Kootussa Ravissa

28. toukokuuta 2013

Ai ei ratsastus urheilua?

Täyttä potaskaa. :D

Ihan vertailun vuoksi laitan tännekkin tulokset mun sykemittarista tän päivän valmennuksesta Hyyppärässä. Vertailen tuloksia sunnuntaiseen tekemääni Naisten Kymppiin.

Valmennus:
Aika- 1h 00min
Kcal- 601
Huippusyke: 196 (eli käytännössä 200!)
Keskisyke: 169

Naisten Kymppi hölkäten
Aika- 1h 41min
Kcal- 500
Huippusyke: 178
Keskisyke: 134

Tässä vielä todisteet. :D
Ei tarvitse oikeesti miettiä mitähän sitä tänään tekisi valmennuksen lisäksi. Emmä jaksa tehä mitään!

Itse valmennus meni ihan hyvin, tosin vähän oli jotenki nihkeempää menoa tänään. Sitten kun hirveesti työstettiin (samoja tehtäviä kuin viimeksi) niin ei onnistunutkaan ihan niin hyvin. Ei siis tullut takaosa alle niin "helposti" kuin viimeks. Lopuksi mentiin Pyhä Yrjön rata. Ravi ohjelma on oikeestaan aika kiva ja sujuva. Laukkaohjelmakin on ihan ok, mutta tänään oli niin nihkeetä tosiaan taas polkemisen kanssa, että piruetit oli vähän ruuvaavia. En vain saanut pohjetta läpi ja ETEEEEEEEEN! Tultiin piruetit uudestaan ja sit vaan hirvee pohkeella ratsastus ja KOKOAMISTA niin tuli ihan säädylliset.

Sitten lopuksi kyllä väsähdettiin ihan totaalisesti. Neloset onnistui aluksi ok, kolmoset myös. Mutta sitten kun tultiin vielä kerran (huom, ei todellakaan tultukkaan enää sitten vaan kerran...) niin neloset meni ihan sikinsokin. Vaihdot oli hienoja, mutta nelos vaihto ja viides  vaihto yleensä meni joko viidennellä tai kolmannella askeleella. Eli tahtivirhe. Ei sitten millään meinattu saada nelosia loppuun asti nelosina! Sitten kun tuli virhe, H heti hermostui ennenkuin ehdin edes korjata. Sitten se sinkasi, tai jäi vastustelemaan. Sitten meni pakka sekasin ja vaihtoja tuli ykkösillä ja kakkosilla ja ties millä... Kolmosissa ei ongelmia!

Niin kauan hinkattiin sitten neloset läpi, että ne tuli nelosilla. Oltiin kyllä puhki. Ei noissa sarjoissa yleensä mitään ongelmaa ole. Vihdin Va A radallakin ne tuli puhtaasti, eivät tosin niin laadukkaita vaihtoja olleet. Nyt näköjään meni mun ajatukset muualle (no hei, syke 200?! Aivothan siinä jo kiehuu) ja Herttakin väsyi.

En kyllä ota paineita noista sarjoista sunnuntain varalle. Ne on onnistunut ennenkin, en vain saa ratsastaa noin loppuun hevosta että keskittyminen herpaantuu ja kunto loppuu.

Mutta kyllä nyt reisissä ja vatsalihaksissa tuntuu... Auts.

Tässä vielä kuvia tän päiväisestä rääkistä :) Varoitan jo valmiiksi, sorry pinteleistä.
Sulkua vasemmalle, vammaan selässä

Sanoisinko, että alkutervehdyksessä ei voi enää tasajaloimmin olla?

Piruettia.

Heh, kyllä oli lennokkaat laukanvaihdot! 

2 kommenttia

  1. Jotenkin mä arvaan noi sun hikoilevat fiilikset kun hiulaa, hiulaa, hiulaa sarjaaa. Siinä tulee jo jossain vaiheessa semmoinen olo, että toivoo keijupölyä, taikurisauvaa tai mitä vaan edes tsägällä jeesaamaan, jotta pääsisi pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Ei enää vaan jaksa ja sit menee kyl kaikki vaikeeks.

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!