Kootussa Ravissa

24. huhtikuuta 2013

Lähtölistat tuli!

Voi apua! Siellä se mun nimi lukee... Jännittää!
Kovassa seurassa taas. Ei voi mitään, se on pelin henki! Kyllä me lähdetään tällä kertaa ihan vain itseään vastaan kilpailemaan, ruusuketta ei kyllä metsästetä. Se on vastoin luonnonlakeja. :D

Suht aikainen aamuherätys tulee taas, sillä meidän pitää lähteä tallilta ajelemaan joskus vähän ennen kahdeksaa, jotta ehditään viimeistään ennen yhdeksää kisapaikalle. Käsittääkseni käytäntö näissä kisoissa on sellainen, että verkkaryhmittäin päästään maneesiin tutustumaan noin 6 minuutiksi, jonka jälkeen pihalle takaisin. Eli mun kohdalla todennäköisesti kävelen lähinnä ennen tätä tutustumista, sitten ravailen ja laukkailen sen 6 minuuttia maneesissa tutustumisen ajan, jonka jälkeen mulla on noin 45 minuuttia ennen omaa suoritusta aikaa verkata loppuun, ennenkuin päästään siis takaisin maneesiin. Ihan passeli! Luulisin ainakin.
Tavoitteena siis hyväksytty rata, häntäpäähän tuloslistaa päädytään, mutta kunhan korkataan tämäkin ohjelma, niin bueno. Joku 55% olisi jo voitto!

Nyt vaan opettelemaan rataa kokoaan ulkoa. =)
Lappeenranta 2012 ekan Va A radan jälkeen.

11 kommenttia

 1. Onnea kisoihin, istun ilmeisesti sihteerinä luokassa, joten pääsen aitiopaikalle seuraamaan esitystänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua!!! :D pääset kuulemaan tuomarin suorat sanat, mitä ei kehtaa paperille laittaa :D kerro sitten mitä siellä juoruttiin ;)

   Poista
  2. Siinä kuule kauaa ehditä juoruilla, aika tahdillahan nuo menevät läpi. Eikä ole mun asia kommentoida, paperista sitten luet ;)

   Poista
  3. No höh. :D Noh, tuskin sinne tuomarit hirveesti asioita kaunisteleekaan :D

   Poista
  4. Sanoisin, että ei siinä ehdi ja numero velvoittaa antamaan sen mukaisen kommentin :) Hyvin se menee, have fun!

   Poista
 2. Kiitti kaikille tsemppauksesta! =)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!