Kootussa Ravissa

17. huhtikuuta 2013

Leijuu!

Niin se H vain leijailee. Hertalla on oikeasti aika hyvä piaffi ja passage! Totesinpa sen tänään.... Siitä aion kyllä videota tänne laittaa kunhan saan kuvaajan!
Tänään tuli tehtyä paljon ravissa töitä, ja sain viritettyä tammaa sen verran, että oikein leijaili pitkin kenttää. Tein siis keskiraveja pitkät sivut ja päädyssä siirtyminen passagemaiseen raviin. Hetken aikaa kun tätä tein, niin H alkoi oikein tarjoamaan passagea lisää ja se tuntui niiiiiiiin mageelta... Really, ei mitään ihan turhaa kellumista, vaan oikeesti välillä on niin lennokas ja aktiivinen passage, ja muutamia kivoja piaffi askeliakin tuli, kun ajattelin tahdittamalla sitä ja sallin pienen liikkumisen eteen. Hertta kyllä menee piffiä paikallaan, mutta on riski että menee liikaa lavoille ja lähtee jopa peruuttaamaan hieman. Ja tämä on iso virhe ja se ei ole piaffia silloin nähnytkään.
Tänään pitkästä aikaa tuntui taas tosi kevyeltä meno, vaikka saikin koottua paljon. Keskiravitkin paranee kun tekee siirtymisiä vähän kootumpaakin, eikä vain haipata menemään.
Kaikki loksahti, kevyt edestä, tasainen tuki, mutta aktiivinen eteenpäin. Kerrankin meni kaikki helposti! Ja siis 2 vapaapäivää takana putkeen. On se kiva, että H melkeinpä vaan paranee kun antaa sille vähän vapaata sopivasti.

Siellä se jo kurkkii valmiina reeniin!


Noh, ei voi hehkuttaa liikaa. Kohta kaikki kääntyy taas päälaelleen muuten.
Jännityksessä elelen vieläkin, sillä Vihdin kisoissa on meidän luokassa vasta pari osallistujaa mun lisäks, eli aika nihkeeltä näyttää. Koko kisoihin on vasta 7 ihmistä ilmoittautunut ja ilmoittautumisaika umpeutuu ylihuomenna. En uskalla vielä maksaa starttia, maksan sen vasta perjantaina ennen umpeutumisaikaa, jotta näen, onko edes kisoja tulossa.

Taas kaikki tämän herpeshomman syytä? Jos kisaheppa on kunnossa, niin vähintään ulkomaailmalla on tarttuvatauti liikkellä ja se vie kaikki kisat alta. On taas hieno harrastus. :D


Ei edes hiki tullut, tyytyväinen koni


Mun Peto-kissa... :D "Ruokaaaa!"

2 kommenttia

 1. Miten teidän kenttä voi olla noin kuiva?! Lainahepan kenttä imee yleensä hyvin vettä mutta on ihan pelkkää lillua ollut viimeiset 2 viikkoa.

  Ja kannatetaan videota passagesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tajuu! Siis toi suli nopeemmin kuin monel muulla. Siel on uusittu pari vuotta sit salaojat puoleen kenttään niin kyllä huomaa että se puolikentästä on kuiva, niinkuin kuvasta näkyy. Toinen pääty on vähä märempi kun siellä on lumikasat sulamassa. :) mut kerranki mulla on paremmas kunnossa kenttä kuin monella muulla! :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!