Kootussa Ravissa

29. kesäkuuta 2013

Roxyn selässä taas.

Pitkästä aikaa ehdin taas Roxyn selkään. Roxy on saikutellut nyt viimeajat, joten ei senkään selkään ole ollut asiaa. Nyt on taas sekin palaillut hommiin pikkuhiljaa (mitä nyt laitumella hankkii itselleen lisää mahaa ;) ) joten selkään vaan ja toteamaan että on kehittynyt kivasti eteenpäin kevättalvesta!

Harjotusravi on kehittynyt jo paljon, siinä alkaa olla helppo istua sillä se on oppinut kantamaan ja löytänyt oman tahdin. Laukka Roxylla on ollut aina ihan mieletön, mutta nytkin on kiva huomata että siinäkin se on suoristunut paljon! Kokeiltiinpa sitten vähän koota laukkaa kun se tuntui niin hyvältä, niin sieltähän tuli vähän piruettilaukkaa! Siis ihan uskomaton viis vuotias tamma. :) Tälle kopukalle on kyllä niin luonnollista takaosan kyykkääminen ja alle tuominen. Ei tarvitse erikseen prässätä että saisi edes muutaman askeleen istumaan takaa, vaan se tulee automaattisesti. Ei saatu videolle parasta piruettipätkää, yllättäen Roxy väsähti tosi nopeaan muutaman kokoamisen jälkeen ja tippui sitten aina raville laukasta kun yritettiin ottaa videolle. Ihmekös tuo, ei sen kuuluisi edes jaksaa tehdä sitä.
Tykkään tosi paljon Roxyn takaosasta. Se on luonnostaan alla, ja se käyttää sitä hyvin. Eiköhän tämä mahdollista sen hyvän kokoamiskyvyn.

Tässäpä vähän kuvia Roxystä! Videota pitäisi myös olla, jos omistaja on saanut en koottua. Linkkailen sen sitten tänne!

Se on kuin keinuhevonen


piffiä,piffiä! :D Steppailu harjotukset

"hyvähyvähyvä"


Tässä yksi kuva "piruettilaukasta". Kyllä siitä tulevaisuudessa kuoriutuu vielä oikea. :)

keskiravia

Hertasta sen verran, että se irtohypytettiin keskiviikkona. Ei oikeen mamma jaksanut innostua. :D Kyllä se aina itsensä kujaan rykii, mutta vähän laiskasti hyppää. Lopuksi kuitenkin takaokseri oli noin 110, ja se meni vielä hyvin yli, mutta olisi kyllä saanut olla terävämpi! Toisaalta, ihan sama, ei sen tarvitse muuntautua estehepaksi. ;) Tänään sitten menin Hertalla ja päätin kokeilla huvikseen kakkosia. Ja tuli hyvin molemmista suunnista diagonaaleilla! 6 vaihtoa putkeen kakkosilla, eikä mitään ongelmaa. :) Pitäiskö tässä harkita Interin starttaamistakin joskus? :D Siinä ois seuraava haave...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!