Kootussa Ravissa

4. maaliskuuta 2013

Liinan päässä

H on tosiaan ollut nyt kevyemmällä, osittain siksi, että kun tuo loskakeli tuli jonka jälkeen taas kaikki jäätyi, meidän kenttä on ihan peilijäässä ja kova, eli ei paljoa muutakuin käyntiä voi siellä mennä. Lauantaina tuli lumimyrskyn ansiosta sen verran lunta, että uskalsi jo vähän laittaa liinan päähän hölkkäämään varovaisesti. Edelleen jää on siellä alla, joten kova on pohja. Pieni mummohölkkä kuitenkin onnistui. Toisekseen H ei ole ollut ihan normaali mielestäni nyt. Ei onnu, mutta kokoamisissa tuntee jotenkin heikkona vasemman takajalan. Tätä nyt selvitellään.
Otin muutaman kuvankin Hertasta liinan päässä. Näissä kuvissa näkee, kuinka etupainoinen ja takakorkea hevonen se onkaan, varsinkin kun mennään eteenalas typpistä liikuntaa. Sillä on takajalat korkeammat kuin etujalat, yllättävän hyvin se pystyy kuitenkin ratsastaessa kokoamaan itseään, ja ratsastaessa sillä on ihan hyvä liikekkin ravissa. Liinan päässä se ei todellakaan ole mitenkään edukseen... :D


Aikamoinen köntys! :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!