Kootussa Ravissa

20. elokuuta 2016

Hertan vuokraaja pääsi kameran eteen

Meidän hovikuvaaja Taru kävi ottamassa Hertan vuokraaja/hoitajasta kuvia!

Riikka on siis ennenkin piipahdellut bloginkin puolella. Riikka on siis hyvä kaverini jo ratsastuskouluajoista lähtien, ja hän aina silloin tällöin käy vuokrailemassa Herttaa jos itse en pääse! Nyt hän rohkaistui ja pyysi Tarun ottamaan Hertasta kuvia kun on hänen hoitopäivä. Ja aikamoisia mannekiineja nämä kaksi ovatkin! ;)
Heti ensimmäisinä näistä kauniista poseerauskuvista tallin lammella sanoinkin: "miten ihmeessä saitte Hertan korvat hörössä poseeraamaan?!"
Hertta on siis maailman vaikein kuvattava hevonen... Jos yrität ottaa siitä poseerauskuvia, se laittaa heti silmät kiinni ja korvat lerpalleen, alahuuli vähän roikkuu ja se alkaa nukkumaan. :D Se ei oikeasti poseeraa yhtään! Monet hevoset reagoivat kameran sulkijan ääneen terävöitymällä, mutta Hertta ei tee elettäkään sen eteen että pitäisi poseeraa. Hertta on normaalisti aina korvat hörössä ja hörisee kaikille. Se tutkii taskuja herkkujen toivossa. Jos otat kameran käteen ja menet sen kanssa poseeraamaan ja vaikka sulla olisi tarjota porkkanaa sille nenän edessä niin silloin kun kamera on läsnä, niin Herttaa ei kiinnosta edes se porkkana jonka se normaalisti repii käsistä! :D

Mutta arvatkaan millä Hertta saatiin poseeraamaan...?

Meidän tallin yksi ja ainut ravuri lähti pihalta... ;) Sekös se sai tamman heräämään!


Hertta on todella nätti kunhan se vain poseeraisi. Hertan kuvaamiseen tarvitaan vähintään kolme ihmistä: kuvaaja, pitelijä ja sitten kolmas henkilö juoksemaan jonnekkin pusikkoon/huitomaan jonnekkin kauas. Tässä tapauksessa ravuri liikkui pihalla. ;)

5 kommenttia

 1. Oi että kun tuo Riikkakin saa Hertan kulkemaan kauniisti :) Oot tehnyt kyllä hienoa työtä Hertan kanssa - ja Riikka on ihan etuoikeutettu kun saa noin hienolla heposella ratsastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei vuokrahevosia jotka GP liikkeitä tekee ole ihan joka nurkalla tarjolla! :D tosin enhän mäkään normaalisti vuokralle herttaa laittaisi, mutta mun kaveri kaipasi vuokraheppaa sillon tällön ja H liikuttajaa niin... :) ja puitteetkin on kohillaan vuokraajalle!

   Poista
 2. Olisi huippua saada sulta lisää treenivinkkipostauksia!

  Onko sulla muuten ikinä ollut motivaatio kadoksissa ratsastuksen suhteen, jos on miten pääsit sen yli. Entä onko sulla ns mottoja/sanontoja ym ratsastuksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän parantaa tapani ja jatkaa niitä! Ne on mullekkin hyvä vinkkilista palata perusteisiin lukemaan... on nyt vain ollut niin kiirettä töissä ja ratsastettavissa että hyvä kun ehdin päivittää kuulumisia ja valmennuksis ylös :p
   Mullaon kyllä ylhäällä toiveita mistä kirjoittaa!

   Muistaakseni olen jonkin "mottopostauksen" tehnyt. Mutta en mene vannomaan. Voisin niitäkin koota taas. Ne on jotenkin niin tsemppaavia.

   Ei varsinaisesti ole motivaatio ollut poissa, mutta viime syksynä oli niin hirveä stressi kaiken suhteen. Koulu painoi päälle ja koulun takia en voi käydä töissä tienaamassa rahaa tarpeeksi usein kuin tahdoin, ja rahaa taas tarvitsin Hertan elättämiseen. On se vähän ahdistavaa kun ei ole rahaa... nyt onneksi sais koulun pois joten voin rauhassa käydä tehtaalla töissä ja treenata. Tahtoisin kyllä oman alan töitä jotta saisin edes säädyllistä palkkaa, sillä sitä rahaa tämä laji imee... siitä on tulut ehkä vähän motivaatio ongelmia kun olen miettinyt että olisiko vain helpompi lopettaa tämä jotta mulle tulisi parempi rahatilanne. Mutta hulluksi tulisin jos en pääsisi treenaamaan!
   Eli mun kohdalla oli motivaatiopulaa syksyllä kun kaikki painoi päälle mutta itse hevoset ja ratsastus ei ollut se syy :)

   Poista
  2. Ja anteeksi kirjoitusvirheet.. oon tosi huono kirjoittamaan kännykällä mun isoilla nakkisormilla :p

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!