (ja sateenvarjo joka oli palkintona. :D) Taso oli kova, joten voin olla tyytyväinen että pärjäsin niiden keskellä!
Itse rata oli tämän kauden huonoin. H oli NIIIIIN tahmea ja löysä! Suoritti nätisti ja tasaseen mutta energisyys oli tipotiessään ja sain toden teolla aktivoida sitä. Eikä muuten reagoinut sitten oikein mihinkään. Kannusta kylkeen ja örähtää vaan eikä mitään tapahdu. Tosi epänormaalia.

H oli myös eilen keskiviikkona samanlainen ja niin meni kenraaliharjoitukset mönkään kun meni vaan siihen "REAGOI PERKELE" meininkiin.

Mietittiin että onkohan sillä kevään ensimmäinen kunnon kiima päällä, koska yleensä kiimojen aikoihin se on tosi löysä ja "aineissa" koko ajan. Omalla tavallaan kiva, siitä tulee helpompi käsitellä, on rauhallinen ja niin päin pois, mutta sitten ratsastaessa siitä tulee niin tahmea että...

Noh, katsotaan lauantaina uudestaan. Huomisen saa H lepäillä. Toivottavasti lauantaina on sitten taas oma itsensä jos pahin menee ohi.

Mutta tosiaan tänään ei radalla tullut rikkeitä! Se on jo positiivista. Tuomarit oli yksimielisiä, eli että energiaa ja enemmän liikkumista ylämäkeen kaivataan ja tämän toki allekirjoitan täysin. Ei auta selitellä "kyllä se normaalisti on energinen...". Ei voi mitään. Nyt meni näin ja oon toki tyytyväinen rusetista, mutten radasta. Ei tämä todellakaan huono rata ollut, mutta kun tietää että olisi pystynyt paljon parempaan niin pistää harmittamaan. En voi rupee potkimaankaan hevosta radalla että jotain tapahtuisi.
Kaikenkaikkiaan kun vertaa viimekauteen ollaan jo tosi pitkällä. Viime kaudella paras tulos oli 63% vaativasta beestä, ja sekin tuli vasta keskellä kesää kun monia ratoja oli jo kierretty. Tällä kaudella HUONOIN tulos on tämä 63% ja vasta kauden alussa keväällä.
Kyllä mä odotan että tulokset paranee vielä kun nyt jo näin kivalla mallilla mennään, jos kaikki menee siis putkeen. :)

Kuvia laittelen viikonlopun aikana kunhan niitä saan koneelle! =)4 kommenttia

 1. Hienosti :)

  Meillä on ainakin nyt selvästi kevään eka kova kiima päällä ja hevonen on kuin jotain rauhoittavia ottanut :D On ne tammat välillä hauskoja, koskaan ei tiedä mistä tuulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, teilläkin sama meininki! :D Oikeesti tosi koomista, sillä tääkin on ihan aineissa nyt. Ei edes verkassa säpsynyt muita hevosia läheskään niin pahasti kuin normaalisti! H siis pelkää muita hevosia, joten aina aika rajujakin sinkoja ottaa jos joku edes kävelee läheltä. Nyt Suokki ori sai mennä höristen ihan vierestä ja ei haitannut neitiä! :D
   Tammat...

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!