Kootussa Ravissa

10. heinäkuuta 2015

Kisatauko päättyy ny!

Siitä on jo yli kuukausi kun viimeksi oltiin kisoissa! Finnderby oli kesäkuun alussa ja siitäkin on jo niiiiiin kauan... kisakamat on pölyttyneenä siinä mihin ne Finnderbystä jätinkin. Eipähän tartte etsiä niitä ja huopakin on valmiiksi puhdas kun se ei mennyt likaan viimeksi! :D
Näppärää.

Mulla on tämä viikko ollut ihan karsean kiireinen töiden takia, hyvä kun olen Hertan ehtinyt liikuttaa. Ei kiva. Hertta kuitenkin on ihan kivasti kulkenut, tosin huomaa että itse olen jossain lomafiiliksissä enkä ole vaatinut siltä tarpeeksi. Nyt tämä viikko onkin ollut vähän totisempaa touhua taas viime aikaisten höntsäilyjen sijaan ja hepo kulkee ihan kivasti!
c Niina Kuronen
Small Tourin eka osakilpailu Poni Haassa huhtikuussa.
Huomenna siis kisakausi jatkuu Riders Innissä Hyyppärässä. Kiva päästä Hertankin kanssa sinne huippupohjille ratsastamaan. Jullen kanssa on tuolla toki tullut mentyä paljonkin, mutta nyt pääsee Herttakin nauttimaan rantahiekasta. Huomenna starttaamme PSG:n noin klo 17.45 ja sunnuntaina on sitten Inter Kürin vuoro! Nyt olen tosiaan sen muokannut meille paremmaksi, joten odotan parempaa tulosta kuin viimeksi. Tämähän on samalla jälleen Small Tourin osakilpailu.

Nyt ei ole aikaa näpyttää enempää, sillä tulin vasta tallilta (klo 22) ja mun täytyy alkaa laittamaan kisakamoja kasaan. Parempi myöhän kuin ei milloinkaan! Onneksi kisat on ihan naapuritallilla niin matka on ihan mitätön, joten aikaa jää muulle säätämiselle.

Tässä nyt tälläinen pikainen päivityspostaus, lupaan viikonlopusta tehdä kunnon postaukset, sillä toivottavasti saan kuvamateriaalia kun hovikuvaaja on jälleen paikalla kuvaamassa! :)

c Aada Lätti
Finnderbyssä Küriä suorittamassa Queenin tahtiin

4 kommenttia

 1. Alimmassa kuvassa Hertta näyttää varjojen vuoksi ihan ruunikolta. Ihmettelin ensin, että kenen kuva se oikein on ja miten liittyy mihinkään.

  Onnea ja menestystä kisoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä! Ja vielä äkkiseltään tuo korvahuppu luo lisää tummuutta! Onneksi se ei kuitenkaan ole ruunikko, tykkään rautiaista ;)

   Poista
 2. Onnea kisoihin! :)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!