Kootussa Ravissa

8. joulukuuta 2011

Vika löytyi!

Elikkäs vihdnoinkin löytyi kunnon vika H:n huonoille työsuorituksille!  Sillä oli vej vanha paise! Olinhan minä huomannut siinä lohkeaman aikaisemminkin ,mutten tosiaan osannut ajatella että se olisi paiseen kraateri, mistä se oli päässyt ulos! Tämä selvisi kengityksessä. Kengittäjä kiinnitti erityistä huomiota siihen oireilevaan ve jalkaan ja löysi sitten pitkän etsinnäin päätteeksi vanhan paiseen. Kaiken lisäksi löytyi samanlainen otj! eli juurikin ristikkäiset jalat--> on nimenomaan näkynyt niiden jalkojen heikkoutena liikkeessä, vaikkei ole varsinaisesti ontunut.

Nyt on sitten vej kaviosta vuoltu sisäsyrjältä aika iso lohkare huonoa haperokaviota pois. Ja H ei reagoinut siihen mitenkään, päinvastoin, liikkuminen muuttui samantien takaisin normaaliksi ja kaikki vaihdot ja avot sekä sulut sujuvat taas! Käytiin oikein maneesilla testaamassa miten liikkuu ja oli aivan puhdas. ´Kokeiltiin sitten sarjavaihtojakin ja tuli puhtaasti joka kolmosella vaihtosarja, mitä ei pitkään aikaan ole tullut Hertan könäämisen takia! JIPII!

Nyt kuitenkin kun kelit menivät huonoksi ja kenttä jäähän niin on silti "sairaslomalla" kun ei voi muutakuin kentällä kävellä...Toiv sulaisi kaikki pois taas tai sitten kunnolla lunta että saisi kentän taas käyttökuntoon.

Joulun ja uudenvuoden lomat käytän valmennuksissa käymiseen. Tammikuussa alkaa taas koulu ja itselläni labra työt, ja niissä on pakollinen läsnäolo, eli valmennuksissa ei paljoa juoksennella... :( ´Saapahan H taas toisen kevyemmän jakson, kun taas keväällä alotetaan jo kisakausi maaliskuussa! Nyt se Va A ei tunnu enää niin utopistiselta, pikkuhiljaa tosiaan sarjavaihdot vähän paranee ja piruettilaukkaa on jo tullut harjoiteltua...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!