Kootussa Ravissa

4. kesäkuuta 2013

Arvostelun arvostelua

No ei nyt ihan arvostelua, pikemminkin analysointia. Oli vaan niin rimmaava otsikko. :D

Loppukommentit oli tuomareilta melko yksimieliset ja mun mielestä tosi aiheelliset. Melkein kaikki tuomarit aina sanoo Hertasta "Rehdin oloinen ratsu" tai "sympaattinen hevonen" tai "kiltin näköinen" yms. Ja se kyllä on aivan totta. Hertta on varsinainen työmyyrä ja se suorittaa kyllä aina. Ei se kyseenalaista sen hetkisiä tehtäviä, vaan yrittää aina suorittaa vaikka kolmijalkaisena. Mutta sitten kun se jännittyy/pelkää, se onkin jo ihan toinen juttu, mutta siitä ei sen enempää.
Palatakseni loppukommentteihin siis, niin päätuomari oli kommentoinut:
 "Melko tasainen suoritus, pyrithän kokoamaan selvemmin. Kaipaa vielä voimaa taakse (INDEED!). Hevosellasi on tosi positiivinen asenne ja ilme tekemiseen.".
Tuo vika lause oli hyvin sanottu. Mitäpä siihen lisämään. Hertta vaan on niin yltiöpositiivinen. =)

Toinen tuomari oli kommentoinut loppuun näin:
"Rehdin oloinen hevonen. Sujuvaa menoa. Paikoin lisää aktiivisuutta"

Eli melko yksimielistä!
1. Hertta on rehti ja positiivinen hevonen
2. Melko tasainen/sujuva suoritus
3. Kaipaa vielä voimaa taakse/kokoamista.

Siis juurikin näin. Harvinaisen selkeät ja yksimieliset kommentit. Tuomarit oli molemmat siis nähneet ohjelman hyvät ja huonot puolet. Prosenteissa ei hirveää eroa ollut, mutta sijaluvuissa kylläkin. Päätuomari olisi sijoittanut meidät 2 (WOW!) ja sivutuomari 5. Tällä ei kylläkään ole väliä, sillä enemmän tyytyväinen olen tasaiseen skaalan käyttöön ja yksimielisyyteen.

Pitää nyt vaan seuraavaan rataan ottaa tästäkin opiksi, että RATSASTAN ENTISTÄ TARKEMMIN. Pitää muistaa ratsastaa joka ikinen piste kotiin. Eikä vain "mä nyt meen tän läpi". Olin saanut esimerkiksi toisesta takaosa käännöksestä 7, ja toises 5. Siis niin turha 2 pisteen menetys! Jos molemmat olisi tasalaatuisia, olisi sijoitus tämänkin perusteella ollut jo se kakkonen, eikä kolmonen.

Eli Saakosken kansallisissa (Va B) mä niin ratsastan joka ikisen askeleen! Sijoitukset mielessä ja yli 60% tulos. :)

Harvinaista kyllä mutta leikin tänään kännykällä tallilla ja napsin kuvia ihan blogin päivitys mielessä! Yritän nyt vähän lisäillä kuvien määrää, eikä vaan näitä ainaisia tylsiä höpötyksiä. :D

Kärpäslasit. :D

Herbamaare töihin lähössä 

Kesäheila! :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!