Kootussa Ravissa

29. toukokuuta 2013

Kisakalenteria!

Tässä meitin lukkoon lyötyjä kisoja kesäkuulle. :) Pitkään arvoin, että lähdenkö Saakoskelle (eli pitkälle...) kisoihin. Mutta helkkari, rattoisa kisapäivä ja matkailu avartaa eiks niin? Aina kierran vaan lähialueen kisoja, mutta miksen lähtisi kokeilee onneani vähän pohjoisempaan? Hertta matkustaa nätisti ja on kiva helppo luokkakin ratsastettavana ja saisi noita kansallisia myös plakkariin.

No mutta, tässä lukkoon lyöty lista kesäkuulle. Jos kukaan liikkuu lähimailla tai tietää että on tulossa paikan päälle ja omistaa vaikka kameran, niin kertokaa ihmeessä. :) Kuvat on aina tervetulleita ja voin julkaista niitä täällä teitin nimellä jos niin tahdotte.

2.6 Sunnuntai, Järvenpää, alue, Prix St Georges
8.6. Lauantai, Saakoski, kansallinen, Va B:0
15.6 Lauantai, Ypäjä, kansallinen, Va B:0
16.6 Sunnuntai, Ypäjä, kansallinen, FEI Junioreiden Joukkueohjelma Va B, Seniori Derby 2013.
(30.6. Sunnuntai, Mäntyharju, alue, Va B? )

Toivottavasti suunnitelmat pitää ja kaikki karkelot päästään kiertämään. Sitten onkin taas pieni huilitauko hepallekkin kisojen osalta, heinäkuu on hieman hiljaisempi. :)

12 kommenttia

 1. Täytyykin kattella, jos ei tollon 15. ja 16. päivä oo mitään, niin vois ajella Ypäjälle kuvaileen kisoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva! :) Ilmottele ihmeessä lähempänä jos tulet. :)

   Poista
 2. Ilmoittauduin itsekin tänään Ypäjän kisoihin ja valahdin kalpeaksi kun tajusin että olette samassa luokassa (VaB) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh! :D Kultsi näyttää kyllä tällä hetkellä niin makeelle! Se on meillä Hertan kanssa yks väärä mainoskyltti kentän laidalla ja sit mennää ja prosentit tippuu yhtä kovaa vauhtia! :D

   Poista
  2. Ja sanotaanko vielä näin, että niissä listoissa on kyllä paljon muita nimiä, joista kannattaa kalpeaksi valahtaa... :D Nimim. Itse valahdin kalpeaksi monta kertaa... :D

   Poista
  3. :DD Mä lähden kyllä sinne ihan vaan sillä "tavoitteena voittaa itseni"-mentaliteetilla! :D

   Poista
  4. Mä lähden Ypäjälle näyttämään Ruunan retaleelle tuomarikopit, joita se perinteisesti V I H A A. Jos saataisiin he A:sta hyvä kokonaisuus, niin jatkossa uskaltaisi sinne ilmottautua muihinkin startteihin. Aika rapsakkaan hintaiseksi muuten tulee startti!

   Poista
  5. Siis aivan järkyttävät hinnat ypäjällä! Kyllä saa kohta alkaa miettimään pääsekö lähtemään jos alkaa kisamaksut huitelee noissa hinnoissa :/

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mmikä va a? :D toi yrjö on vähä niinku va a.

   Poista
 4. Oon käyny lukemassa sun blogia epäsäännöllisen säännöllisesti ja vasta nyt tajusin että oot myöskin järvenpäästä! :D Ois tarkotus vklp mennä järssille katsomaan ja kuvaamaan, täytyykin pitää silmät auki jos vaikka bongaan teidät ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :D no en mä oo kovin paljoo kyl kailottanukkaa missä päin asustellaan :D

   mut kiva jos kisapaikalla törmäillään!:)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!