Kootussa Ravissa

12. joulukuuta 2013

Vuoden 2014 kisakalenteri ja kisakuvia


Lohja, palkintojenjako. C Taru Arola


Ei ole montaa päivää jäljellä tätä vuotta! Ajankulukseni katselin Kipasta ensi vuoden kisakalenteria, ja tein vähän jo esisuunnittelua kisojen suhteen ensi vuodelle. :)
En toki voi varmuudella sanoa mihin kisoihin päästään esim. töiden takia, enkä tosiaan voi tietää mitä luokkia edes on tarjolla ko. kisoissa! Sen näkee sitten, joten tämä lista todennäköisesti tulee muuttumaan jonkin verran. Pääpiirteittän varmasti päästään kuitenkin aikalailla suunnitelmien mukaan (ellei hevonen katko kinttujaan etc. *koputtaa puuta*)

Listaan ensin mahdolliset kansalliset kisat. Yllätyin että niitä tulisi tänä vuonna noinkin paljon! Alleviivasin sellaiset "must" kisat. Loput on sitten "ehkä".

23.3. Mikkeli, Va A, tosi iso EHKÄ, koska yleensä tässä vaiheessa maneesittomuus haittaa treenejä...
11.-13.4Ypäjä, jos Va A luokkia avoimena tarjolla
26-27.4. Vantaa, joko Small Tour osakilpailu? (katsotaan onko sinne edes asiaa..) tai avoin Va A?
11.5 Tampere, Small Tour osakilpailu? (hyvin iso EHKÄ)
17-18.5 Jyväskylä , riippuu onko sopivia luokkia ja pystyykö lähtemään niin pitkälle.
24-25.5 Laakso, Pikkukierros? Avoimia? ---> TAI 24-25.5 Vesilahti, avoin Va B/Va A
29.5 Vihti, Prix St Georges
7-8.6 Korpilahti, jos avoimia Va A, viimeksi en oikein kisapaikkana tästä tykännyt.
15.6 Ypäjä, kisaviikko, Senioriderby?
13-15.6 Tampere, avoimia PSG/va A?
17-20.7 Lappeenranta, avoimia Va A/PSG, ehkä Small Tour.
2.8 Helsinki, avoin Va A
17.8 Porvoo, avoin Va A/PSG/Inter?
22-24.8 Ypäjä, avoin PSG/Inter?
29-30.8 Harju, Joukkue SM?
12.10 Mikkeli, Va A?
31.10-2.11 Ypäjä, Hallimestaruuksissa avoimia PSG/Inter?
Vihti Dressage Center, verryttely piaffia

Aluekisoja en viitsi vielä laittaa, koska niistä ei ole todellakaan mitään varmuutta vielä tähän aikaan vuodesta. Ne yleensä julkaistaan paljon myöhemmin. Suunnitelmissa on kuitenkin käydä muutamat aluekisat, jos siellä on Va A/PSG luokkia. Tai sitten alkukaudesta jos Hertta tuntuu hullulta, niin aloitellaan vaikka muutamilla Va B luokilla kisakauden aluksi. Toivottavasti Järvenpäässä ainakin olisi aluekisoja tänä vuonna.

Ihmettelin tosiaan suuresti että kansallisia kisoja olisi ensi vuodelle noinkin runsaasti! Yleensä meille ei ole kansallisiin ollut a) sopivia luokkia b) tarpeeksi lähellä c) ei avoimia. Yleensä olen käynyt vain muutamat kansalliset kisat, mutta ensi vuosi näyttäisi olevan sitten enemmän sillä tasolla. Ajattelin että tämä muutos saattaa johtua siitä, että nyt ollaan kehitytty siihen pisteeseen että meille alkaa olla avoimia luokkia tuolla vaikeammalla tasolla. Ennen oltiin ns. väliinputoajia, joko liian helppoja tai sitten liian vaikeita luokkia tarjolla. Nyt näyttää kyllä todella hyvältä ensi vuoden kisakalenteri!
Vihti DC

Voin kyllä jo heti luvata, etten jokaiseen listan kisaan ole lähdössä, koska meillä on resusrssit rajalliset, mutta yritetään mahdollisimman moni kisa kiertää kun vielä siihen on mahdollisuus! :)
Kun näitä kuvia katselee niin hirvee hinku tulee päästä taas kisoihin... Saisi kesä jo tulla!!!
Nyt vain alan sitten miettimään niitä Interjuttuja ja haaveilen Small Tour osakilpailusta.. JÄIKS! Aina saa haaveilla. ;)
Laaksolla molemmat kuuntelee huoltojoukkojen huutelua! ;)

Laaksolla, verryttelypiaffia.

Vihti Dressage Center, verryttelyä


Lahti, keskiravia radalla C Janna Pehkonen
Laaksolla, verryttelyssä kevyttä ravia

....?.... :D


Laakso, verryttely

Kangasala, radalta C Janna Pehkonen

Tampere, verryttely. C Hanna Heinonen

Ypäjän kisaviikko, Senioriderbyn radalta C Janna Pehkonen


Tänään Hertta saikin rokotuksen, joten nyt viikonlopun yli se saa olla tosi kevyellä. Toivonmukaan päästään kuitenkin valmennukseen ensiviikolla, sillä se on viimeinen mahdollisuus ennen lomia ja mun viisaudenhammasleikkausta... Sitten valmennukset siirtyy ensivuoden puolelle! Tammikuussa mulla alkaa pakollinen apteekkiharjoittelu, joten se osittain kyllä jarruttaa heppailua ja valmennuksissa käymistä. Toivonmukaan pääsen kuitenkin edes kerran kuussa Hyyppärään!


5 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää suunnitelmat! Jyväskylän suuntaan jos pääsette, olisi todella makeaa nähdä teidän menoa ihan vierestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinne tulee sopivat luokat niin varmaan tullaan! :) Onhan sinne matkaa, mutta mun mielestä se vielä menee ainakin tälleen kerran vuodessa! :D

   Poista
 2. Mäki oon jo suunnitellut noita kisoja, en malta oottaa että kausi taas alkaa :D Näyttäisi olevan aika paljon samoja kisoja kuin teillä, ehkä törmätään muutamaankin otteeseen!

  VastaaPoista
 3. Pitää yrittää väsätä joskus tuo! :)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!