Kootussa Ravissa

23. elokuuta 2017

EM-kisoihin!

Nyt olenkin jo tätä tekstiä kirjoittaessa Ruotsissa hotellin puolella. Lyhyt päivitys kännykällä joten pahoittelen mahdollisia typoja ;) Juuri saavuttiin tänne. Itse menen huomenna katsomaan esteitä ja perjantaina koulua. Lauantain finaali jää näkemättä koska mun on pakko lähteä kotiin. Sunnuntaina on klo 05 tallille lähtö koska lähdemme Hansun kanssa Barokkipäiville Ypäjälle. Tiukkaa tekee mutta eipä ollut kesän suunnitelmat ihan yksi yhteen ;)

Hansua ratsastaa sen omistaja sen aikaa kun itse olen täällä. Hansun kanssa osallistutaan kahteen luokkaan (he b ja he a). Hansulla ei ole oikeastaan yhtään kisattu vuoteen, mutta harjoituksena tämä menee. Se ei myöskään ikinä ole He A luokkia startannut mutta onneksi ko ohjelma on aika mukavan helppo. Osallistumme myös rotukavalkadiin, joten saapahan Hansu oppia pyörimään kouluaitojen sisäll! Olenkin koko ajan sanonut että varsinainen kisaaminen menee ensi vuodelle mutta Barokkipäiville on pakko osallistua! Viime vuonna tapahtuma oli menestys. Me lähdetään sinne rennoin mielin harjoittelemaan kisafiiliksiä. :)

8 kommenttia

 1. Nautiskele kisoista ja onnea Barokkipäiville!!

  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on aika siistiä, mielettömiä hevosia!

   Varsin pieni expo vain Aachenin EMkisoihin verrattuna ;) onneksi, sillä just nyt ei oikein ole rahaa shoppailla :'D

   Poista
  2. Ainahan jotain "pientä" pitää tuliaisina tuoda :D Uskon että hvoset on ihan mielettömän näkösiä! Ehkä itekkin vois jossain vaiheessa lähteä johonkin katsomaan noita isompia kisoja. Tai jos ees ehtis lähtemään täällä kotimaassa kurkkimaan isompia kisoja :D

   - M

   Poista
  3. Juu no tänään jo löysin turhakkeita exposta mitkä oli pakko saada :D taino eihän bootsit voi olla turhake. Varsinkaan valkoiset, kisoihin.. ;)

   Poista
 2. Moikka! Sulla oli ainakin jossain vaiheessa ne Hööksistä ostetut Horsehead Arezzo saappaat. Mitä oot tykännyt niistä, onko olleet hyvät ja kestävät? Oliko hintansa väärti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla on ollut niitä jopa kahdet kappaleet! Niissä on loistava hinta laatu suhde!

   Ensimmäiset mulla kesti 2 vuotta joka päiväistä käyttöä, mutta pikkuhiljaa vetoketju alkoi antaa periksi toisesta saappaasta.

   Sitten ostin uudet samanlaiset niin ne on mulla edelleen ja täysin ehjät. En toki ihan joka pvä käytä, koska mulla on kahdet muut saappaat myös mutta kyllä ne hintaansa nähden ovat oikein kestävät ja hyvät. Suosittelen!

   Peruspohkeelle ja jalalle löytyy koot helposti. Ne oli heti hyvät ja pehmeät jalassa, niillä onnistuu niin koulu kuim esteetkin, ja ne on niin kivat kävellä että olen ihan maastolenkkejäkin kävellyt ne jalassa ja tallihommat menee saappaat jalassa. Muut mun saappaat on pakko ottaa pois jos haluaa tehä tallihommia välissä, sen verran jäykät.

   Peukku arrezzo saappaille!

   Poista
 3. Olispa kiva jos saisit Hansun radat videolle! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia ainakin lupaan, koska hovikuvaaja Taru tulee meidän mukaan kisoihin! :) enköhän ainakin kännykkävideota saa, nekin kuitenkin aika hyviä ovat nykyään.

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!