Kootussa Ravissa

8. joulukuuta 2016

Puhtaat paperit

Eilen käytiin Vermossa ottamassa uusi rtg-kuva oikeasta etusesta varmuudeksi siitä että ruhjevamma on kokonaan parantunut ja voimme huoletta jatkaa treenejä. Mähän olen jo vähän ravaillut ja laukkaillutkin koska jalka on ollut täysin kylmä ja kuiva, eikä siinä edes vammakohtaa enää tunnu.

Kun saavuttiin klinikalle ja eläinlääkäri tuli paikalle, ihmetteli hän lähinnä että miten ihmeessä viitsin tuoda tuollaisilla jaloilla varustetun hevosen näytille, että eihän tässä ole mitään tekemistä. :'D
Sanoinkin että olen jo ratsastanut vähän mutta tahdon nähdä ihon alle että onko oikeasti ok.
Otettiin sitten se yksi rtg kuva ja sehän näytti juuri siltä kuin pitää, eli ei mitään vikaa!
Paperit olivat harvinaisen tylsät:
" 1 kpl rtg-kuvia, ei löydöksiä. Ottakaa hevonen käyttöön". :D

Ehkä sinäällään vähän turha reissu ja mietin jo viikonloppuna että pitäisikö aika perua koska jalka oli oikeasti hyvä ja H liikkuu puhtaasti. Itseni kuitenkin tuntien olisin saattanut turhaan varoa ja pitkittää paluuta kunnon treeniin joten "antaa mennä". Pitäähän sitä johonkin rahaa kuluttaa hevosten kanssa jos ei kisoihin ja valmennuksiin... :P
Mutta nyt vihdoinkin pääsen luvan kanssa ratsastamaan kunnolla!  Musta tuntuu että olen ihan lössähtänyt enkä osaa enää mitään. Tiedossa on siis kipeitä lihaksia itselle!
Hertta odottelee rtg-huoneeseen pääsyä. Kiltisti oli taas!

12 kommenttia

 1. Onpa kaunis kuva Hertasta! Onneksi ei käynyt (taaskaan!) tuon pahemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Hertta on oikeasti mun mielestä todella kaunis hevonen, ja sillä on ihana pää silloin kun se poseeraa. Hertta on maailman huonoin poseeraaja, sillä se aina lurpahtaa kun ottaa kameran esille ja kääntää korvat taa. Mutta nyt se oli niin jännittynyt kun klinikalla kuului kaikkia ääniä, niin se oli niin skarppina niin heti tulee hyviä kuvia ;)

   Hertalla on kyllä ollut tuuria koko sen elämän... Se on oikeasti telonut itseään tosi pahasti (mm. peruuttanut traktorin kauhaan, josta selvisi tikeillä ja kävelyllä. Sitten se on myös hypännyt aidan tolpan päälle, josta se selvisi 2 viikon kävelyllä, tosin jälkensä jätti ja oikeassa kainalossa on löysää ihoa jne). *KOPKOP* ikinä se ei kuitenkaan ole kunnolla rikkonut mitään! Mutta nyt saisi alkaa riittää nämä. Pitkään aikaan se ei ole telonut itseään mutta nyt tuli tänä syksynä joku buumi!

   Poista
 2. Hyvä homma, takaisin treeniin hyvillä mielin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mulla ihan sormet syyhyää koska pääsee tekee kunnon dressagea eikä vaan keventeleen!

   Poista
 3. Hertta on niin kauniisti klipattu :)
  Heti tekee mieli ajaa omaltakin karvaturrilta kaikki pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta on niin helppo klipata, niin tulee hyvää jälkeäkin. Se tosiaan rakastaa kun sen päätä klippaa! Silmät laittaa kiinni ja oikeein painaa päätään klipperiä vasten, kaikki silmänympärykset ja kaikki! Mutta sitten jos harjaa päätä niin se ei tykkää siitä, muuta kuin leuan alta. VÄhän omituinen tapaus :D

   Ei muutakuin klipperi laulamaan karvaturrille jos sellainen löytyy! :D MEillä ei ainakaan karvoja enää tarvita kun tuo lämmitetty maneesi on oikeasti aika lämmin läpi talven ja Hertta hikoilee kunnolla treeneissä. Se on niin helppo pestä ja sitten se on jo kuiva 10 minuutissa!

   Huvittavaa kun ihmiset jotka ovat keski euroopassa kisahevosten kanssa tekemisissä, niin heidän mielestään Herttakin on törkeän karvainen! :D

   Poista
 4. Hertta on niin kauniina kuvassa :D Tsemppiä treenin aloittamiseen, innolla lukisin taas teidän treeneistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että päästään nyt että päästään jatkaa ilman katkoja ja olisi jotain kerrottavaakin niistä! 😁

   Poista
 5. Jeee, tosi kivaa! Hyviä uutisia on aina kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa! Huippu-uutisia. :-) Hertta vaikuttaa olevan ihannepotilas kun on niin kiltisti. Hyvä kuva - kaunis tamma!

  Treenipostauksia odotellen,
  Maarit L. :-)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!