Kootussa Ravissa

7. heinäkuuta 2016

Huikea debyytti Inter A 66.8%!!

Hertta se vaan on uskomaton!!! Rykii takaisin saikun jäljiltä radalle ja Intermediate A radasta 66.8%! Ehjä ja siisti rata, loppukommentteina "Tarvitsee lisää kantovoimaa taakse, siistiä ja kaunista ratsastusta!".
Piruetit 7 (en ole helmikuun jälkeen edes tehnyt niitä kokonaisina)
Piaffesta 7
Passageista 6,5 ja 7
....

Siis Hertta suorittaa elämänsä parhaita prosentteja vaikeista luokista??! Tamma, jonka käyttötarkoituksena oli harrastehepo kun se pihatosta on 1 vuotiaana ostettu! Ja niin taas kaikki ovat sanoneet kuinka ruma se on, kuinka kamala rakenne sillä on, mutta niin se vaan hyppii tasolta toiselle ja vielä amatöörikuskin kanssa?! :D Ihan uskomaton hevonen... Niin viisas!

Huhheijjaa mikä Mummeli! Huomenna parempaa päivitystä, tässä nyt kuitenkin hepulipäissään pikapäivitystä!

22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hertta se tänkin hoiti kotiin. Yksi virhe joka radalla sattui oli täysin mun moka!

   Poista
 2. Jeeeee, mahtavaa, onneksi olkoon! 💃🏼🎉🍾💎

  VastaaPoista
 3. Vau onnea! Hertta on kyllä hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta on kyllä aikamoinen paketti. Aliarvostettu aikanaan mutta vanhemmiten laittanu jauhot suuhun epäilijöille :)

   Poista
 4. Mahtavaa! Hyvä te! On niin ihanaa seurata taivaltanne, varsinkin kun vuokrahepalla on vuosia jo 20. Silti tuntuu että mekin edistymme pikku hiljaa omalla tasollamme... Ihanaa.

  Mitä seuraavaksi?

  Iloisin terveisin,
  Maarit L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan pikkuhiljaa edistytty. Rauhakseltaan niin hyvä tulee :)

   Mitäs seuraavaksi... en tiedä. Pitäisi kerätä itsensä ja suunnata virallisille radoille, ja miettiä koska pääsisin tyrkkäämään sen kauan himoitun GP:n! Jos sinne pääsen.. se olisi kyllä aika iso juttu... kuntoa tarvitaan vielä lisää että jaksaa :)

   Poista
 5. Hertta on kyllä tosi hieno ja olet tehnyt todella hyvää työtä sen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on nyt itsekin tajunnut millainen helmi se on. Vaikka edelleen sitä vitsailee kun katsoo sitä tarhassa kuinka "raihinaiselta" se näyttää mutta sitten kun istuu selkään ja rupeaa ratsastamaan niin se rakenne kyllä unohtuu ja yhtäkkiä alla on melkein GP hevonen!

   Poista
 6. Vaude! Onko videota tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kehtaanko julkaista ;) eiköhän :)

   Poista
  2. Siis miksi et kehtaisi julkaista? Juuri olet kehunut, että Hertta vetelee parhaita prosenttejaan vaikean luokan debyytistä, ja silti kainostelet, että ei ehkä kehtaa julkaista? :D Ota joskus leuka pois rinnasta ja ole tyytyväinen! Hyvää kesää teille!

   Poista
  3. Olet ihan oikeassa :D katsoin videota monta kertaa läpi ja olen tyytyväinen mutta löydän sieltä edelleen muutamista siirtymistä virheitä ja tasapainon menetyksiä. Yksi negatiivinen asia mitä bloggaamisessa on oppinut, on juurikin se, että jos julkaiset "virheitä sisältävää" materiaalia, niin yleensä ei mene edes 5 minuuttia kun löydät itsestäsi tehdyn topicin ht.netistä jossa on takerruttu virheisiin ja oletkin jo saanut tittelin "eläinrääkkääjä" :D . Tiedän, ei pitäisi välittää! Aina se silmätikuksi joutumisen pelko kytee takaraivossa. Nuorempana julkaisin kaikki videot ja pieleenmenneet otokset, ja sain kuulla kunniani! 😂ehkä mielenkiintoisin tapaus oli kun jouduin haukuttavaksi siitä, että olin käärinyt pintelit niin että patjat näkyi... :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!