Kootussa Ravissa

29. huhtikuuta 2014

Höntsäilypäivä

Tänään kävin vain verkkarit jalassa käveleksimässä pitkin meidän laitumia ja metsiä Hertan kanssa. Hertalla on nyt jatkuvan kuivuuden ansiosta aikamoinen allergia päällä, joten pidän kevyempänä liikuntaa jonkin aikaa. Vapaalle en kuitenkaan sitä jätä.

Meillä on sellainen pitkä laidun, joka viettää loivasti alamäkeen. Kävelin aina tuonne laitumen alapäähän, käänsin ja nostin laukan. Laukkasin siis aina koko laitumen oikeasti ylämäkeen. Hyvää treeniä. Hertan laukka tuntuukin ihan erilaiselta, kun oikeasti joutuu kiipeämään mäkeä ylös. Metsässä meillä on taas tosi jyrkkä polku ja sitä kiipeilen käynnissä. Hertta tosin kyllä nostaa aina ravin ja harppoo sen mäen ylös, mutta eipä sekään huono vaihtoehto ole. Metsästä lähti yhtäkkiä meidän edestä rusakko, joten saatiin vähän actionia aikaseks! :D Onneksi Hertta luottoponina vain aina sinkasee, mutta sen saa pysäytettyä 5 metrin sisään. Sitten se jää häntä tötteröllä ja pää taivaissa tuijottamaan "jonnekkin". Siitä se kyllä suht nopeasti rauhoittuu yleensä ja voidaan jatkaa matkaa. Jännitystä vähän elämään tuonne villieläinten sekaan meneminen. ;)

Siellä niitä villieläimiä juoksentelee!
Nyt on muuten btw mun lopputyö oikeastaan valmis! Olen taas istunut koko päivän koneella (paitsi tallilla käynti) ja siivonnut lopputyön tekstiä, tehnyt sisällysluettelot (ARGH) ja kaikkea muuta. Kieltämättä aika hyvältä näyttää! Se on eriasia onko siellä mitään oikeeta asiaa, ja tuleeko se mulle hylättynä takaisin. Jää nähtäväksi. ;) Ei sinäällään haittaa, koska mun valmistuminen ei ole lopputyöstä kiinni. Joudun joka tapauksessa viettää Yliopistolla 1 lisävuoden rästikursseja suoritellen. Mutta onpahan lopputyö alta pois! JEE! Ei häritise se mun elämää enää.

2 kommenttia

 1. Onneksi olkoon lopputyön valmistumisesta! Se on kyl mieletön tunne, kun sen vihdoin ja viimein saa pois käsistä ja ennen kaikkea pois takaraivosta kummittelemasta!

  T: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäse! Outoa kun ei tartte hokea vapaa iltana itelleen "...Pitäisi tehä lopputyötä..." :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!