Kootussa Ravissa

9. toukokuuta 2015

Laakson kisat: Day 1

Tänään kyllä tehtiin tämän kauden ensimmäinen pohjanoteeraus! :D

No tuli sentään ruusuke mukaan!! :)
Jo valmisteluissa mentiin metsään ja itse suoritus oli niin ala-arvoinen meiltä! Noh, ei se nyt siis niin huonosti mennyt, sillä sijoituttiin lopulta sijalle 4 prosentein 62,7%. Mielestäni liian kiltit prosentit meille. Itse olisin antanut ehkä noin 60%?
Möhlin ihan olan takaa: jätin kankiketjun liian löysälle enkä muistanut kiristää sitä normaaliin, unohdin tosiaan radan koska unohdin kerrata rataa ennen suoritusta, itseasiassa unohdin opetella koko radan. Ennenkuin piti mennä radalle tajusin että enhän mä verkassa mennyt edes avoa ja sulkua että taipuisi kunnolla!
Kaiken kukkuraksi oli vielä eri parin sukatkin jalassa ja toinen niistä väärinpäin! Ei hyvin mene ;)

Ei paljoa verkassa naurattanut..
... taino, kyllä sielläkin vähän hymyilytti välillä! Vahingossa.. ;)
Hertta oli niiiiiiin laiska ja tahmea. Minä puolestaan laiskottelin itsekin ja en ollenkaan ollut skarppina. Ratsastin radan jopa kerran väärin joten menetin tässä muutaman sijoituspykälän ylempää! Kolme tuomaria kuitenkin ja kaikilta 2 pistettä niin yhteensä 6 miinuspistettä...
Menin jotenkin niin lukkoon kun H ei ollutkaan oma "hullu ja villi" itsensä mitä se nyt on koko kevään ollut. Ilmeisesti ensimmänen lämmin päivä sai sen tosiaan rentoutumaan. Mutta kyllä syyttävä sormi menee enemmän minuun! En ollut opetellut rataa kunnolla, ratsastin sen väärin ja möhlin. En ollut tarpeeksi tarkka enkä tehnyt töitä.

Kuvastaa hyvin päivän mielentilaa ;)
Tuomarit olivat kommentoineet tsemppaavasti kyllä papereihin. Sarjavaihdoissa joka kolmannella Hertta oli niin löysä ja alkoi vielä pärskimään kesken sarjan jolloin on iso riski että tulee rikkoja! Yksi tuomareista olikin kirjoittanut tähän kohtaan "Hyvin pelastettu :)"! Sarjat siis säilyivät ehjinä, mutta hyvin epävakaasti kun hevonen pärskii tyytyväisenä kesken suorituksen...
Rata ei ollut minun mielestäni mikään hyvä, vähän hävettää. Hyi, ei yhtään meidän tasoa!
En tiedä onko mulla oma taso noussut sen verran etten enää tyydy tälläiseen suoritukseen meiltä. Pystytään niin paljon parempaan.
Nyt huomiselle Inter radalle kyllä raipatan itseni liikkeelle! Katsotaan sitten mikä on tamman huomisen päivän mielentila, niin ratsastukset sitten sen mukaan. Tämä on hauskaa tammojen kanssa, tänään se voi olla pystyynkuollut, huomenna räjähtävä ruutitynnyri ;)

Pitkä päivä oli reissussa, joten nyt pitemmittä puheitta nukkumaan. Väsyttää niin vietävästi.
Tässä vielä kuvapläjäys!

Wish me luck. :)

Turvallisempaa ottaa kunniakierrokselle ruusuke pois korvasta, sillä Hertta vähän pelkää noita ruusukkeita ja villiintyy jos ne lepattaa korvan vieressä (niinkuin ilmeestä näkee) :D 
Ja sieltä ampasee!

Kyllä sitä loppujenlopuksi oltiin ihan hyvillä mielin lähdössä kotiin :)
Punaiselle tammalla punainen rusetti! <3
Supermummeli!
Kuvista ja kaikesta avusta kiitos Emmille. Huomenna uusiksi :)

15 kommenttia

 1. Seurailin vähän Equipesta, ja tiukka linja näytti tuomareilla olevan. Ajattelin, että teillä meni todella hyvin! Mutta jos muka huonolla suorituksella pärjäätte noin hyvin, niin olette kyllä teräskunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin itsekin että oli aika tiukkalinja, mutta tuntui että muillakaan ei mennyt kovin hyvin tänään. :) Siellä tuli rikkoja aika monella!

   Tosiaan, meilläkin tuli mun emämunaus kun ridasin väärin radan joten menetin paljon pisteitä omalla huonolla keskittymisellä. Nyt kun tosiaan miettii, niinkuin sanoitkin, niin jos kerta noin huonolla radalla tollaiset prosentit niin ollaan tosiaan kyllä hyvässä terässä! Ei muutakuin vaan uusia ratoja alle ja minä potkin itseäni paremmin liikkeelle! :) Mehän saadaan se 65% raja rikki!

   Poista
 2. Voi eii :D No toivottavasti huomenna paremmin! Onnea sijoituksesta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin kyllä huoletta torua itseäni ja mennä sinne kuuluisaan saunan taakse... :D

   huomenna uusi päivä! Katsotaan miten menee ja ollaan tyytyväisiä tämänpäiväiseen, mutta siitä kuitenkin otetaan opiksi :)

   Poista
 3. Seurasin myös onlinesta tuloksia ja olin ihan innoissani teidän sijasta! Esteratsastukseen pätee se "sääntö" että ei tyylillä niin väliä jos puomit ylhäällä ja sijoittuu, ehkä vähän väärä asenne vaan kouluratsastusta ajatellen.. :D mutta tsemppiä hirmuisesti huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! :D mut esteissä se onki niin että paras voittaa. Se jolla puomit pysyy ylhääl :D

   Koulussa nyt voi olla niinkin että toisen mielestä oli siistiä ja toisen mielestä ei :D olihan toi sijoitus kiva "lohdutuspalkinto" huonosti menneestä radasta, mutta kyllähän se nyt jälkikäteen vähän harmittaa jos en olisi sössinyt niin olisi ollut heti pari sijaa ylempänä :p muttamutta, opinpahan jotain taas!

   Poista
 4. Haha, mäkin unohdin radan ja luovutin kuusi pistettä ja pari sijaa kisakavereille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ois dementialääkityksen paikka meille? :D

   Poista
 5. Mulla on kuvia susta tuolta laaksolta niin haluatko että laitan sähköpostilla, jos laitan kertoisitko sähköpostisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetä ihmeessä! karonkka@hotmail.com voit lähettää :) kiitos!

   Poista
 6. Nyt on jäänyt lukematta vähän teidän kuulumisia, niin mietin että onko se Wellu miten kuvioissa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene enää Wellulla, sillä juniori omistaja kisaa sillä täyspainoitteisesti sillä pärjää niin hyvin sen kanssa :) eikä mulla ole varaa kahta hevosta kisauttaa kansallisella tasolla, mutta onneksi pärjäävät hyvin :)

   Poista
 7. Selkeesti ootte menny eteenpäin, jos huonolla radalla sijoitutte! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä! Nää oli viimekaudella meijän huippupisteet virheettömällä radalla! Nyt saadaa samoja pisteitä huonoilla radoilla jossa ratsastan väärin jne :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!