Kootussa Ravissa

7. kesäkuuta 2013

Huomenna Saakoski

Auton nokka lähtee kohti Saakoskea huomenna klo 06.30. (YÄK)
Eli kuudeksi meen tallille aamulla, koppi kiinni autoon ja H kyytiin. Letitän H:n valmiiksi tänään illalla, jottei huomenna tarvitse kuin korjailla jos tarvis.

Aikataulut on kutakuinkin niin, että verkkaamaan menen viimeistään klo 10.40  jolloin saan noin 40. min verkattua. Jos on kovin kuuma, saatan mennä hieman myöhemmin. Jos oikein osaan laskea starttini, niin sen pitäisi olla klo 11.15-11.20

Treenit tällä viikolla on ollut yhtä tyhjän kanssa. Eli suomeksi en ole ehtinyt kuin KERRAN ratsastamaan Hertan. Tiistaina tein ihan vaan perusratsastusta, muutamat vaihdot ja taivuttelua. Ke vapaa, ja to meni Hertan omistaja kevyesti. Tänään sitten lähinnä kokeilen miltä koni tuntuu.

Eipähän ainakaan ole stressiä reeneistä ollut kun ei niitä ole ehtinyt tekemään! Toivotaan ettei tämä kostaudu. En usko, että vaikuttaa mihinkään. Mihinkäs se Va B jutut hevosen muistista häviäisi?

Nyt kun ei ole satanut pitkään aikaan ja meillä on todella kuivaa, on Hertan joka keväinen pölyallergia taas alkanut. Tämä ilmenee yskimisenä ratsastuksen alkuverryttelyn ajan kun limat lähtee liikkeelle hengästymisen seurauksena. Kun nyt vain tulisi edes yksi kunnon sade, tämäkin pölyäminen loppuisi ja Hertankin limaneritys laskisi. Ollaan sadetettu kenttää ja tarhaa ja välillä kasteltu heinätkin, jotta saataisiin pöly minimoitua, mutta Hertan yskiminen ratsastuksen alussa on loppunut vasta sitten kun ensimmäiset kunnon sateet ovat tulleet ja sitoneet pölyn. Sitä siis odotellessa. Tämä on joka keväinen juttu ja aina samalla kaavalla! Hevonen kuitenkin liikkuu aina hyvin eikä tunnu väsyneeltä. Alkuverkan aikana pieni yskiminen vaan ei ole mukavaa. Odottelen siis kunnon himoukkosia ja märkää!

Katsotaan kuinka huomenna käy! Pitkä on päivä tiedossa mutta toivotaan että rusetti saadaan kotiin. Värillä ei niin väliä! =)

4 kommenttia

 1. Jäätävän hyvä toi kuva. :D vähän nauroin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut eikö ookki aika totuuden torvi? :DD

   Tänään jäi kyllä toi "What I actually do" kuva välistä vaikka kuin suunniteltii :D

   Poista
  2. Muuten kyllä, mut sä piiskasit meitä niin kovasti et vähemmästäki väsyttää. ;-)

   Poista
  3. höpöhöpö :D Te piiskasitte mua! :D "Mitä sä löntystät siinä verkassa" :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!