Kootussa Ravissa

19. huhtikuuta 2014

Googlen hakutulokset

Katselin blogini tilastoista hakusanoja millä porukka on Googlen kautta tullut katsomaan sivujani. Huvittavia hakusanoja, mutta omalla tavallaan niin totta!
Tässä muutama:

"kootussa ravissa" : Tämähän nyt on yleisin tottakai. Tällä sen blogini löytää heti, google sitä jopa tarjoaa

"hevosella alakaula" : Heh, Hertta on tästä oiva esimerkki ja monesti sana alakaula toistuu teksteissäni

"Charles Owen kypärä" : Mun Charlotte Dujardin kypärä ohjaa lukijoita googlesta blogiini! :D

"esimerkki huonorakenteisesta hevosesta": Herttahan on erittäin hyvä malliesimerkki, hyvin ohjaa google blogini puolelle esimerkin rakennemonsterista

"hevonen jännittää niin että hikoaa" : Hertta jälleen. Jos H oikein jännittää niin kyllä se hikoaa. Toisaalta miksei moni muukin hevonen niin tekisi.

" hevonen riiputtaa päätään" : Miten tämä hakusana ohjaa blogiini? :D

"hiusmurtuma hevonen" : ??? Ja jälleen, miten tämä liittyy kootussaravissa blogiin? :D


Nää googlen hakusanat vaihtelee aika-ajoin. Usein siellä on "noora peltola blogi" tai "cassiopeia" jolloin google ohjaa blogiini. Monessa yhteydessä näköjään blogini pomppaa googlen hakukenttä tuloksiin! :D

Pääsiäinen on kulunut leppoisasti Hertan osilta. Ypäjän jälkeinen viikko oli alkuvkon puolelle kevyt Hertalla oman sairastelun vuoksi, mutta loppua kohden ollaan oltu hommissa. Olen vain mennyt nivelillä ja treenannut taas eteenalas ratsastusta. Kokoajan olen huolehtinut että H ei jännittyisi niskastaan ja minä en vahingossakaan vedä sitä nippuun edestä, vaan annan sen kaulalle mahdollisuuden aueta.
Huomenna tulee kotivalmentaja meille kotiin pitämään tuntia ja keskiviikkona sitten lähdetään Hyyppärään! Jeejee, nyt vaan tehokasta reeniä, sillä ensi sunnuntaina on Poni Haassa PSG kansalliset. :) Mulla on huhtikuun loppu "lomaa" kun koulu loppuu (mitä nyt lopputyötä ja sen semmosta sälää pitää tehdä) ja kesätyöt alkaa vasta 5.5. Ehtii siis treenaa nyt ahkerasti! Jos pääsisi aktiivisesti Hyyppäräänkin tehotreeniin.

Tyylilyylit!! Minä ja Hertta vuonna 2009 ekoissa kisoissa mammaloman jälkeen. Seuratason HE B oli rata. Olenpas tyylikäs... ;) Näytän farmarilta.
Bloggaavat lukijat!
Mitäs hakusanoja Google on teidän blogiin yhdistänyt?

6 kommenttia

 1. Äsken ajattelin itsekkin tehdä tälläisen postauksen :D Hauskin hakusana, mikä löytyi oli "voiko mopolla ajaa kauppakassi kädessä". Mitä hemmettiä, ja tuolla blogini osui viidennelle sijalle googlen hakutuloksissa :D

  VastaaPoista
 2. Jäätävä kuva! :D Meidän paras hakusana ehdottomasti ja kuvaavin oli "tumpelo ratsastaja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo hieno :D meitsin kisa-asusteet. Varusteurheilija oikee!
   Tumpeloratsastaja.... :D

   Poista
 3. Kaverin koirablogiin oli löydetty mm. hakusanalla "mistä voi mennä poimimaan herneitä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat ja herneet liittyykin vahvasti toisiinsa xD

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!