Kootussa Ravissa

3. lokakuuta 2015

Hoitajan päiväKaverini Riikka, joka on vähän niinkuin Hertan alivuokralainen, sai torstaina viettää hoitopäivää Hertan kanssa kun itse lukittauduin kotiin lukemaan kemiaa. Aina tulee hyviä terveisiä tallilta whatsuppiin. Eipähän jää epäselväksi mitä on puuhailtu! Eilen tuli taas liuta kuvia ja ekstrana vielä video, joten oli aivan pakko julkaista ne täällä välillä. Joskus epäilen että malttaako Riikka ratsastaa ollenkaan selfieiden ja Hertan paijailun lomassa. ;)
Vuorossa on siis Riikka 26 vee ja hänen hoitoponinsa hoitopäivä! ;)


Pienen lapsen kuvakulma..?


Tässä Riikan omat terveiset:

Whipii Nooralla niin paljon työtä ja kouluhommia (ja mulla taas koulujuttuja ja töitä suht vähän) että olen ehtinyt ja päässyt Herttailemaan!
Pieniä omantunnontuskia meinasi tältä tallireissulta jäädä, kun en ehtinyt kaikkia Hn kamoja pestä kisoja varten, ennen edellisiä kisoja taisin pestä kaikki kamat, Nooran saappaita myöten.. grinhymiö
Rennon reilu puolituntisen rouvan kanssa vietin juuri huolletussa maneesissa radio Aaltoa kuunnellen. Tällä kertaa en viitsinyt opettaa itselleni mitään vaativia koululiikkeitä (esim ykkösiä) - olihan kisat pian ja säädöt oltava kohdillaan! smilehymiö
Aktiivista liikkumista, taivuttelua ja siirtymisiä. Heppa pysyi kokoajan rentona ja kuulolla, itsekin rentoutui samalla ja sai kaikki arkiset ajatukset pois mielestä hetkeksi!

Palatakseni tähän "en viitsinyt opettaa itselleni mitään vaativia koululiikkeitä"- lauseeseen. Tarkoitan siis sitä, kun hevonen on minua osaavampi, niin saa se siis toimia opettajanani. Paljon tulee tehtyä virheitä mitä en itse huomaa, kunnes Hertta tekee jotain mitä en ajatellut että tehdään, esim ne ykköset viime kerralla.. Joudun siis joka kerta miettiä mitä muutan omassa ratsastuksessani jotta saan tehtävät tehtyä oikein. grinhymiö enpäs ole ennen ollut näin mielenkiintoisessa tilanteessa - joka kerta heppa opettaa mulle jotain uutta!

Iloisin ponityttö terveisin
Riikka

Riikka taikoo edustavia kuvia Hertasta!


Tässä vielä Riikan ihan omakuvaama video... ;)Vähän vielä jotain "järkevää" tähänkin postaukseen tätän loppuun sillä 
ilouutisia on myös kilpailujen saralla että huomenna me suunnataan Hertan kanssa pitkästä aikaa kisoihin! Hirveä tauko on nyt tullut kisoista, vaikka kisakautta pitäisi mun mielestä olla jäljellä. Viimeksi olin kisoissa elokuun 8 päivä eli 2 kuukauden tauko vain siksi ettei ole ollut kisoja! Ei se toisaalta haittaa, onpahan ollut vähän rauhallisempaa nyt kun olen kuitenkin joka päivä töissä ja koulukin alkoi, joten on pakko lukea jotta pääsisin sieltä joskus poiskin. 
Lähdemme siis Vihtiin Dressage Centeriin kisaamaan, joka onkin ihan mun yksi suosikki kisapaikkana. Vuorossa on Intermediate I ohjelma jälleen. En ole ottanut mitään painetta. En ole pahemmin edes treenannun ohjelmapätkiä. Olen keskittynyt vain siihen että Hertta on oikeasti läpi ja rento. Katsotaan kuinka huomenna käy! 

PS. Taidanpa mennä putsaamaan kamoja, sillä Riikka-ponityttö taisi unohtaa ne nyt tällä kertaa pestä ;) voivoi.


17 kommenttia

 1. Onpas pienet tarhat :X Mut tää postaus oli kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, hyvin se kyllä pärjänny! ;) mahtuu railakkaasti riehumaan.. :D

   Poista
 2. Haha ihana hoitajakaverivuokraaja sulla! :) Vähän tunnistan itseni, hevosselfiet ja muut epämääräiset kuvat ovat ihan pakollisia useana päivänä viikosta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kehtaa ottaa selfieitä, mutta Riikka on kännykkäkourassa tallilla surutta ;)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Kivaa vaihtelua "normipostauksiin" verrattuna! Ja Riikkahan vaikuttaa todella kivalta hoitajavuokraajalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en kellekkään suostuis lainaamaan Herttaa tosta vaan, mutta Riika olen tuntenut jo yli 10 vuotta joten hänelle uskallan antaa Hertan hoivaan! :D

   Poista
 4. Ääää pyydä jatkossa Riikkaa tekemään kokonaisen tallipäivävideopostauksen, toi on ihan super kivaa katseltavaa 👌😎❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Täytyy varmaan yrittää!

   Poista
  3. Mitähän kohelsin ton kommentin kanssa xD

   Poista
  4. Katsotaan uskaltaako Riikan päästää näppiksille;)

   Poista
 5. Miten teidän kisat meni? :)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!