Kootussa Ravissa

14. maaliskuuta 2014

KEVÄTARVONTA!

Nyt kevään kunniaksi arpajaiset pystyyn!

Tässä arvotaan siis 2 kappaletta kahden lipun lippupaketteja Tampereen Hevoset-messuille!
Hevoset- messut järjestetään 5.-6.4.2014


Säännöt ovat seuraavat:
 1. Vastaa seuraaviin kysymyksiin kommenttiboxiini:
  - Miksi luet blogiani?
  - Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani?
  - Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia?
 2. Muista laittaa kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi näkyville.
 3. Sinun ei tarvitse olla liittynyt blogini lukijaksi, myös anonyyminä voi kommentoida, mutta muista silloin varsinkin laittaa yhteystietosi ja jokin nimimerkki.
 4. Arvonta suoritetaan PERJANTAINA 21.3! Arvonta-sulkeutuu samana päivänä klo 23.59.
 5. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostin välityksellä ja julkaisen voittajan nimet/nimimerkin blogissani. 

Keravan Horse & Rider lahjoittaa nämä palkinnot jälleen arvontaan, kiitos siis heille! Keravan Horse & Rider on myös itse paikanpäällä Expo-alueella osastolla A339, joten kannattaa käydä tsekkaamassa todella hyvä ja laaja tarjonta. :)
Esimerkiksi kevään uutuuksia ja kisavermeitä on osastolla nähtävillä.
Mahdollisuuksina on myös
 tilata kustomoituja Equilinen ja Charles Owenin tuotteita.
 Itsellänihän on CO:n kustomoitu Ayr8 kypärä ja kisahuopana samoihin väreihin sopivat kanttinauhat Equilinen huovassa. Nämä voi näppärästi teettää paikan päällä ja sovitella eri värivaihtoehtoja. 

Messuilla on paljon ohjelmaa ravi- ja ratsupuolen hevosihmisille. On rotuesittelyjä ja ihan oikeita kilpailuja. Esteratsastuksessa on nähtävillä Agrimarket Junior Trophy, sekä tasolla 130cm Prix de Agrimarket. Sunnuntaina on myös luentoja Nuoren hevosen kouluttamisesta, ratsastuspilatesta yms yms... Tuolla on yksinkertaisesti niin paljon kaikkea, etten edes pysy mukana! :D

Jos jotain kiinnostaa lähteä Tampereelle, eikä ole vielä lippua, tai kaverilta puuttuu niin arvontaan vaan osallistumaan ja itselleen tai kaveriporukalle lippuja metsästämään!

Itsekin koitan päästä paikan päälle Tampereelle edes jompana kumpana päivänä! :) Nähdään siellä!

32 kommenttia

 1. 1) Ihailen teidän yhteistyötä ja olette hieno ratsukko. Itse en ikinä varmasti pääse samalle tasolle ratsastuksessa, mutta haaveitahan saa olla ja vaikka olenkin itse tasoa helppo öö, olen saanut paljon hyviä vinkkejä omaankin ratsastukseeni.
  2) Useamman kerran viikossa tulee luettua. Aina kun tulee uutta matskua.
  3) Lisää treenivinkkejä.
  ponimamma@yahoo.com

  VastaaPoista
 2. 1. Löysin blogisi jotain sattuman kautta, jota en enää muista ja as a fellow dressagerider jäin lukemaan haltioituneena! Käyn blogissasi aina kun päivität ja enpä keksi, mitä voisin lisää toivoa, sillä rakastan anylosoivia treenipostauksia ja haen niistä vinkkejä omaan ratsastukseenikin! :)
  2. iida.siili@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Sinun ja Hertan touhuja on ilo katsella - taitava ratsastaja ja hieno hevonen! Luen aina, kun uusi julkaisu ilmestyy :)
  En aivan tarkalleen muista, miten löysin blogin tai kuinka pitkään olen lukenut, taisin etsiä kouluratoja, jolloin löysin tämn blogin - ja on muuten mun lemppari!

