Kootussa Ravissa

6. tammikuuta 2013

Haaste!

Karin antoi minulle tämän haasteen, kiva tehdä näitäkin välillä. :)Sain myös Jannilta saman haasteen, joten vastaa nyt samalla :)

Haasteen säännöt:

Kerro 11 faktaa itsestäsi
Vastaa haastajan 11 kysymykseen
Keksi 11 uutta kysymystä
Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
Kerro bloggaajille että olet haastanut heidät


11 faktaa.

1.Voin heti myöntää, että olen kateellinen ratsastajille, joille on ostettu hienot hevoset ja joiden kisa ja valmennuskulut maksetaan kaikki jostian muualta kuin omasta pussista. Taino en tiedä voiko sanoa kateellinen, pikemminkin katkera siitä ettei itselläni ole tälläistä tilannetta, joka antaisi kunnon eväät harrastamiselle. :D On itsellänikin hyvä tilanne hevosten kohdalla, mutta tosiaan kelpaisi itsellenikin että kaiken ajan voisin käyttää vain ratsastamiseen, ei tarvitsisi käydä töissä etc, ei tarvitsisi päättää että menenkö tällä viikolla kisoihin, vaiko valmennuksiin ja niin päin pois. Lottovoittoa odotellessa ;)
2. VIHAAN TALVEA! Siinä ei oikeesti ole mitään hyvää. Okei, ötökät häipyy, that´s it. Ja niitä ötököitäkin mä siedän, joten...
3. Olen opiskelija, mutta opiskelu ei todellakaan kiinnosta. Olen kuitenkin sitä mieltä että mieluummin hankin kunnon koulutuksen.
4. Tykkään autoista ja moottoripyöristä. Omistan myös moottoripyörän.
5. Sain juuri nyt vasta 4 vuoden jälkeen ajettua pikku-E kortin! Nyt pääsee itsekkin kuskailemaan, tosin pitäisi hommata vetoauto ja traikku omaksi sitten seuraavaksi.
6. Nyttenkin pitäisi olla opiskelemassa 250 lääkeainetta ulkoa, mutta ei vaan jaksa!
7. Puhun paljon, varsinkin kouluhevosista.
8. Omalla tavallani olen melko laiska, vaikka kunnon vapaapäiviä en ehdi edes talleilun, töiden ja koulun lomassa pitää. Liikaa tekemistä päivälle kuitenkin ahdistaa, vaikka sitä itse teenkin.
9. En pääse treenaamaan/valmennuksiin niin paljon kuin haluaisin. Tämäkin johtuu vain ja ainoastaa rahasta.
10. Tykkään hevosten lisäksi kissoista, mutten juurikaan koirista. Tai siis tykkään omalla tavallani niistäkin, mutten haluaisi omaksi, enkä todellakaan halua hoitaa niitä! Ne haisee. :D

Kysymykseni teille (Karin http://jorepallo.blogspot.fi/ )
 

1. Mihin ihastuit lempihevosessasi?

- No Hertassa ihastuin sen ratsastettavuuteen. Ei se kummalinen hevonen tallissa seistessään ollut kun sen näin. Se on aina 100% ratsastajan kanssa hommissa, ja sillä on 10 työmoraali. Se ei ikinä esim. luimi/osoita mieltä ratsastaessa, vaan aina yrittää parhaansa. Automaatti se ei kuitenkaan ole, sillä jos se jotain jännittää, niin sitten menee kaikki pipariksi.. Yrittää se silloinkin tehä hommia, mutta esim radalla niistä hommista ei oikein tule mitään. Paremmin kun hevoseen on tutustunut, niin sen positiivinen ja yltiökiltti luonne on myös kivoja juttuja.

2. Mitä teit uutenavuotena?

- Ajelin autolla, ja kyyditsin pari tuttua kotiin, sain jopa vähän taskurahaa. Hyödyllistä! Valmennuksiin siis pääsen taas kun ansaitsin vähän ylimääräistä! :)

3. Jos et haastanut yhtätoista blogia jatkamaan haastetta: mainitse kolme blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat lisää huomiota.
Jos taas haastoit muita blogeja, kerro näistä blogeista lyhyesti kolmesta (esittely blogin sisällöstä sekä miksi seuraat kyseistä blogia).

- coolmanii.blogspot.fi 
Tyttö kirjoittaa jotenkin niin ihanasti tekstejä ja mukavalla tavalla. Näkökulma ei aina ole vain tavoitteellinen treenaaminen.


lahjattomatreenaa.blogspot.fi
En  pitkään ole seurannut, mutta kun lueskelee on helppo jäädä koukkuun. Aikuisempaa tekstiä ja hirveän hyviä pointteja kaikkeen. Eikä tarvitse lueskella "mitä sain isiltä joululahjaksi" postauksia, sillä kyseessä on aikuinen ihminen.

varsastahevoseksi.blogspot.fi
uusi blogi, jota on helppo lähteä seuraamaan, sillä varsa on vasta saapunut omistajalleen. Tykkään seurata kehitystä! Meidän tallin kasvattivarsa kyseessä :)
 

4. Kuinka usein käyt tallilla?

-pyrin pitämään ainakin 1 vapaan/vko. Välillä ei onnistu, välillä onnistuu

5. Mitä tallirutiineihisi kuuluu?
-toki ratsastaminen, mutta myös joskus tarhojen siivoomista, heinien ja vesien laittoa, iltatallia... JA pyrin tietty lässyttelemään Hertan kanssa.


