Kootussa Ravissa

13. joulukuuta 2012

Kehitys kuvina

Laitoin nyt nähtäville kuvakollaasin mun ja Hertan edistymisestä tän 5 vuoden aikana, mitä sitä olen ratsastanut. Toki Hertta teki vuonna 2008 varsan välissä, joten periaatteessa alusta aloitettiin vuonna 2009, eli yhteisiä treenivuosia on takana vain 3. Siinä ajassa on sitten kyllä mielestäni tapahtunut muutosta. Hertta on se hevonen, joka mut sai nostettua vaativalle tasolle, vaikkei se todellakaan ollut silloin aluksi mielessä. Hertasta hain mukavaa harrastekaveria/hoitohevosta ratsastuskoulun jälkeen. Kuinkas sitten kävikään...

Turhia sitä enempää selittelemään, kuvat kyllä kertovat... =D

Vähän harjoitusravia...

Laukkaa... :D

... ja lisää tasapainoista laukkaa ;)

Sitten hypätään tähän vuoteen, 2012...Koottu laukka

Sulkutaivutus ravissa

Koottua laukkaa

KeskiraviaJa laitetaan vielä loppuun ihan tiivistyksenä vertailukuva vuodesta 2007 ja 2012. Jokseenkin hilpeyttä herättävää. :D

Eli kyllä voin itsekkin todeta että on jonkinlaista kehitystä tapahtunut. Hertta on hevonen, joka on auttanut mua ratsastajana pääsemään tasolta He C, melkein tasolle Va A. Mukavaa on myös huomata, että tässä tapauksessa hevonenkaan ei ollut valmiiksi tasolla Va A, vaan aloittaessani sillä, se oli vahva He A tason hevonen. Yhteistyö alkoi sitten tuottaa hedelmää molempien osalta.
Toivottavasti vielä on mahdollista jatkaa kehitystä.

Toki välillä pistää miettimään, että millä tasolla Hertta olisi, jos sillä olisi alusta alkaen ollut selässä joku kunnon ratsastaja, eikä tälläinen ratsastuskouluponien kanssa plärännyt teini. Noh, mun veikkaus on, että aika korkealla.


4 kommenttia

 1. No huhhuh! Sulla on käynyt hyvä tuuri kun olet tahattomasti päätynyt ratsastamaan noin potentiaalista hevosta ja taustajoukotkin on ilmeisesti ollut kunnossa. Ja psst, taitaa tuohon tulokseen pääsemiseen vähän taitoakin tarvita ;-)

  VastaaPoista
 2. Vaude! Komppaan Karinia, oot kyllä taitava. Ja toi uus banneri on tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinun, löysin ton bannerinteko hommelin ;)

   Poista
 3. Kiitoksia kommenteista. :)

  Joo kyllä munkin mielestä mulla on käynyt ihan älytön tuuri, kun satuin tutun kautta kuulemaan että naapuritallilla olisi yksi ylimääräinen hevonen... :D Ja tosiaan tahoin itselleni uuden hoito/vuokrahepan! :D Kuinkas sitten kävikään.

  Hertan ansiosta on tosiaan tullut sitten noita nuorempiakin "koulutettavia" rinnalle, ei niitäkään olisi kukaan tarjonnut jos en olisi saanut uraa urkenemaan Hertan kanssa. :)

  Taustajoukot on lähinnä tosiaan mun äiti, joka suostui alkaa maksamaan vuokrausta ja sitten toki Hertan omistaja, jolla oli nurkissa pyörimässä ylimääränen hevonen. :D Ilman taustajoukkoja ei kyllä pääse mihinkään!

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!