Kootussa Ravissa

12. maaliskuuta 2013

Ja mustelmia!

Ei tässä kauaan ehtinyt tuulettaa lauantaista hyvää tulosta kisoista, kun jo tänään H:lla oikeassa etujalassa oli pieni 1cm kokoinen haava. Yleensä ei tämä tamma niihin reagoi, mutta nyt huomasin jo tarhasta haettaessa että oikeassa etujalassa on puikkoluun päällä pieni kuhmu. Ajattelin heti että siinä on joku kolhu tai mustelma. Jalka oli ihan hieman lämpimämpi kuin vasen, mutten voi sanoa edes lämpimäksi. Ihon lämpöinen korkeintaan. Tarkemmin kun tallissa kopeloin niin löysin kunnon kaivelun tuloksena pienen ruven jonka nyppäsin pois ja pieni haavahan sieltä paljastui. Jotenkin arvasin että se liikkuu huonosti tämän takia ja niinhän se teki. Vasemmassa kierroksessa ei mitään, mutta oikeassa kierroksessa kaarroksissa valahti ep:ksi, suorilla urilla liikkui normaalisti. GREAT!

Näin pieni ja mitätön reikä jalassa ja ei liiku täysin puhtaasti, ja meillähän olisi ylihuomiseksi valmennus varattuna taas pitkästä aikaa. Ei sitten jos ei Hertta halua! Noh, en vielä perunut tuntia, voihan siis olla että huomenna tämä on mennyt jo ohi, koska jalka ei siis ollut turvonnutkaan tai mitään. Putsasin sen betadinella ja tyrkkäsin takaisin tarhaan. Katsotaan miten huomenna liikkuu, jos on yhtään parempi niin kyllä me maneesille lähdetään.

Onneksi sentään tälläinen "ontuminen" johtuu ihan tietystä syystä, eikä ole vain mysteeriontumista. Syy vaivaan on aina mukavempi tietää, kuin arvuutella mistäköhän johtuu kolmijalkaisuus. Uskoisin että tämä menee ohi tosi nopeasti ja treenit jatkuu! :)

Kevättä ja lumien poistumista jo odotan innolla. Päästäisiin polkaisemaan täysillä treenit käyntiin, eikä tarvitsisi enää mummoilla jäisellä kentällä. Meillä on siis edelleen peilijäässä kenttä, joten melkeinpä pelkkää ravia ja käyntiä tällä hetkellä mennään...

Sain kaksi videota lisää ladattua lauantaiselta harkkakisareissulta. Tässä mennään verkassa. Tehdään avoja, sulkuja ja keskiraveja lähinnä näissä. Hieman jännittynyt ja epätasainen ajoittain mutta tälläin tällä hetkellä näillä treenimäärillä mennään! Eiköhän saada tasotusta kun päästään taas kunnolla menee. :)
Videot ovat sitten käsittelemättömiä. Onnea vaan sillekin joka jaksaa katsoa. :D


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!