  kiikkuli1(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Löysin blogin kaverin blogin kautta ja yleensä en tykkää koulutuuppaus blogeista mut tää sun blogi on vaan niin hyvä, itsekkin saa hyviä vinkkejä heppailuun vaikka ei vielä omaa hevosta olekkaan. Olen tykännyt blogin facebook sivusta ja sieltä nään jos olet tehnyt uuden postauksen joten ainakin viikottain käyn blogiasi lukemassa, en ole ihan varma olenko rekisteröitynyt lukija kun tietokonetta en omista ja puhelimella ei voi liittyä blogin lukijaksi :)
  essukka.94@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi viimeviikolla facebookin kautta ja kiinnostuin HETI! Itsekin olen kouluratsastus ihmisiä ja juuri siksikin blogisi on erittäin kiinnostava. Nyt olen käynyt blogissasi 2 kertaa tämän viikon aikana ja rekisteröitynyt blogisi lukijaksi. Blogsi on niin kiva ja uusi minulle etten ainakaan tähän keksi mitään lisättävää :)
  Oma sähköpostini on:
  nea.numminen@elisanet.fi :)
  Olisi mukava saada liput kun Tampereella päin asuskelen(:

  VastaaPoista
 6. Luen blogiasi, koska se on antoisa monella tavalla. Kuvat ovat isoja ja hyvälaatuisia, teksti on omaperäistä, jaasenteesi on huippu! Luen blogiasi niin usein kuin uusi postaus tulee, eli aika usein :) Minusta olisi kkiva saada lisää arvontoja, ja mielipidepostauksia, sillä ne on mahtavia! Hyvää alkukevättä :3

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 7. - Aloin lukemaan tätä aikanaan siksi, kun oli kiva lukea paikallisesta kouluratsukosta, joka kisaa vähän korkeammalla tasolla. Nyttemmin on ollut vielä kivempi lukea, kun on päästy vähän tutustumaan.
  - No niin monta kertaa kun tulee postauksia? :D
  - Olis huippukiva jos kisaradoista yms onnistuisi saamaan joskus vähän laadukkaampia videoita, että ratsukko näkyisi kuvassa vähän paremmin ja zoomatumpana. Allekirjoittanut voi myös joskus tulla kisakuvaajaksi ja apukädeksi jos aikataulut vaan natsaa :D

  sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... no nyt kun vinkkasit, ja jo kerran näin sun laadukkaan kuvaaman videon niin... ;D

   Poista
 8. -Luen blogiasi, koska kirjoitat hyvin ja mielenkiintosia juttuja!
  -Päivittäin käyn katsomassa onko tullut postausta.
  -Jotain erikoispostauksia?
  amilda.pajula@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Luen blogiasi sentakia että itsekkin olen kiinnostunut kouluratsastamisesta.
  Joka päivä varsinkin sillon kun tuleen uus postaus
  Voisit laittaa ne postaukset melkein aina faseen linkin kera niin myös joku muu tajuis käydä kattoo ja itse löysin tän blogin sen kautta.

  suvigrohn@gmail.com

  nimimerkki: Suikka

  VastaaPoista
 10. 1. Koska olen kouluratsastaja ja haluan nähdä miltä muiden meno näyttää! Ja osaat kirjottaa todella hyvin asioista.
  2. Joka päivä käyn katsomassa. :)
  3. Treenivinkkejä, erikoispostauksia tms. :)

  id.kiia@luukku.com

  En ikinä ole ollut hevosmessuilla, joten tämä olisi ihana saada! :)

  http://seonminunelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Luen blogiasi koska hevosesi on tuttavani kasvatti. :) ja koska mielenkiintoisia juttuja.
  En usein bloggaile, joten pari kertaa kuussa.
  Istunta treenivinkki postaus? :)

  mikaelarosti@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. - Luen blogiasi koska postauksesi ovat mielenkiintoisia ja niistä saa intoa myös omaan treenailuun. Lisäksi haen jonkin sortin vertaistukea (aloittelevan) takakorkean hevosen kouluratsastusuraan.. Mutta myös nuo erikoispostaukset ovat olleet tosi hyviä ja ollaan saatu niiden avulla apuja joihinkin juttuihin!
  - Käyn blogissasi aina kun uusi postaus on ilmestynyt, eli riippuen postaustahdista (bloggerissani näkyy kaikki uudet postaukset lukemistani blogeista).
  - Ehkä enemmän juurikin noita erikoispostauksia! (:

  espresso-nessie@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. 1. Joskus kauan sitten löysin blogisi sattuman kautta ja siitä hetkestä lähtien olen ollut koukussa, kerrot asiat niin selkeästi että ne on helppo käsittää ja treenivinkit on ihan huippuja! Plussana upeat ja laadukkaat kuvat.
  2. Käytän bloggeria päivittäin ja luen uuden postauksen aina kun sellainen ilmestyy :) Seuraan teitä myös fb:ssä, sieltäkin saa aina tiedon kun uusi päivitys on saapunut!
  3. Lisää treenivinkkejä, tähänastiset ovat olleet todella hyviä ja niistä on ollut apua oman vuokrahevoseni kanssa touhuiluun. Myös myday postaus olisi kiva, videona taikka ihan kuvina :)

