Kootussa Ravissa

27. maaliskuuta 2013

Rokotuksia ja kisoja tiedossa

H sai tuikkaisun kaulaansa maanantaina, joten tämä viikko menee kevyemmin alkuviikosta, kunnes loppuviikkoon saa alkaa jo vähän liikkumaan "raskaammin". Maanantaina eli 2 pässiäispäivänä olisi Vihti Dressage Centerissä seurakisat, joihin ajateltiin osallistua kun ei niitä alue/kansallisia oikein näillä nurkin tällähetkellä ole ja pakko olisi saada taas rutiinia, jotta kesällä ei olisi vasta alottelu kisakauteen menossa. Siellä ratsastetaan Va B:1. :)

Tällä hetkellä siis kevyemmällä tauolla mennään ja odotellaan että kenttä sulaisi... Ei osoita mitään sulamisen merkkejä! Pelkkää jäätikköä kuorrutettuna pienellä määrällä lunta... Mutta näillä mennään, eli kävely/hölkkä treenillä kokeillaan onneamme ja mennään kisoihin... :D Pieni riski, mutta minkäs teet. Tule jo kesä!

Vähän ratsastelukuvia kotikentällä. Eikä näytä yhtään keväiseltä ilma ei...

Piffaapiffaa

Pötkylä

Lisää babypiaffia

Hei te vähäiset lukijat! Ajattelin näin kohta 100 lukijan rikkoutuessa, että pitäisikö tehdä jonkun näköinen toivepostaus? Esim. Mun "ratsastusurasta" ja aikasemmista hevosista? Hertasta tarkenpaa selostusta millainen on ratsastaa, luonteeltaan etc? Hertan "historia"? Tai ihan mitä vaan?
Kyllä mä kirjottelen jos jotain ehdotuksia edes tulee. :)

10 kommenttia

 1. Moikka, uusi lukija ilmoittautuu, kiva kun löysin tämän :-) Mielelläni lukisin enempi sun ratsastajaurasta, se on aina mielenkiintoista! Itse kilpailen satunnaisesti tasolla heA, omaa heppaa ei kuitenkaan löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! =)
   Eihän mullakaan ole omaa, mutta kyllä sitä kilpaileen pääsee kun saa jonkun hepan lainaa. =)

   Poista
 2. Mä luen myös mutta en ole bloggeriin rekisteröitynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdan aina, että tätähän voi lukea muutkin vaikkei tuossa "listassa" näkyisikään! :D

   Poista
 3. "Ratsastushistoriani" -postaus ois tosi kiva :) Et miten, millon ja missä lähti käytiin ja missä kaikkialla oot ehtiny ratsastaa, kenen valmennuksissa käyny tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa muistiin nuo ehdotukset, saan niistä hyvää pohjaa. :)

   Poista
 4. Olisi kiva kuulla ratsastushistoriastasi! :)

  VastaaPoista
 5. Enköhän ala sitten valmistelemaan ratsastushistoria postausta! =)
  Alan kaiveleen kuvia sun muuta.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ratsastushistoria saa äänet täältäkin! Etenkin kiinnostaa miten ratsastuksesi Hertan tullessa kuvioihin on kehittynyt, heC'stä (muistanko oikein) vaativiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sieltä HeC-HeB tasolta vaativiin Hertan kanssa. :)
   Lupaan oikein tarkan sepostuksen!

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!