Kootussa Ravissa

18. toukokuuta 2014

Sunnuntaihyppelöt

Sain mun poikaystävän kuvaamaan kentän laidalle. Se jopa ITSE ehdotti!!! :D (tää päivä jää historiaan). Oli niin nätti keli että ihan kuulemma olisi mukavaa tulla kentän laidalle katsomaan ja ottamaan arskaa. Iskin sitten kameran kouraan ja sanoin että laita mulle este!

EDIT. Todiste.. ;)
Todistusaineistoa!
Estemeiningistä puheenollen, tämä MINEA tamma, siis Hertan 11 vuotias varsa, joka on myyty Tanskan kautta Norjaan, starttasi elämänsä ensimmäisen 140 luokan ja sai puhtaan 0-0 radan, sekä sijottui sijalle 7! Hienosti menee Minealla maailmalla! Minean jalanjäljissä yritettiin Hertan kanssa muuntautua esteratsukoksi. ;) Ihmettelen edelleen mistä se Minea on hyppykykynsä perinyt...

Nyt kun on taas kovin kuivaa ja koivun siitepöly pöllähti taas maksimaalisiin mittoihin niin Hertta on ihan räkänen ja yskänen taas... Siitä tulee väsynyt, joten ajattelin että tehdään vain rennolla meiningillä vähän hauskanpitoa. Löysättiin pipoa siis! Aina onneksi liikunnan jälkeen tuntuu että H:ta helpottaa kun saa limat liikkeelle.

Lopuksi eteenalas ravissa!
Laitoin ihan vaan yhden esteen ja muokattiin sitä estettä välillä ravipuomeiksi ja välillä ristikoksi, aina kuitenkin johonkin 70 cm korkuiseksi pystyksi. Hertta hyppäsi nätisti, mutta ei tänään oikein syttynyt tohon hommaan, vaikka yleensä se kuumenee just sopivasti ja pitää kivaa. En ihmettele yhtään. Poikaystävälläkin on nyt tosi tukalat oltavat kun koivu kukkii. Allergialääkettä kuluu. Ei siis ihme jos on veto pois allergikoilta.
Ei Hertta kuitenkaan tainnut pudottaa kuin kerran esteen, muutoin tuli ihan nätisti, mitä nyt välillä lähtee tosi kaukaa hyppyyn, mutta ei se mitään. Meitsi heittää silloin ohjat pois "iiiik en vedä suusta" ja meno jatkuu. :D Tää on vähän viihteellistä tää meijän hyppääminen...
Vähän jalkojen nostelua

Tää on taas tätä kun meitsi hyppää... :D


Huiman suuri este.

Sain videoita ladattua koneelle vain muutaman, ennenkuin kone simahtaa. Tämä kone ei kestä Full HD videoita, tai ylipäätänsä se ei jaksa pyörittää videoita. Joten sain vain pari ladattua Youtubeen. Noh, siinä nyt pari! Ei olla mitään estenikkareita, mutta ei sen tartte olla niin vakavaa!7 kommenttia

 1. "Sain mun poikaystävän kuvaamaan kentän laidalle. Se jopa ITSE ehdotti!!! :D"
  Tää oli paras, ihmeellistä että se itte ehdotti kun ne pitää yleensä raahata mukana :D

  Hyvä postaus jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäse! Olin hetken ihan monttu auki kun se tollaisen pommin pudotti suustaan! :D Nätti keli saa ihmeitä aikaan... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mielenvirkistystä! Me ei tätä tehä niiin vakavana.. :D

   Poista
 3. No äläs nyt, hypyt on mulekkin joskus hankalia kun kouluratsastaja oon... :D Mutta tosiaan sulla on ihan tosi kiva blogi, ja postaukset kivoja lukea:)

  Olisi kiva jos kävisit liittymässä blogini lukijaksi tai vaikka edes kommentoimassa:)

  ellankoulukiemuroita.blogspot.fi
  palettewithoutcolor.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!