Kootussa Ravissa

2. maaliskuuta 2014

Kür on nyt tulilla!

Huh! Lopputyön tekeminen sai kärsiä pahasti, kun tuli puheeksi HyvUran "Keski-Uusimaan yksikön" kanssa kürin teko.. Nyt on sitten sovittuna konsultointi apua, ja tuli hirveä "kiire" tehdä mun Inter kürin ohjelma alusta loppuun! Ensi tiistaina menen aamulla Kärstyn maneesille kuvaamaan tämän kür ohjelman videolle, jotta voidaan alkaa mixaamaan kaverini kanssa musiikkia siihen! Minä olen ihan onneton näiden "nykynuorison" ohjelmien kanssa, mutta kaverini on wannabe-nörtti, joten hän saa auttaa! :D

Koko illan olen kuunnellut eri musiikkeja, ja nyt musta tuntuu että löysin teeman musiikille ja sopivat biisit joka askellajille ja tempuille omat kohdat löytyvät biiseistä, ja kaikki vieläpä samalta esittäjältä! Vinkkinä, mä tykkään hirveesti Abbasta... ;)
Laukkaohjelmaan löydettiin natsaava musiikki!

Tykkään myös Lady Gagasta, Rihannasta, jotkut Madonnan biisitkin on hyvä, mutta pakko myöntää että nää "uudet" biisit on melkein joka toisessa kürissä mitä oon nähny, joten en uskalla ottaa näitä, ettei tule vahingossa samoja biisejä valittua kuin muilla. Varmana on Abbaakin käytetty küreissä, mutta katsotaan nyt miltä tää näyttää...

No mutta se siitä, mitäpä Hertalle?
Vastaus on, että erittäin kevyttä... :(
Meillä on kenttä edelleen ihan betonia. Se on sulanut käytännössä kokonaan lumesta ja jäästä, mutta hiekka itsessään on niin syvä jäässä että kipkop vain kuuluu kun siellä mennään. Olen kuitenkin ajatellut ottaa tämän käyntityöskentelyn kannalta hyvänä. Nyt mun on PAKKO hinkkaa sitä käyntiä, kun ei muutakaan voi! Okei, olen vähän ottanut ravia, ja ihan pikkusen laukkaa nostoina, mutta varovasti. Onhan tuo aikamoinen rasite nivelille mennä kovalla alustalla, joten käynnissä mennään pääosin. Käynnissäkin voi toki tehdä kaikenlaista.

Tänään tein sitten käynnissä ensin näitä taivutteluja  molemmin puolin (siis tätä "sahausta"... ;) )
Kun Hertta taipui rungostaan kokonaan ja rehellisesti molemmille puolille, aloin tekemään siirtymisiä käynnissä. Eli ensin kokosin käynnin tosi lyhyeksi, melkein piaffi askeliin, josta sitten "päästän" sen kävelemään ja venyttämään lisättyyn käyntiin.
Näitä siirtymiä sitten tein monta peräkkäin ja kiva huomata kuinka H oppii niihin nopeasti. Varsinkin tuohon lisättyyn käyntiin lähtemisessä. Toivottavasti tämä näkyy kesän radoilla, että käyntiä on reenattu. Hertan täytyy radalla oppia rentoutumaan lisättyyn käyntiin vielä enemmän ja alkaa venyttämään. Kotona se onnistuu jo tosi hyvin kootusta käynnistä suoraan.
PSG Harjussa, tässä lisätyssä käynnissä oli ihan hyvä ylälinjan venytys.

Eli ensi tiistaina mennään maneesille kuvailemaan kür rataa, keskiviikkona sitten vuorostaan Hyyppärän maneesille valmennukseen! Jihuu! Postausta tulossa! Katsotaan saiskos uusia kuviakin vaikka screenshottina... :)

Kaamea kisakuume...

Lisättyä laukkaa frakki lepattaen.

4 kommenttia

 1. Mahtavaa että tuo teidän ohjelman teko lähee oikein lentoon! Kiinnostaisi joskus tuokin nähdä sitten oikein livenä, harmi vaan että asun ilmeisesti ihan väärällä puolella suomea live-esitystä varten. Kun ohjelma on valmis pistäthän sitten ainakin videon musiikkeineen päivineen tänne blogin puolelle (vaikka sitten jostakin kesän kisoista, ei sitä nyt etukäteen sentään tarvitse julkistaa ;]), niin päästään me kaukaisetkin katsojat nauttimaan teidän menosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai mä yritän saada sen videolle, viimeistään siinä vaihressa jos se joskus näkee radoilla päivänvalon! :)

   Poista
 2. Ja amen, tulihan taas sotkettua sun lopputyökuviot, mutta pakkohan meidän on takoa, kun kaikki palaset oli tarjottimella paikoillaan :-D :-D :-D
  t. "keskarien kur-koordinaatori"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut lopputyötä tarttee enää sellaset viisi sivua, kyllä mä ne jostain keksin! Kür on pakko saada pois alta :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!