Kootussa Ravissa

28. heinäkuuta 2014

Löysin kesän kisakuvia

Löysin netistä kuvasivustoilta kuvia Saakosken Prix St Georges radasta 8.6 ja Kangasalan Intermediate I debyytin palkintojenjaosta pari kuvaa 6.7. (Videon Inter radasta lisään kyllä kunhan saisin sen koneelle joka kestää HD videoita! :D )


Kangasala 6.7 Intermediate I palkintojenjako

Hihi, En vieläkään saa lettejä Hertan kuluneeseen harjaan sään päältä... :)

Kuvat PSG radalta Saakosken kansallisista
Taidan olla liian fanaattinen tähän sisäohjalla myötäämiseen... :D

Ennen suoritusta radan kiertoa

Kohti tuomareitaLäpyläpy, Hertta naattii!
Ihan kivoja kuvia mun mielestä! :) Kiva aina löytää näitä jostain netin syövereistä kun porukkaa kuitenkin liikkuu kuvailemassa kisoissa.


Tällä viikolla on katse kohti lauantaina PSG suoritusta Dumin kansallisissa. Viikonloppuna H oli tirvassut oikean takajalkansa johonkin, niin että oikea kinner oli turvonnut ja kosketusarka. 3 pienen pientä rupea löytyi myös. Se ei kuitenkaan ontunut, vaan turvotus pikemminkin laski kun liikutti. En kuitenkaan teetättänyt mitään kokoavaa juttua, vaan perusliikuntaa tehtiin vain taivutuksineen ja rennolla mielellä! Tänään ratsastin nopeasti läpi ja turvotus on laskenut melkein kokonaan, mutta hieman huomaan että oikea takajalka on jäykempi/hitaampi. Ilmeisesti mustelman tyyppinen ruhjevamma tämä oli. Ei sen vakavempaa. Aina ratsastuksen jälkeen olen kylmännyt kintun huolellisesti ja levittänyt antiseptistä voidetta rupiin. Tämän takia jäi nyt sitten PSG treenaukset välistä, mutta onneksi se on jo "tuttujuttu" niin ei ole niin hätä sen kanssa. Huomenna on kuitenkin taas valmennus jossa käydään varmasti rataa läpi, ja onhan mulla nyt koko loppuviikko aikaa treenata kisoja varten kun kinttukin on parantunut. :)
Vähän jo jännittää kisat, sillä nämä ovat varsin kovatasoiset, niinkuin Etelä-Suomessa yleensäkin on. Täytyy kyllä ihan tosissaan ratsastaa. Sijoituksia on turha hakea, mutta nyt haluttaisiin hilata niitä prosentteja yli sen maagisen 63%... ;)

9 kommenttia

 1. Hienoja kuvia, Näytätte aina vaan paremmalta ja paremmalta! Hienoa työtä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itse sitä vaan löytää enemmän ja enemmän virheitä kuvistakin :D

   Poista
 2. Wau, tosi kivoja kuvia! Meno näytti niissä jotenkin seesteiseltä. :'D On aina kiva löytää hyvien kuvaajien onnistuneita otoksia. :) Tsemppii teille Dumiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seesteiseltä? x) kerrankin! :D eikä niin että hertan silmät pyörii hedelmäpeliä :D

   Poista
 3. Olipas Hertta tyytyväisen näköinen näissä kuvissa. Tsemppiä viikonlopulle! Pitääkin katsoa jos vaikka kerkeäisin katsomaan ja pitämään peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä jos ehdit :) mitään ei voi luvata miten menee! Joko hyvin tai täysi katastrofi... :D

   Poista
 4. Upeita kuvia! Tsemppiä kisoihin! :)

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehä tommosen treenivinkki -postauksen sisäänpäin 'kaatuvan' hevosen ratsastamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä idealta. Koitan heti kun mulla on aikaa. :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!