Kootussa Ravissa

8. toukokuuta 2013

Huomenna mennään taasMeidän startti on Laakson Stadionilla sitten klo 14.21. :) Hyvä aika, ei tule aikaista herätystä.

Ohjelma on mun mielestä tosi mukava. Varsinkin kertoimella 2 olevat liikkeet ovat sulkutaivutukset ja lisätty käynti, ja molemmat ovat olleet tänä keväänä yksi meidän vahvuuksista (jännä juttu, sillä ennen sulku ja lisätty käynti olivat jännittyneitä ja huonoja... :D ). Riippuu taas hirveästi tuomareiden skaalan käytöstä, mutta kyllä tavoite on sinne 65% kieppeille.

Kohta lähen tallille ja treenailen osissa meitin ohjelmaa läpi, joka on siis FEI Junioreiden esiohjelma VaB. Maanantain valmennus peruuntui sairastumisen takia, joten en saanut viime hetken tehotreeniä. Mutta pakko tehdä se omin neuvoin ja yrittää kaivaa ulos kaikki mahollinen kapasiteetti! Menin sitten raippa molemmissa käsissä maanantaina itsekseni kotikentällä ja pakko myöntää että auttoi hirveästi tähän suoristusongelmaan. Taidan kokeilla sitä myös tänään. Saa tehostetta omille makaronijaloille. :)
Sitten illalla kamojen pakkailua, vieläkin on mun kisapaita hävyksissä ja nyt on myös kisahousut, joten riittää tekemistä illaksi. Oon kyllä niin säälittävä säätäjä, voisi pitää parempaa huolta itsestään ja omista kamoistaan... :D
Kuvia on sitten todennäköisesti luvassa kisapostaukseen, sillä sain taas kaverin mukaan kuvaamaan.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! Toivottavasti tulee hyvät kisat. :)

2 kommenttia

  1. Hirveetä myrskyä ne on ainaki luvannu!!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jipii! :D myrskyssä me ollaan ennenkin ridattu kun ei hipiää hivele maneesi! :D aina menty luonnon armoilla, niin mennään nytkin! :D

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!