Kootussa Ravissa

9. huhtikuuta 2013

Lupa alue ja kansallisiin!

Nyt on Kipaan päivittynyt Hertankin vuosimaksu, joten virallisesti meillä on nyt oikeudet kunnon kisoihin! Järkyttävää kun tätä tahtia hinnat vain nousee. Viime vuonna mentiin vielä 30 euron vuosimaksulla per hevonen, nyt voi pulittaa jo 40 euroa samasta lystistä... Puhumattakaan ilmo ja starttimaksuista. Ei oikeesti ole kohta kaikilla varaa kisata. Toivottavasti ei hetkeen näy hinnan korotuksia.

Olen ollut sen verran skeptinen Hertan suhteen että olen pitkittänyt sen vuosimaksun maksamista tarkoituksella. Vähän näköjään taikauskoinen olen, sillä olen ajatellut, että jos maksa sen luvan heti alkuvuodesta, se salee seisoo sairaslomalla seuraavasta päivästä lähtien koko vuoden...

Nyt täytyy vain toivoa että pitää koipensa ja muutkin elimensä tallessa ja me ollaan sitten iskussa tuleviin kisoihin! Seuraavan kerran (toivonmukaan, ellei herpekset sun muut pilaa tätä) kisataan Vihdissä kansallisten kisojen merkeissä. Jos hevonen jatkaa hyvin kulkemistaan, niin en näe ongelmana kokeilla tuota FEI Nuorten ratsastajien Esiohjelmaa, joka on siis Va A tasoinen. Frakkiluokka tulossa siis!
Vähän myös toukokuun kisakalenteria selailin, siellä näyttäisi olevan tarjolla kokeiluun myös tuo Pyhä Yrjö... Katsotaan tuleeko haaveista totta ja päästään se korkkaa myös heti näin kevään puolella. Muutoin toivonkin että tulee niitä Va B ratoja avoimena myös meille (muutamasta meidät on rajattu ulos), jotta pääsen niihinkin osallistumaan ja niitä hiomaan.

Kipan päivittymistä odotellessa. :)

2 kommenttia

 1. Olisiko ne rajaukset niissä va b luokissa ihan sen takia, että menisit sinne hiomaan niitä va a luokkia? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, jaa-a, voi olla :D
   Kyllä tarkoituksena onkin mennä hiomaan niitä Va A luokkia, mutta meillä on niin paljon vielä hiottavaa myös niissä Va B luokissa. :D Yksittäisinä temppuina esim. laukanvaihdot on meillä tällä hetkellä se, mistä saattaa tulla joko 4 tai jopa 7. Kaikenkaikkiaan on meillä vielä Va B kokoamisasteessa tekemistä, saatikka sitten Va A. Mutta ei mulla tosiaan tarkoituksena ole jäädä Va B:hen mätänemään!

   Tällä hetkellä niissä keskiarvo vain pyörii siellä 64% tuntumassa, tarkoitus olisi, että ne olisi reippaasti yli 65%... Eli vielä on matkaa korottaa keskiarvoa.

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!