Kootussa Ravissa

21. lokakuuta 2014

Pöllöpallo Hertta vapaana

Heh. Valmentajan keksimä tuo nimitys Hertalle.. ;)


Harmi kun ei ollut säädöt kohillaan. Mutta aika veikeä asento.. :D
Huomenna koittaa Hertalle kengitys, joten oli hyvä sauma päästää Hertta vapaaksi kentälle riehumaan! Ei haitaa vaikka kengät lähtisi. Toisaalta, ne pysyi kyllä niin hyvin mukana riehumisessa, että pakko kyllä antaa propsit kengittäjälle. Mä olen mennyt Hertalla 7 vuotta (okei, 6, sillä yksi vuosi meni varsan tekemiseen) ja tähän 7 vuoteen mahtuu tasan 1 irtokenkä... ;)
Ja Hertalla on sitäpaitsi lohkeilevat kaviot, mutta hyvä kengittäjä saa ne silti pysymään!

Noh, asiaan.
Taluttaessa kentälle (meiltä on matkaa noin 5 min kentälle siis) Hertta oli ihan  hullu. Siis mulla oli joku ilmapallo liinan päässä. Se sätkyi ja pomppi ja pörisi koko matkan kentälle. Yritin aluksi juoksuttaa sitä mutta ei siitä mitään tullut, sillä se veti niin kovaa ympyrällä että kerran lipesi jo takaosa alta... Parempi oli vaan antaa mennä vapaaksi, koska silloin sen ei tartte juosta pienellä ympyrällä ja liukastella.
Ai että se meni kovaa! Harvemmin Hertta pukittelee, mutta nyt kyllä irtosi. Yritin ottaa kuvia mutta kappaskappas ennenkuin sain asetukset kohdilleen kamerasta loppui akku... Kännykällä yritin kuvaa loppuhöyryistä videota, mutta pahimmat riehumiset oli jo menny. Tietty! Mun tuuria.
Nyt on sitten todisteena muutama suttuinen kuva kun en saanut asetuksia kohdilleen ennen akun loppumista ja nuhjuista videota.Hertta oli lopuksi niin tyytyväisen oloinen kun se riehumisen loputtua ravasi mun luo. Teki hyvää päästää pöllöenergiat pois! Kotimatkalla takaisin päin liinan päässä oli rennosti pää alhaalla kävelevä hevonen. Se rasittava pinkeä Pöllöpallo jäi sinne jonnekkin kentälle... ;)


Lentävä makkara oikeen.. :DKotimatkalla oli jo helpottunut hevonen ja verisuonet pinnassa! Tyytyväinen päivän "työhön" selkeästi ;)22 kommenttia

 1. Miten voit päästää tuollaisen hevosen irti riehumaan? Se voi rikkoa itsensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meinaat "tuon tason hevosta"?

   Hevonen sekin on siinä missä muutkin ja silläkin on oikeus pitää kivaa.

   Ja kuten tuli huomattua, teki hyvää päästä riehumaan.

   Poista
  2. Toivottavasti tuo oli ylemmältä anolta sarkasmia ^^ =D

   Poista
 2. Nii noora, postimerkki tarhassa tuntipäivässä hyvin paketoituna.hemmetti. Se voi mennä särki!!!11

  VastaaPoista
 3. Ai että mäkin haluun päästää Juuson juoksee ja nauttii tollai elämästä! Täytyy viiä se johki missä on aidat! Tekis meillekkin hyvää ku sitä ollaa niin hörhönä taas :)
  Ja eläimet on luotu juoksemaan! Ei niitä kannata pumpulissa pitää rahallisen arvon takia! Nekin elää ja nauttii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hertta kuitenkin riehui melkeen päivittäin edellisessä paikkaa tarhassa kavereiden kanssa, nyt se on selkeesti rauhallisempi kun ei ole laumassa, niin menkööt sitten isolle kentälle riehumaan vielä kun on kelejä! :)

   Poista
 4. Voi Herttaa! Rouva selvästi ihan innoissaan :D Oletteko muuten menneet ilman varusteita/kaulanarulla? Luulisi sen onnistuvan ratsastajalta joka osaa käyttää istuntaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva oli ihan tohkeissaan! Ei meinannut oikeasti pysyä mulla käsissä kun vein kentälle! :D

   Olen mennyt Hertalla vain riimu päässä ilman satulaa. Mulla on kyllä jossain video missä meen ilmansatulaa kesällä sarjavaihtojakin kun Hertta oli tarpeeksi laiska että viitsi mennä. :D Pitäisi löytää se video...

   Poista
  2. Olisi aivan super mahtavaa jos saisi tuoreempaakin materiaalia "kukkahattuilusta"!

   Poista
  3. Katsotaan jos saan toteutettua vaikka kisakauden loputtua. Ja sitten kun Hertta on taas nornaali eikä syyshullu ;)

   Poista
  4. Ai niin, tammat on tammoja :D Jään odottamaan innolla!

   Poista
  5. http://kootussaravissa.blogspot.fi/2014/01/monty-robertsin-naytoshevonen.html

   Tuossa nyt on ens hätään viime tammikuussa tehty postaus videoineen kun leikittiin jäisellä kentällä Hertan kanssa, kun ei oikein muuta voinut pohjan takia tehdä. :) Kyllä mä tossa videossa pikaisesti selässä käyn, mutta askellaji tosiaan on aikalailla käynti kun pohja oli jäässä ja kova.

   Poista
 5. Voi Herttaa, kunnon tättärää! :D On aina yhtä kivaa katsoa, kun hepsut nauttii. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pöllöpallo! :D iha sairaan magee ravi tuossa videolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoin kans eetä aika makee ravi!

   Raviradoille vaan;) no einy :D

   Poista
 7. Ihana Hertta! Tekee hyvää tuollainen, saa lihakset auki ja mielen kevyeksi samalla kertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Aina kun Hertta on riehunut vaikka tarhassa ja sen jälkeen menee ratsastamaan se on todella letkeä ja rento!

   Poista
 8. Hauska :D saisko edelleen pyytää videoiden alle linkkiä kun ei kännykällä näy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan jatkossa postauksiin videoiden alle linkit. :) huvä kun sanoitte. Mulla toimii kännykällä noi, mutta en ihmettele yhtään jos kaikissa ei toimi sillä blogger kiukuttelee välillä.

   Johonkin kommenttiin laitoin just linkin? Taisi olla uudemmassa postauksessa. Ja noi löytyy tietty youtubesta noorapeltola käyttäjänimimerkin takaa :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!