Kootussa Ravissa

20. kesäkuuta 2016

Hansin kanssa suunnitelmia

Kiikarissa olisi tosiaan Hans-Kristoffin kanssa muutamat pikkukisat. Vielä ei ole tarkoitus "tosissaan" kisata, mutta kuitenkin aloittaa kouluaitojen sisällä pyöriminen helppojen luokkien merkeissä. Vaikka Hans taitaa He A asiat leikiten, tarkoitus on tehdä enemmänkin kisatilannetta tutuksi, joten menemme alkuun helppoja ja mukavia luokkia. Usein nuorten kanssa itse kisatilanteessa on se suurin "vaikeusaste", ei niinkään ratsastettavan luokan taso. Mutta ilman opettelemista ei voi oppia, jostain se on aloitettava!

Elokuussa muuten Ypäjällä järjestetään Barokkipäivä
28.8 sunnuntaina klo 9 alkaen Ypäjän mäellä voi siis nähdä pelkästään barokkirotuisia hevosia, eli mm. lusitanoja ja P.R.E hevosia. Siellä on kilpailuluokkia He C - He A tasolla, ja tarkoitus olisi suunnata tänne Hansinkin kanssa katsomaan vähän kisameininkiä "omiensa" parissa. :) Jos barokki rotuiset hevoset kiinnostaa, niin tulkaa ihmeessä paikan päälle katsomaan! Barokkihevoset ovat nimenomaan niitä satuhevosia, joten niitä voi oikeasti tulla vain ihailemaankin, vaikkei muuten koulukisat olisi niin se juttu. ;)
Vielä emme ole päättäneet mitkä luokat ratsastan Ypäjällä, mutta mahdollisimman helpolla vielä mennään. 

Ennen näitä Barokki päiviä olisi tarkoitus käydä vähän harjoittelemassa myös jossain 1- tason kisoissa. Näillä näkymin heinäkuussa suuntaamme Hyyppärään kotiseurani järjestämiin iltakisoihin. Nämä ovat vielä suunnitteluasteilla, mutta toivottavasti pääsemme paikalle!

Kuvat Taro Arola

Pikku-Gladiaattori alkaa opettelemaan kisaorhin roolia!


11 kommenttia

 1. Hei mikä toi nimi on? :D multa meni joku ohi. :D mut voi vitsi, te tuutte olemaan upea näky kouluradoilla! :) tollaisiin barokkikisoihin mäkin haluaisin osallistua "meidän" upealla friisillä, onkohan täällä missään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gladiaattorin virallinen lempinimi on Hans Kristoff ;) Oletko nähnyt elokuvaa Frozen..? ;)

   Mutta tätä kutsutaan myös ihan vain G, tai niinkuin kaverini sanoo Pikku-G :D Välillä puhun myös Gladiksesta. Näitä nimiä tuppaa aina kertymään! :D

   Poista
 2. Kiva jos nähdään teidät siellä! Itse tulemme näillä näkymin meidän friisin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva! Ihana nähdä myös näitä mustia tupsujalkoja! 😍

   Poista
 3. Normaalisti en jaksa välittää pienistä kirjoitusvirheistä, mutta nyt on pakko nillittää, kun toistui niin monta kertaa. Barokkipäivä, barokkirotu ja barokkihevonen ovat kaikki yhdyssanoja ja ne on tuossa tekstissä joka kerta erikseen. Mutta hieno on tuo Hans ja mielenkiintoista on seurata mihin pystytte tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee sori mä en ikinä jaksa kiinnittää huomiota yhdyssanoihin! :D en edes ajattele asiaa, vähän aina tulee näpyteltyä kännykällä mitä näppiksille nyt lentää. Hirveästi muitakin typoja mulla tuleet kun nakkisormilla yrittää pienille näppiksillä kirjoittaa, ja sitten meneeki jo hermo. Saisin välillä istua alas kunnolla ja miettiä mitä kirjoitan ;)

   Poista
  2. Ja itseasiassa jos joku tietää hyvän vinkin millä voi päätellä kirjoitetaanko sanat yhteen vai ei, saa kertoa!

   Poista
  3. Ite oon "oppinut", että jos väliin käy adjektiivi, niin sitten erikseen. Esim kuulostaako paremmalta Kaunis barokkihevonen, vai barokki kaunis hevonen? Eli yhdyssana koska adjektiivi kuulostaa tyhmältä välissä :) Sitten jos taas tulee erikseen niin adjektiivi käy väliin, mm. Suuri kaunis talo, siinä kun kaunis suuritalo kuulostaisi tyhmältä. En kyllä tiedä oliko mitään apua tai tajusiko tästä edes mitään :D

   Poista
  4. Oli tosta apua :D jonkun tuollaisen muistan koulussa kuulleenikin... ;)

   Poista
 4. Onpa hieno tämä Hans! Pitääpä tulla moikkaamaan jos törmätään :) Munkin olis tarkoitus tulla muutamalla pollella sinne kisailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) saa toki tulla moikkaamaan 😁

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!