Kootussa Ravissa

20. heinäkuuta 2015

Voihan arkajalka...

Noniin. Mun tuuria. Juuri ennen Lappeenrannan kisoja, eli periaatteessa meidän viimeistä mahdollisuutta kerätä Small Tour pisteitä, Hertta reagoi kengitykseen arkomalla.

Perjantaina olisi jo ensimmäinen startti PSG:n merkeissä. Kengityksen piti normaalin aikataulun mukaan olla torstaina. Siirsin tämän kengityksen juuri siksi tehtäväksi aiemmin, sillä H:lla on taipumusta reagoida kengitykseen arkomalla. En siis koskaan vie sitä kengitykseen ennen kisoja. Vähintään viikko täytyy pitää varuiksi väliä.
Muutin kengityksen viime perjantaille, tasan viikko ennen kisoja. Kengittäjä oli tulossa valmentajani tallille kengittämään lähelle, joten onnistui helposti viedä Hertta toiselle tallille kengitykseen kengittäjän perässä.

Nyt se Hertta tietenkin reagoi molemmista etusista kengitykseen, vaikkei ole sitä aikoihin tehnyt, varsinkaan vuosi sitten muuton jälkeen ja nykyisen kengittäjän kanssa. Mun tuuria tietenkin.. Olisi varmaan pitänyt mennä vanhalla kengällä?
Perjantaina se kengitettiin, lauantaina oli vielä ok, vähän jäykkä liinan päässä, mutta sunnuntaina se oli kyllä tosi arkova edestä. Käynnissä se ei ontunut, mutta ravissa selvästi.

Hertta laitumen kätköissä. Ei sitä haittaa parit arkomiset. ;)
Mukavaa hakea heppa tuolta hevosen korkuisten ohdakkeiden seasta... 
Kengittäjämme onneksi pääsi tänään heti katsomaan tilanteen. Pihdeillä paineluun H reagoi todella vähän anturan kohdalta, muuten ei kummempaa. Laitettiin nyt eteen pohjalliset ja naulat laitettiin alemmas. Riski irtokenkiin on nyt suurempi, mutta *KOPKOP* tämän 8 vuoden aikana mitä Hertalla olen mennyt, sillä on ollut tasan 1 irtokenkä...
Hertta kävelee siis vielä huomisenkin päivän. Keskiviikkona katsotaan sitten miltä näyttää. Nyt on eläinlääkäriä, valmentajaa ja kengittäjää konsultoitu ja ei tässä auta kuin seurata tilannetta. Tämä voi mennä hetkessä ohikin, tai sitten ei. Olen kuitenkin optimistinen!

Peukut pystyyn nyt kaikki! :)

8 kommenttia

 1. Toivottavasti kaikki menee hyvin, pakko! :') Sait muuten uuden lukijan, minut :'D, mahtava blogi! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi kuin toivoa! Kaikki on kiinni nyt vain arkomisen loppumisesta !

   Poista
 2. Täällä on peukut ja varpaat pystyssä!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kakan kökkö :(
  Ihana Herttainen pusikossa :D puskajussi!

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, tsemppiä Hertalle! Hänen vahingokseen toivon että mukava pusikkoloma päättyisi ja hän lähtisi työkeikalle edustamaan!
  T. Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta on sanan mukaisesti puskaponi? ;) mutta kyllä toivonmukaan nyt näyttäisi siltä että me lähdemme lappeenrantaan! Kengittäjä teki taikoja :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!