Kootussa Ravissa

16. kesäkuuta 2014

Muutto!

Huhhuh. Nyt se on muutettu. Pikainen postaus luvassa! Parempaa voi odotella myöhemmin :D
Eilen eli sunnuntai iltana käytiin kippaamassa Hertta uuteen asuntoonsa ja olihan se eläin niin järkyttynyt tapauksesta että...

Kaikista pahin on Hertan mielestä hänen karsina. :D Silmät pyörii päässä ja maha meni sekasin.
Muakin alkoi jännittää kun mietin että asettuuko se tuonne.
Tänään kuitenkin menin illalla ja H oli tarhassa ihan ok:n oloinen. Hain sen karsinaan ja sitten se jännittyi taas ja maha meni kuralle... Ajattelin kuitenkin että mennään tsekkaamaan maneesi, joten laitoin kamat päälle ja suuntasin maneesiin. (OMG! Ulkona oli hirveän sateinen keli, niin minä pääsin siitä huolimatta hiljaiseen ja ilmastoituun maneesiin SUORAAN tallista! :D En vieläkään oikein osaa sisäistää tätä etten tartte sadeloimea ratsastuksen ajaksi!)
Kävin näyttämässä laidunta Hertalle. Se pelkäsi siellä olevia hevosia............. :D
Maneesissa H oli tosi rento ja letkeä?! Onneksi sentään siellä sitten viihtyy. Joissakin maneeseissahan se ei suostu menemään ollenkaan, mutta tämä maneesi sitten kelpasi rouvalle...
Tein vain kevyttä jumppaa. Taivuttelin paljon ja pidin muodon matalana. En vaatinut mitään ihmeellistä. Haluan nyt olla Hertalle tosi kiltti, jotta sille ei tule paha mieli ja lisää stressiä suorittamisesta! :D
Menin vajaan tunnin ja lopuksi H tuntui tosi kivalta. Pärski paljon ja käveli loppukäynnitkin rennosti. Lopuksi se jopa alkoi seistessä paikallaan ihan nuokkua. Taitaa vähän väsyttää kun ei karsinassa uskalla vielä nukkua.
Hommiin lähdössä. Herttaa vielä vähän epäilytti karsinassa olo.
Mähän voin nyt alkaa peiliposetuksia harrastamaan!
Ratsastuksen jälkeen H oli karsinassakin levollinen ja hyvän tuulinen! Se söi ja joi hyvin. Itseasiassa joi liiankin hyvin... Juotin sille 3 ämpärillistä vettä... Se ei taida ymmärtää uutta juomakuppiaan vaikka vanhassakin tallissa sillä oli automaattikuppi. Täytyy nyt kiinnittää huomiota tuohon juomiseen. Nyt kun tarkemmin miettii niin tarhasta kun H:n hain niin se oli aika kuivan näköinen.

Eiköhän se tästä? Pahin taitaa pikkuhiljaa mennä ohitse. Ruoka onneksi maittaa, mitä usein vieraissa paikoissa se ei tee. Se oikein huutaa jokaiselle ohikulkijalle " RUOKAAA" . Kaikki mitä kippoon laittaa niin häviää nopsaan. :D Heinää H saa reilusti, ja ilmeisesti sekin on maittanut. Tollaiselle mahahaava hepalle kun on tärkeää että olisi mahassa aina jotain sulateltavaa.
Tälle viikolle en uskalla vielä valmennuksia ottaa. Mennään kevyellä tämä viikko ja tutustutaan rauhassa. Ensi viikolle voisi sitten päästä pitkästä aikaa valmentautumaan jos H suostuu! ;)
Iltaheinät saapuikin sopivasti hommista tultua. Hyvin maittaa!
Tällä hetkellä H tarhaa yksin, mutta nyt on jo suunnitelmissa että laitetaan se naapurikarsinan hepan kanssa laitumelle, sillä molemmat ovat vähän yksinäisiä tällä hetkellä. Vanhat ujot punaiset tammat laitsalle, tuskin siitä katastrofia tulee? Ja mikä olisikaan sen parempi kuin laitumella olo tuollaiselle stressierkille!


Toivottavasti saan pikkuhiljaa parempia kuviakin ko. tallilta, kunhan saan kavereita kuvaamaan.

Mun kissa tykkää Prix St Georgesista selkeesti!

6 kommenttia

 1. Ihanan näköinen talli. Kyllä se Hertta varmaan pian tottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuol on kyllä kaikki viimosen päälle tiptop!

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti Herttakin alkaa arvostaa meille kaksijalkaisille kovin merkittäviä fasiliteetteja :) Olette kyllä ansainneet kaikkinmukavuudet valmennuksineen, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta pääsi laitunellekin nyt tuolla, joten oletan että se alkaa arvostaa paikkaa! :D

   Poista
 3. Mahtava homma, onnea Hertalle uuteen kotiin! Pidän peukkuja että hänkin ymmärtää hyvän päälle, vaikkei huonosta lähtenytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisedtä paikasta puuttui vaan maneesi. Kaikki muut mukavuudet kyllä löytyi loimipesuria myöten! Katsotaan miten nyt asettuu :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!