Kootussa Ravissa

4. toukokuuta 2014

Turhautumista


Hohhoijaa. Jotenkin nyt ei ole kunnon draivi päällä. Toisaalta tartteeko sitä aina ollakkaan. Kyllähän sitä käy hevosen liikuttamassa, mutta jotenkin ei sellaisella kunnon tekemisen meiningillä. Tunnillakin käytiin Hyyppärässä perjantaina ja olin kyllä keppi otassa kun tuntuu ettei mikään suju! :D


Hertalla on pieni suoritustason lasku kyllä havaittavissa tämän jäätävän siitepölyn/pölyn määrän takia. Se tuntuu olevan välillä tosi tukkonen, mutta sitten kun on muutaman minuutin hölkkäillyt ympäri kenttää, se menee ohi. En silti tohdi vaatia siltä täysillä kaikkea, vaan lepsuilen. Tosin valmentajankin sanoin "sillä mennään, mitä on tarjolla". Eli nyt mennään näin. Minkäs sille voi kun ei sadetta näy ja on niin kuivaa joka puolella. Kyllä se silloin helpottaa joka kevät kun ekoja kertoja sataa kunnolla ja sade sitoo pölyt pois.
Eihän Hertta siis missään nimessä ole huono ratsastaa tällä hetkellä. Se ei vaan ole yhtä hyvä kuin yleensä, ja sekös saa mut heti masentumaan "yhyy, tää on turhaa". :P Pitäisi nyt vaan muistaa, että ei tässä oikeasti ole suurempia ongelmia ja lopettaa se turhasta vikiseminen. Niitä megaonnistumisen tuntemuksia vaan kaipaa tietyin väliäajoin, ettei vaivu epätoivoon. Noh, ehkä ne tulee sieltä vielä!

Voi toki olla, että mua vain jännittää huomenna alkavat kesätyöt uudessa paikassa. Koko kesä siellä menee, eli tänäkään vuonna mulla ei ole kesälomaa, ja stressaan sitä, että miten ehdin tekemään kaikkea. Välillä olisi kiva huilatakkin. Stressaaminen on kyllä ihan turhaa, sillä ei se oikeasti hyödytä mitään. Nyt pitää ottaa sellanen asenne, että tekee vaan hommat mitä pitää ja antaa olla. :P

Ensi sunnuntaina eli äitienpäivänä on Porvoossa meidän seuraavat kisat. Kyseessä on ekat aluekisat tälle kaudelle ja luokkana mennään FEI Vaativa A Nuorten ratsastajien Esiohjelma. Se on ihan mukava ohjelma, ei liian vaikea. Täytyy nyt koittaa vaan tsemppaa itseänsä tällä viikolla, jotta jaksaa treenata kisat mielessä. Meidän luokka on tosi pieni, vain 5 osallistujaa, joten todennäköisesti on vaikeeta pärjätä kärkisijoille. Tarkoitus tietenkin olisi pärjätä!
Piruetti

2 kommenttia

  1. Meillä tuohon siitepölyallergian hengitysoireisiin on auttanut tuote Balsamic Air! Syötetään kuureina ja on myös monille tutuillani toiminut. Suosittelen!

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!