Kootussa Ravissa

30. syyskuuta 2014

My Day

Teenpä ensimmäisen My Day postauksen kuvien muodossa. Katsotaan mitä tulee! :D
Mun päiväthän vaihtelee tosi paljon riippuen siitä onko koulupäivä vai työpäivä vai peräti vapaapäivä (täytettynä hevoshommilla ja mitähän vielä.) Mutta tässä nyt yksi esimerkki menneeltä viikolta!

Herätyskello soi 05.45. Mun kissa vaikeuttaa aina sängystä nousemista kun se jää noin makoisasti vieree nukkumaan :D Tosin yleensä se laulaa öisin joten se viettää yönsä vessassa jotta me saadaan nukkua. ;) Joskus se sitten pysyy hiljaa koko yön niin saa olla vieressä.

Aamupalaa keittiössä, kissa seuraa mukana mutta lysähtää lattialle.. :D
Saavun töihin siinä klo 7 paikkeilla aamulla
Ja lähdössä töistä kotiin klo 15! Täyden päivän ehdin tuolloin siis tekemään. Yleensä teen 6-8 tunnin päiviä silloin kun töihin menen
Suoraan töistä Passatin nokka suuntaa takaisin Järvenpäähän tallille ja menen suoraan töistä pitämään yhden ratsastustunnin kaverilleni. Huomatkaa Passatin kojelautaa koristava maskotti, Hockey Bird! :D

Tunnin pidon jälkeen käyn nopeasti kotona vaihtamassa vaatteita ja käyn myös vaihtamassa äitini kanssa autoja (sen uudempi auto kuluttaa niin paljon vähemmän polttoainetta kun mun vanha Passatti!), mutta matka jatkuu sitten toiselle tallille Riihimäellä ja ratsastan uuden tuttavuuden. 

Viimeinkin pääsen illan tultua Erkylään Hertan luokse. Hertalla oli kevyt päivä. Klo on tässä vaiheessa jo about 19.

Erkylästä lähden siinä vähän ennen yhdeksää illalla ja suuntaan porukoille vaihtamaan laina-autoa takaisin omaani. Pimeetä ja sadetta...


Kotiin pääsen siinä klo 22 aikoihin ja mua odottaa kiljuvana huutaen koulutehtävät...Niitä en tosiaan kauaa jaksa enää pitkän päivän jälkeen tehdä, joten vähälle jää..


Että kyllä mulla tekemistä on! Ei koskaan ole tylsää. :D Tässä nyt on esimerkki "pahasta" päivästä, eli paljon hommia. Välillä nyt olen kyllä pyrkinyt pitämään sellaisia "koulupäiviä" eli että käyn vain hoitamassa Hertan ja sitten teen koulujuttuja. Mun on nyt pakko lisätä enemmän aikaa koululle, joten työnteko ja muut hepat saa hetkeksi jäädä kunhan saisin tuota penteleen kemiaa luettua läpi, jotta saisin koulun valmiiksi! :)

6 kommenttia

 1. Tosi kiva, saa laittaa naita lisaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoahan tämä oli toteuttaa joten ihan hyvin voin :)

   Poista
 2. Tykkäsin, tee vaa useamminkin näitä! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on ihan pakko kysäistä että mikä on tuo toinen kyseessä oleva talli Riihimäellä? Itse olen Riihimäeltä ja tiedän jos jonkinmoista tallia täältä mutta tuota en saa kyllä päähäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö ääää olikohan se Herajoen ratsutalli tai joku sellanen? :D Ihan Valion tehtaan vieressä, näkyi motarille! :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!