6. Oletko uskonnollinen?

- En tosiaan. Ateisti isolla A:lla. Erosin kirkostakin heti 18 vuotiaana. Riparin kuitenkin aikoinaan kävin, enemmänkin kaverien mukana.

7. Missä olit viimeksi ulkomaanmatkalla? Jos et ole ollut ulkomailla, kerro parhaasta lomastasi!

- Kävin marrasuussa Belgiassa Within Temptationin keikalla. Lähdettiin tiistaina lentokentältä 11 aikaan ja keskiviikkona klo20 oltiin takasin. Varsinainen pikamatka!

8. Mitä teet kymmenen vuoden kuluttua?

- Toivottavasti olisi joku hieno kouluhevonen alla, jotta silloin kisaisin vielä kansallista ja vaativia/vaikeita luokkia. 

9. Mihin panostat ulkonäössäsi eniten?

- Ehkä naamaan/hiuksiin. Itselläni on tosi paksut ja pitkät hiukset ja nyt kun olen tajunnut tämän "lahjan" niin tykkään pitää siitä huolta. Naamaa nyt tykkään laittaa muuten vaan.

10. Kerro onnistuneesta vapaa-illastasi! (Oletuksena, että seuraava päiväkin on vapaa ;-)) Onko se rauhallinen koti-ilta, villi tyttöjen ilta vai jotain ihan muuta?

- Se voi olla mitä vaan. Harvemmin lähden villiin tyttöjen iltaan, vaan olen niin laiska ja väsynyt yleensä että tykkään vain nukkua. Ja koen jotenkin ahdistavaksi jos seuraava päivä menee kokonaan hukkaan sängyn pohjalla kaameassa kankkusessa. :D Joskus olisi kiva ottaa oikeesti rennosti ja uskaltaa viettää sitä vapaapäivää seuraavanakin päivänä

11. Mikä on suurin toiveesi tällä hetkellä?

- Kait se olisi oma hevonen, siinä mielessä että siitä olisi mahdollisimman pitkälle. Tästä päästäänkin siis siihen, että suurin toiveeni olisi raha tällä hetkellä, jotta saisin nämä eväät millä päästä pitemmälle. :D Kaikkea muua löytyy jo...


Sitten Jannin kysymykset: http://j-k-equestrian.blogspot.fi/2013/01/haaste.html


11 uutta kysymystä:

1. Jos et ratsastaisi, mitä tekisit?
-  Varmaan olisin läski, koska olen laiska liikkumaan. Tai sitten tosiaan kävisin salilla. En tiedä :D
2. Jos voittaisit lotossa, mitä ostaisit ensimmäiseksi?
- No perkeleen makeen kouluhevosen jolla pääsee samantien nylpyttää kohti GP:tä!
3. Koira vai kissa?
- KISSA!
4. Auto vai julkinen liikenne?
-Auto, en oikeastaan koskaan käytä julkisia
5. Asuisistko mielummin maalla vaiko kaupungin hälinässä?
- Maalla on mukavaa! Hepat lähellä ;)
6. Rakkain esine?
- Hmm... En kyllä osaa sanoa mikä esine olisi rakas :D Ehkä kännykkä, se on kasvanu mun käteen kiinni
7. Mitä haluaisit tehdä tällä hetkellä?
- Varmaan nukkua... Mutku ei, pitää lukee... yäk
8. Jos olisit turistiopas, mihin veisit Suomeen tulevat turistit?
- En ainakaan Hesaan, rumaa talvella. Kesällä kyllä näyttäisin nättiä järvi/mökkimaisemaa!
9. Mikä on parasta hevosharrastuksessa?
- Se ettei se ole samaa kehän kiertoa koskaan, ja sitkun edistyy niin näkee työnsä jäljen.
10. Mikä susta tulee isona? (vaikka olisit iso, niin miksi haluaisit isompana? :D)
- Miljonääri kouluratsastaja :D In your dreams... Varmaa erakko, jonka haaveet ei koskaan toteutnut, niin vetäydyn perähikiälle mökkiin iäksi. Noh, pitäisi ammattilta tulla farmaseutti. Katotaan.
11.Mistä asiasta tykkäät eniten omassa vartalossasi? Miksi?
- Pohkeet on ainut paikka missä ei oo läskiä.. :D No mutta kyllä hiukset vie voiton, vaikkei sitä vartaloon ehkä lasketa.
Uudet kysymykset!
1. Mikä vuodenaika?
2. Lempi kouluratsastusliike?
3. Minkä värinen hevonen, rautias, musta, vaiko... ?
4. Haaveet hevosten kohdalla?
5. Miksi päädyit ratsuihin, miksei esim valjakko/ravit tms?
6. Mikä on lajisi ratsastuksessa, koulu esteet vaiko...?
7.  Jos sinulla olisi sponsori, minkä tahtoisit? Eli minkä logon tahdot koristavan satulahuopaasi :D
8. Vaarallisin ratsastustilanne?
9. Kumpi, neliveto maasturi vaiko urheiluauto?
10. Onko ratsastus mielestäsi urheilua vai ei?
11. Onko koskaan ollut kiinnostusta/harkinnassa teettää oma varsa/kasvattaa?
Sorry, en 11 bloggaajaa edes keksi, mutta muutama:

1 kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!