Kootussa Ravissa

19. huhtikuuta 2013

Uskalsin ilmoittautua!

Nyt on Vihdin kisoihin ilmot maksettu, joten ensi lauantaina olisi tarkoitus mennä kaivelee verta nenästää nuorten FEI:n Va A esiohjelmasta!

Tänään kuitenkin huomasin, että Kipassa oli kyseisen kisan kohdalla tullut indoa siitä, että Vihdistä on yhdeltä hevoselta löytynyt kuumeilun lisäksi se EHV4 muoto tästä herpes viiruksesta. Uusia kuumetapauksia ei kuitenkaan ole tullut tähän mennessä ja kyseinen hevonen on keskiviikosta asti ollut jo oireeton, joten Eviralta on tullut lupa järjestää kisat jos uusia tapauksia ei ilmene. Maanantaihin asti on kuitenkin tämän vuoksi annettu aikaa perua ilmoittautuminen niin että rahat saa vielä takaisin, mikä on mielestäni tosi hyvä. Jos uusia kuumetapauksia tulee, koko kisat perutaan ja rahat tulee tässäkin tapauksessa takaisin.

Nyt vain toivotaan ettei uusia tapauksia tule ja mekin päästään korkaamaan näitä Va A ratoja enemmänkin. Toki riski on kun kisapaikalle menee, mutta talliin ei kuitenkaan mennä, ja välillistä kosketusta muihin hevosiin ja ihmisiin ei tehdä, joten teoriassa tosi pieni mahdollisuus sairastua. Vältetään siis kontaktia! =)

Hui hitsi että alkoi jännittää... Harmittaa kun tämän viruksen takia ei valmennuksiin olla uskallettu lähteä, kun meillä on tosiaan kantavana oleva tamma. Varsan pitäisi kyllä syntyä hetkenä minä hyvänsä, joten sen jälkeen uskalletaan elää taas vähän normaalimmin ja valmennuksiinkin olisi tarkoitus mennä. Olisi vaan kiva päästä valmennuksessa käymään edes kerran ennekuin tämä stratti on.

Vähän jopa "hävettää" osallistua tähän luokkaan, koska se tulee olemaan vaikein luokka missä olen ikinä mennyt, eikä esim meidän piruetit ole ollenkaan niin valmiita kuin pitäisi olla. Mutta musta tuntuu, että jos vaan panttaan ja panttaan vaikeempaan luokkaan siirtymistä sen takia, että pirueteista tulee ehkä 4 tai 5, niin en koskaan tuu etenemään. En voi treenata kaikkea "huippuunsa" kotona ja vasta sitten uskalla näyttäytyä ulkomaailmassa. Jos nyt käyn korkkaamassa tämän ohjelman, on taas huomattavasti kivempi lähteä ens kerralla.

No mut hei! Se on sen oma vika joka kattoo meijän suoritusta, jos se jotain alkaa häiritsemään! :D

3 kommenttia

  1. Toivottavasti kisat järkätään ja pääset starttaamaan Va A:n. Tsemppiä kisoihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Tää ois eka "oikee" Va A. Se Va A:0 oli enemmänki Va B kuiteski... Hiton jännää! :D

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!