  suscifi@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. 1. Suomalaiset kouluratsastusblogit kiinnostavat minua. Sinun blogisi on kiinnostava, koska teet vaativan tason juttuja hevostesi kanssa - helpon tason blogit eivät kiinnosta minua koska en koe saavani niistä uusia ajatuksia itselleni.

  -Luen noin kerran viikossa mielenkiintoisimmat uudet postaukset.

  -Treenivinkit kiinnostavat :)

  kaskinen.siiri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. et sä messuille mee, kyllä sä tiiät itekki missä oot ja missä kunnossa ja kenen kanssa. xoxo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellanen Järvenpää Tampere Jyväskylä reitti on ihan mahdollista toteuttaa! :D

   Poista
  2. Just meinasin ihan samaa sanoa ku riikka! :P

   Poista
 16. 1.- Miksi luet blogiani? Blogista saa loistavia vinkkejä omaan ratsastukseen. Olen löytänyt paljon loistavia tehtäviä joita olen kokeillut ratsastaessani. Varsinkin ne ratsastuspostaukset joissa analysoit tarkasti tehtäviä yms. ovat parhaita! :)
  - Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani? Lähes päivittäin, sanoisin että 5-7 kertaa viikossa
  - Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia? Erilaiset mielipidepostaukset voisivat olla mielenkiintoisia.

  Mia H, mia.hautamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Joskus löysin blogisi ja se jotenkin kolahti, tuntuu että harvemmin hevospainoitteiset blogit ovat kuitenkaan niin monipuolisia ja mielenkiintoisia että niitä jaksaisi lukea mutta tämä kuitenkin on sellainen. Yritän joka viikko käydä lukemassa blogiasi.

  Jatkossa toivoisin ehkä lisää jotakin erikoispostauksia, mutta tällä hetkelläkin blogisi on todella hyvä :))

  Marjut, maluoma94@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kaverini suositteli blogiasi luettavakseni, tulin katsomaan ja innostuin heti seuraamaan 5—7 krt/vk touhujasi. On aina hienoa saada vinkkiä omaankin ratsastukseen ja opin analysoivista teksteistäsi! Kun oma rats.taso on tuntunut nyt vain jyystävän paikallaan, niin on ollut mukava huomata myös sun ja Hertan kautta, että kovalla harjoittelulla todellakin saa aikaan tuloksia ja että itsekin voin kehittyä hurjasti paremmaksi:) toivoisin lisää treenivinkkejä kaikentasoisille ratsukoille:) —Tuuli, tuuliahola2012@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. - Miksi luet blogiani?
  Luen paljon erilaisia blogeja; kengättömistä ja kuolaimettomista blogeista huippuratsastajien blogeihin. Tämä on mielenkiintoinen blogi tavoitteellisesta hevosharrastuksesta ja myös tavallisesta arjesta, sen takia tätä blogia on aina mielenkiintoista seurailla. On myös kiintoisaa lukea taitavamman ratsastajan ajatuksia ja mielipiteitä.

  - Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani?
  aina kun postauksia tulee. Joskus tylsyyden vallitessa saatan lueskella monen vuoden takaisia tekstejä ja seurailla teidän kehitystä.

  - Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia?
  Haluaisin paljon mielipidepostauksia. Blogi on kiinnostava, siisti ja hyvä nyt, ei siis mitään muutettavaa.

  rautio.melissa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Luen, koska tykkään kouluratsastukseen painottuvia blogeja tältä tasolta ja jos kivan löytää niin siitä pidetään kiinni :D Käyn täällä varmaan nelisen kertaa viikossa samalla kun selaan muut suosikkiblogit läpi. Toivoisin ihan samantyylistä jatkoa, treenipostauksia (ja kisapostauksia tietty) ja sellaista arjen ongelmanratkontaa hevosen kanssa.

  hansikas@luukku.com

  VastaaPoista

 21. - Miksi luet blogiani? Luen blogiasi, koska olen kiinnostunut kouluratsastuksesta ja sinulla on todella mielenkiintoisia ja kiinostavia postauksia.
  - Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani? Käyn katsomassa melkein joka päivä että onko tullut uusi postaus :D
  - Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia? Ehkä vähän enemmän kuvallisia postauksia vaikka valmennuksista

  Sähköpostiosoitteeni on: n.suolaniemi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 22. Miksi luet blogiani?
  -Luen blogiasi, koska saan siitä inspistä omaan ratsastukseeni. Haluaisin joskus päästä yhtä pitkälle kuin sinä! :)

  Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani?
  -Löysin blogisi vasta pari kuukautta sitten ja kävin silloin tällöin lukemassa tätä anona. Nykyään luen tätä aina kun uusi postaus ilmestyy.

  Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia?
  -Paljon kuvia ja treenipostauksia :)

  ssaraasd@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Miksi luet blogiani?
  Olen löytänyt paljon vinkkejä ratsastukseeni, ja ihailen sinua sekä Herttaa :)

  Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani?
  2-3 kertaa viikossa

  Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia?
  Treenivinkkejä omaan ratsastukseen ja erikoispostauksia!

  ananas-an@hotmail.fi

  VastaaPoista
 24. Miksi luet blogiani?
  - Saan itse tästä blogistani paljon vinkkejä omaan ratsastukseeni ja varsinkin istuntaan.Täältä saa myös paljon oppia kun katsoo sinun ratsastustasi. Valmentajakin on kehunut minua paljon sen jälkeen kun aloin lukea tätä blogi, ja tämä on totta! Ja tietenkin, kouluratsastus on parasta maailmassa!

  Kuinka monta kertaa viikossa käy lukemassa/katsomassa blogiani?
  - 5-6 kertaa viikossa sen takia että luen entisiä postauksiasi, jotta saisin vinkkejä.

  Mitä toivoisit blogiltani jatkossa/muita ehdotuksia?
  - Treenivinkkejä ja videoita. Kaikkia mahdollisia vinkkipostauksia. :)

  Sähköposti: imppu1992@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Miksi luet blogiani?
  - Blogistasi saan hyviä vinkkejä omaan ratsastukseeni ja onhan blogisi toki myös todella viihdyttävä. Kuvasi ovat laadukkaita ja teksti ajatuksella tehty. :)

  Kuinka monta kertaa viikossa käy lukemassa/katsomassa blogiani?
  - Joka päivä, luen myös vanhoja postauksia uudestaan ja uudestaan.

  Mitä toivoisit blogiltani jatkossa/muita ehdotuksia?
  - Vinkkipostauksia, DIY ja sellainen "ratsastustunti" video olisi todella kiva, eli selittäisit kaiken mitä teet ja samalla antaisit vinkkejä.

  Sähköposti: anni.sofia@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Miksi luet blogiani?
  - Kuvat ovat laadukkaita ja blogistasi saa hyviä vinkkejä. Muutenkin blogin ulkoasu iski heti silmään ja kaunis Hertta. Hankala kysymys! :D
  Kuinka monta kertaa viikossa käyt lukemassa/katsomassa blogiani?
  - En ole rekisteröitynyt lukija, mutta vähintään kerran viikossa käyn katsomassa onko uusia postauksia tullut.
  Mitä toivoisit blogiltani lisää jatkossa/muita ehdotuksia?
  - Vinkkejä ja videoita :)

  Sähköposti: lispe2001@gmail.com

  VastaaPoista
 27. -Mielyttävä tapa kirjoittaa, hyvät kuvat ja laadukasta harrastamista on mukava seurata.
  -Noin kerran viikossa tsekkaan onko tullut uusia päivityksiä.
  -Videoita treeneistä ja kisoista.

  Niin ja tsemppiä hurjasti tulevaan kisakauteen!
  jennat@windowslive.com

  VastaaPoista
 28. Moi!
  - Löysin blogisi sattumalta, ja ihastuin postauksiin. Ihailen yhteistyötänne hevosten kanssa, ja saan blogistasi hyviä vinkkejä. Tykkään myös lukea blogiasi, koska kirjoitustyyli on selkeä, mutta kiinnostava ja tottakai itsekin rakastan hevosia!
  - Luen blogiasi usein, monia kertoja viikossa käyn katsomassa onko uusia postauksia tullut.
  - Toivoisin blogiltasi esim. videoita kisoista. Niissä olisi hyvää esimerkkimateriaalia.

  Kaiken kaikkiaan mukava blogi!
  Sähköpostini:
  Ella74@windowslive.com

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!